تاریخ، خاطرات، زندگینامه

کتاب قهوه: آناتومی یک صنعت از محصول تا آخرین قطره

The Coffee Book: Anatomy of an Industry from Crop to the Last Drop

دانلود کتاب The Coffee Book: Anatomy of an Industry from Crop to the Last Drop (به فارسی: کتاب قهوه: آناتومی یک صنعت از محصول تا آخرین قطره) نوشته شده توسط «Nina Luttinger – Gregory Dicum»


اطلاعات کتاب کتاب قهوه: آناتومی یک صنعت از محصول تا آخرین قطره

موضوع اصلی: بیوگرافی و زندگینامه – تجارت و امور مالی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: New Press The

نویسنده: Nina Luttinger – Gregory Dicum

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 232

حجم فایل: 1.91 مگابایت

کد کتاب: 1595580603 , 9781595580603

نوبت چاپ: Rep Rev Up

توضیحات کتاب کتاب قهوه: آناتومی یک صنعت از محصول تا آخرین قطره

یک نسخه به روز شده از بهترین معرفی یکی از محبوب ترین محصولات جهان، کتاب قهوه پر از حقایق، ارقام، کارتون ها و تفسیر است که قهوه را از اولین استفاده آن در اتیوپی در قرن ششم تا ظهور استارباکس و … ظهور قهوه تجارت منصفانه در بیست و یکم. این کتاب به بررسی روند کشت، برداشت، و برشته کردن از لوبیا به فنجان می پردازد. تاریخ اجتماعی جامعه کافه‌ها را از اولین قهوه‌خانه‌ها در قسطنطنیه تا پناهگاه‌های بیت‌نیک در برکلی و گرینویچ ویلج بررسی می‌کند. و داستان دراماتیک تجارت بین‌المللی پرمخاطره و سفته‌بازی برای محصولی را بیان می‌کند که می‌تواند کل اقتصاد ملی را بسازد یا از بین ببرد. همچنین بازیگران اصلی این صنعت را مورد بررسی قرار می دهد و نشان می دهد که چگونه آنها به طور سیستماتیک کیفیت لوبیا را کاهش داده اند و یک محصول بسیار محبوب را به کالایی و وسیله ای برای سبک زندگی تبدیل کرده اند و زندگی میلیون ها کشاورز در سراسر جهان را در این فرآیند ویران کرده اند. در نهایت، Coffee Book که در زمان انتشار اولین بار توسط مجله کتابخانه به عنوان بهترین کتاب تجاری مورد تحسین قرار گرفت، استثمار نیروی کار و آسیب به محیط زیست را که کشت انبوه ایجاد می کند در نظر می گیرد و بازار رو به رشد “قهوه آگاهانه” و جنبش تجارت منصفانه را بررسی می کند.


A freshly updated edition of the best introduction to one of the world’s most popular products, The Coffee Book is jammed full of facts, figures, cartoons, and commentary covering coffee from its first use in Ethiopia in the sixth century to the rise of Starbucks and the emergence of Fair Trade coffee in the twenty-first. The book explores the process of cultivation, harvesting, and roasting from bean to cup; surveys the social history of café society from the first coffeehouses in Constantinople to beatnik havens in Berkeley and Greenwich Village; and tells the dramatic tale of high-stakes international trade and speculation for a product that can make or break entire national economies. It also examines the industry’s major players, revealing how they have systematically reduced the quality of the bean and turned a much-loved product into a commodity and lifestyle accoutrement, ruining the lives of millions of farmers around the world in the process.Finally, The Coffee Book, hailed as a Best Business Book by Library Journal when it was first published, considers the exploitation of labor and damage to the environment that mass cultivation causes, and explores the growing “conscious coffee” market and Fair Trade movement.

دانلود کتاب «کتاب قهوه: آناتومی یک صنعت از محصول تا آخرین قطره»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید