دانلود کتاب The Coffee Book: Anatomy of an Industry from Crop to the Last Drop (به فارسی: کتاب قهوه: آناتومی یک صنعت از محصول تا آخرین قطره) نوشته شده توسط «Nina Luttinger – Gregory Dicum»
اطلاعات کتاب کتاب قهوه: آناتومی یک صنعت از محصول تا آخرین قطره
موضوع اصلی: بیوگرافی و زندگینامه – تجارت و امور مالی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: New Press The
نویسنده: Nina Luttinger – Gregory Dicum
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 232
حجم فایل: 1.91 مگابایت
کد کتاب: 1595580603 , 9781595580603
نوبت چاپ: Rep Rev Up
توضیحات کتاب کتاب قهوه: آناتومی یک صنعت از محصول تا آخرین قطره
یک نسخه به روز شده از بهترین معرفی یکی از محبوب ترین محصولات جهان، کتاب قهوه پر از حقایق، ارقام، کارتون ها و تفسیر است که قهوه را از اولین استفاده آن در اتیوپی در قرن ششم تا ظهور استارباکس و … ظهور قهوه تجارت منصفانه در بیست و یکم. این کتاب به بررسی روند کشت، برداشت، و برشته کردن از لوبیا به فنجان می پردازد. تاریخ اجتماعی جامعه کافهها را از اولین قهوهخانهها در قسطنطنیه تا پناهگاههای بیتنیک در برکلی و گرینویچ ویلج بررسی میکند. و داستان دراماتیک تجارت بینالمللی پرمخاطره و سفتهبازی برای محصولی را بیان میکند که میتواند کل اقتصاد ملی را بسازد یا از بین ببرد. همچنین بازیگران اصلی این صنعت را مورد بررسی قرار می دهد و نشان می دهد که چگونه آنها به طور سیستماتیک کیفیت لوبیا را کاهش داده اند و یک محصول بسیار محبوب را به کالایی و وسیله ای برای سبک زندگی تبدیل کرده اند و زندگی میلیون ها کشاورز در سراسر جهان را در این فرآیند ویران کرده اند. در نهایت، Coffee Book که در زمان انتشار اولین بار توسط مجله کتابخانه به عنوان بهترین کتاب تجاری مورد تحسین قرار گرفت، استثمار نیروی کار و آسیب به محیط زیست را که کشت انبوه ایجاد می کند در نظر می گیرد و بازار رو به رشد “قهوه آگاهانه” و جنبش تجارت منصفانه را بررسی می کند.
دانلود کتاب «کتاب قهوه: آناتومی یک صنعت از محصول تا آخرین قطره»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.