دانلود کتاب The Chemistry of Mycotoxins (به فارسی: شیمی مایکوتوکسین ها) نوشته شده توسط «Stefan Bräse – Franziska Gläser – Carsten Kramer – Stephanie Lindner – Anna M. Linsenmeier – Kye-Simeon Masters – Anne C. Meister – Bettina M. Ruff – Sabilla Zhong (auth.)»
اطلاعات کتاب شیمی مایکوتوکسین ها
موضوع اصلی: علوم (عمومی)
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer-Verlag Wien
نویسنده: Stefan Bräse – Franziska Gläser – Carsten Kramer – Stephanie Lindner – Anna M. Linsenmeier – Kye-Simeon Masters – Anne C. Meister – Bettina M. Ruff – Sabilla Zhong (auth.)
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2013
تعداد صفحه: 300 / 303
حجم فایل: 5.91 مگابایت
کد کتاب: 3709113121 , 9783709113127
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب شیمی مایکوتوکسین ها
فعالیت بیولوژیکی مایکوتوکسین ها از اثرات ضعیف و/یا گاهی اوقات مثبت، مانند فعالیت ضد باکتریایی (به مشتقات پنی سیلین مشتق شده از سویه های پنی سیلیوم مراجعه کنید) تا جهش زا قوی (مانند آفلاتوکسین ها، پاتولین)، سرطان زا (مانند آفلاتوکسین ها)، تراتوژن، نوروتوکسیک متغیر است. (مانند اکراتوکسین ها)، نفروتوکسیک (مانند فومونیزین ها، سیترینین)، کبدی و ایمونوتوکسیک (مانند اکراتوکسین ها، دیکتوپی پرازین ها).
امروزه آزمایشگاههای بسیاری در سراسر جهان در تشخیص مایکوتوکسینها در محصولات غذایی و مواد آلوده موجود در مسکن تخصص دارند.
در این مجلد، تمرکز بر مهمترین طبقات مایکوتوکسین ها ارائه شده و شیمی ده سال اخیر آنها مورد بحث قرار گرفته است. در هر بخش، تأثیر بیولوژیکی فردی مشخص شده است. بخش ها بر اساس کلاس های مایکوتوکسین (مانند آفلاتوکسین ها) و/یا کلاس های ساختاری (مانند رزورسینیل لاکتون ها، دیکتوپی پرازین ها) مرتب شده اند. بیولوژی مایکوتوکسین ها نیز توضیح داده شده است.
The biological activity of mycotoxins ranges from weak and/or sometimes positive effects, such as antibacterial activity (see penicillin derivatives derived from Penicillium strains) to strong mutagenic (e. g. aflatoxins, patulin), carcinogenic (e. g. aflatoxins), teratogenic, neurotoxic (e. g. ochratoxins), nephrotoxic (e. g. fumonisins, citrinin), hepatotoxic, and immunotoxic (e. g. ochratoxins, diketopiperazines) activity.
Nowadays, many laboratories around the world are specialized in the detection of mycotoxins in food products and contaminated material found in housing.
In this volume, a focus on the most important classes of mycotoxins is provided and their chemistry of the last ten years is discussed. In each Section, the individual biological impact is outlined. Sections are arranged according to mycotoxin classes (e. g. aflatoxins) and/or structural classes (e. g. resorcinyl lactones, diketopiperazines). The biology of mycotoxins is also described.
دانلود کتاب «شیمی مایکوتوکسین ها»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.