آشپزی

راهنمای قصاب برای گوشت پرورش یافته: نحوه خرید، برش و پختن گوشت گاو، بره، خوک، مرغ و غیره

The Butcher's Guide to Well-Raised Meat: How to Buy, Cut, and Cook Great Beef, Lamb, Pork, Poultry, and More

دانلود کتاب The Butcher’s Guide to Well-Raised Meat: How to Buy, Cut, and Cook Great Beef, Lamb, Pork, Poultry, and More (به فارسی: راهنمای قصاب برای گوشت پرورش یافته: نحوه خرید، برش و پختن گوشت گاو، بره، خوک، مرغ و غیره) نوشته شده توسط «Joshua Applestone – Jessica Applestone – Alexandra Zissu»


اطلاعات کتاب راهنمای قصاب برای گوشت پرورش یافته: نحوه خرید، برش و پختن گوشت گاو، بره، خوک، مرغ و غیره

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Crown Publishing Group

نویسنده: Joshua Applestone – Jessica Applestone – Alexandra Zissu

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2011

تعداد صفحه: 240 / 363

حجم فایل: 11.23 مگابایت

کد کتاب: 0307953386 , 9780307953384

توضیحات کتاب راهنمای قصاب برای گوشت پرورش یافته: نحوه خرید، برش و پختن گوشت گاو، بره، خوک، مرغ و غیره

یک غذا وجود دارد
انقلابی که ملت را فرا گرفته، طرز تفکر آمریکایی ها را تغییر می دهد و
بخورید و گوشت در دل آن است. قصاب دوباره در
ظهور کرده است
فرهنگ آمریکایی به عنوان یک راهنمای ضروری برای جلوگیری از شرارت
گوشت صنعتی – که نه تنها طعم بدی دارد، بلکه برای فرد نیز مضر است
بهداشت و محیط زیست جاشوا و جسیکا اپل استون، سابق
وگان و گیاهخوار، پیشگامان این عرصه هستند. آنها اجرا می کنند
فلیشر، قصابی قدیمی با
مدرن
ماموریت – تهیه و فروش فقط گوشت علف‌زده و ارگانیک.
بازگشت Applestones به سنت تقریباً از دست رفته خرید و
حکاکی از بینی تا دم حیوانات کامل – که همه به شکل انسانی نزدیک به آنها بزرگ شده اند
خرید در دره هادسون نیویورک—به آنها کمک کرده تا به ستاره های در حال ظهور تبدیل شوند
در دنیای غذا.
           
راهنمای قصاب برای گوشت پرورش یافته
خلاصه ای از دانش دست اول آنها است. این کتاب منحصر به فرد—راهنما،
خاطرات، مانیفست و ارجاع در یک – همه چیزهایی را که فرد برای
نیاز دارد به اشتراک می گذارد
در مورد گوشت های پرورش یافته بدانید، از جمله اینکه چرا گوشت های مرتعی بسیار زیاد است
بهتر از نمونه های معمولی و نحوه کامل قصابی و پختن آنها
در خانه. خوانندگان می آموزند که کدام قطعه استیک را به عنوان
جستجو کنند
جایگزینی برای آویز محبوب (که هر فرمان فقط یک عدد دارد)،
چگونه می توان یک کباب خوک در جاده را میزبانی کرد، و حتی چگونه یک
کامل را شکست
بره (یا فقط شانه پروانه)—همه همراه با گام به گام
عکس ها تفاوت بین نژادها و روش های پخت ایده آل برای
بریدگی ها و احشاء مختلف پوشانده شده است، و Applestones رمزگشایی
را انجام می دهد
اصطلاحات و شیوه های گمراه کننده صنعت به مصرف کنندگان کمک می کند تا
را ایجاد کنند
خریدهای هوشمندتر و سالم‌تر که می‌توانند به تغییر آنچه در
وجود دارد کمک کنند
گوشت امروز در آمریکا.
           
کامل با عکس‌های رنگی و سیاه و سفید، تصاویر، و بیش از ده‌ها دستور غذا، راهنمای قصاب برای گوشت پرورش‌یافته راهنمای قطعی است. برای خوردن گوشت عالی—مسئولانه.


There is a food
revolution sweeping the nation, changing the way Americans think and
eat, and meat is at the heart of it. The butcher has reemerged in
American culture as an essential guide in avoiding the evils of
industrial meat—which not only tastes bad, but is also bad for one’s
health and for the environment. Joshua and Jessica Applestone, a former
vegan and vegetarian, are trailblazers in this arena. They run
Fleisher’s, an old-school butcher shop with a modern-day
mission—sourcing and selling only grass-fed and organic meat. The
Applestones’ return to the nearly lost tradition of the buying and
nose-to-tail carving of whole animals—all humanely raised close to their
shop in New York’s Hudson Valley—has helped to make them rising stars
in the food world.
           
The Butcher’s Guide to Well-Raised Meat
is a compendium of their firsthand knowledge. This unique book—a guide,
memoir, manifesto, and reference in one—shares everything one needs to
know about well-raised meat, including why pastured meats are so much
better than conventional ones and how to perfectly butcher and cook them
at home. Readers will learn which cut of steak to look for as an
alternative to the popular hanger (of which each steer has only one),
how to host a driveway pig roast, and even how to break down an entire
lamb (or just butterfly the shoulder)—all with accompanying step-by-step
photographs. Differences among breeds and ideal cooking methods for
various cuts and offal are covered, and the Applestones’ decoding of
misleading industry terminology and practices will help consumers make
smarter, healthier purchases that can also help change what’s wrong with
meat in America today.
           
Complete with color and black-and-white photographs, illustrations, and more than a dozen recipes, The Butcher’s Guide to Well-Raised Meat is the definitive guide to eating great meat—responsibly.

دانلود کتاب «راهنمای قصاب برای گوشت پرورش یافته: نحوه خرید، برش و پختن گوشت گاو، بره، خوک، مرغ و غیره»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید