دانلود کتاب The Big Book of Preserving the Harvest: 150 Recipes for Freezing, Canning, Drying and Pickling Fruits and Vegetables (به فارسی: کتاب بزرگ حفظ برداشت: 150 دستور العمل برای انجماد، کنسرو کردن، خشک کردن و ترشی کردن میوه ها و سبزیجات) نوشته شده توسط «Carol W. Costenbader»
اطلاعات کتاب کتاب بزرگ حفظ برداشت: 150 دستور العمل برای انجماد، کنسرو کردن، خشک کردن و ترشی کردن میوه ها و سبزیجات
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Storey Publishing LLC
نویسنده: Carol W. Costenbader
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 352
حجم فایل: 11.13 مگابایت
کد کتاب: 1580174582 , 9781580174589
نوبت چاپ: Revised
توضیحات کتاب کتاب بزرگ حفظ برداشت: 150 دستور العمل برای انجماد، کنسرو کردن، خشک کردن و ترشی کردن میوه ها و سبزیجات
در این پرایمر کلاسیک در مورد تکنیک های خشک کردن، انجماد، کنسرو کردن و ترشی کردن، نحوه حفظ فضل فصل را بیاموزید. همه چیزهایی را که برای ذخیره کردن میوهها، سبزیجات، سبزیها، گوشتها، سرکهها، ترشیها، چاتنیها و چاشنیها نیاز دارید، یاد خواهید گرفت. کارول کاستنبادر بیش از 150 دستور العمل ساده و گام به گام برای خلاقیت های خوشمزه مانند سالسا سبز شیلی، چرم گوجه فرنگی، کره گلابی ادویه دار، پر کردن پای هلو، خاویار بادمجان، مارمالاد زغال اخته، مربای گوجه فرنگی زرد، کشک کرن بری-آهک، کنسرو شده ارائه می دهد. لیمو، خمیر جگر مرغ و خیلی چیزهای دیگر.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.