آشپزی

کتاب بزرگ حفظ برداشت: 150 دستور العمل برای انجماد، کنسرو کردن، خشک کردن و ترشی کردن میوه ها و سبزیجات

The Big Book of Preserving the Harvest: 150 Recipes for Freezing, Canning, Drying and Pickling Fruits and Vegetables

دانلود کتاب The Big Book of Preserving the Harvest: 150 Recipes for Freezing, Canning, Drying and Pickling Fruits and Vegetables (به فارسی: کتاب بزرگ حفظ برداشت: 150 دستور العمل برای انجماد، کنسرو کردن، خشک کردن و ترشی کردن میوه ها و سبزیجات) نوشته شده توسط «Carol W. Costenbader»


اطلاعات کتاب کتاب بزرگ حفظ برداشت: 150 دستور العمل برای انجماد، کنسرو کردن، خشک کردن و ترشی کردن میوه ها و سبزیجات

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Storey Publishing LLC

نویسنده: Carol W. Costenbader

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2002

تعداد صفحه: 352

حجم فایل: 11.13 مگابایت

کد کتاب: 1580174582 , 9781580174589

نوبت چاپ: Revised

توضیحات کتاب کتاب بزرگ حفظ برداشت: 150 دستور العمل برای انجماد، کنسرو کردن، خشک کردن و ترشی کردن میوه ها و سبزیجات

در این پرایمر کلاسیک در مورد تکنیک های خشک کردن، انجماد، کنسرو کردن و ترشی کردن، نحوه حفظ فضل فصل را بیاموزید. همه چیزهایی را که برای ذخیره کردن میوه‌ها، سبزیجات، سبزی‌ها، گوشت‌ها، سرکه‌ها، ترشی‌ها، چاتنی‌ها و چاشنی‌ها نیاز دارید، یاد خواهید گرفت. کارول کاستنبادر بیش از 150 دستور العمل ساده و گام به گام برای خلاقیت های خوشمزه مانند سالسا سبز شیلی، چرم گوجه فرنگی، کره گلابی ادویه دار، پر کردن پای هلو، خاویار بادمجان، مارمالاد زغال اخته، مربای گوجه فرنگی زرد، کشک کرن بری-آهک، کنسرو شده ارائه می دهد. لیمو، خمیر جگر مرغ و خیلی چیزهای دیگر.

 


Learn how to preserve the season’s bounty in this classic primer on drying, freezing, canning, and pickling techniques. You’ll learn everything you need to know to stock your pantry with fruits, vegetables, herbs, meats, vinegars, pickles, chutneys, and seasonings. Carol Costenbader presents more than 150 simple, step-by-step recipes for delicious creations such as Green Chile Salsa, Tomato Leather, Spiced Pear Butter, Peach Pie Filling, Eggplant Caviar, Blueberry Marmalade, Yellow Tomato Jam, Cranberry-Lime Curd, Preserved Lemons, Chicken Liver Pate, and much more.

 

دانلود کتاب «کتاب بزرگ حفظ برداشت: 150 دستور العمل برای انجماد، کنسرو کردن، خشک کردن و ترشی کردن میوه ها و سبزیجات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید