آشپزی

کتاب آشپزی شب های عربی: از کباب بره تا بابا قانوج، آشپزی خوشمزه عربی به سبک خانگی

The Arabian nights cookbook: from lamb kebabs to baba ghanouj, delicious homestyle Arabian cooking

دانلود کتاب The Arabian nights cookbook: from lamb kebabs to baba ghanouj, delicious homestyle Arabian cooking (به فارسی: کتاب آشپزی شب های عربی: از کباب بره تا بابا قانوج، آشپزی خوشمزه عربی به سبک خانگی) نوشته شده توسط «Habeeb Salloum»


اطلاعات کتاب کتاب آشپزی شب های عربی: از کباب بره تا بابا قانوج، آشپزی خوشمزه عربی به سبک خانگی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Tuttle Publishing

نویسنده: Habeeb Salloum

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2010

تعداد صفحه: 160 / 163

حجم فایل: 5.49 مگابایت

کد کتاب: 1462905242 , 9781462905249

توضیحات کتاب کتاب آشپزی شب های عربی: از کباب بره تا بابا قانوج، آشپزی خوشمزه عربی به سبک خانگی

برای قرن های ناگفته، بادیه نشینان شبه جزیره عربستان، در چادرهای صحرایی خود، از مهمانان محترم خود وعده های غذایی مجلل با بره بریان شده با برنج سرو می کنند. میهمان نوازی اعراب در طول اعصار تغییر نکرده است، اما آشپزی در 100 سال گذشته تحول قابل توجهی داشته است و آن را بسیار متنوع کرده است. این تنوع تا حدی به دلیل صنعت پر رونق نفت است که مردم را – همراه با غذاها و روش های پخت و پز آنها – از سراسر جهان جذب کرده است.
ترکیب این جهان های آشپزی چیز قابل توجهی تولید کرده است. در کتاب آشپزی شب‌های عربی، نویسنده Habeeb Salloum مجموعه‌ای از دستور العمل‌های شگفت‌انگیز را گردآوری کرده است که این ترکیب فرهنگ‌ها را جشن می‌گیرد و در عین حال آن را با آشپزخانه‌های روزمره دنیای غرب سازگار می‌کند. سالوم، از هوموس بی تاهینی آشنا تا بره شکم پر، دنیایی قابل دسترس از طعم های خوش طعم و رایحه های خاطره انگیز را ارائه می دهد.


For untold centuries, the Bedouin of the Arabian Peninsula, in their desert tents, have served their honored guests lavish meals featuring roasted lamb with rice. Arab hospitality has not changed over the ages but the cuisine has undergone a remarkable evolution in the last 100 years, making it extremely diverse. This diversity is due, in part, to the thriving petroleum industry which has drawn people—along with their foods and cooking methods—from around the world.
The blending of these culinary worlds has produced something remarkable. In The Arabian Nights Cookbook, author Habeeb Salloum has compiled an amazing array of recipes that celebrate this blending of cultures while still making it compatible with the everyday kitchens of the Western world. From the familiar, Hummus Bi-Tahini, to the unique, Stuffed Lamb, Salloum offers an accessible world of savory tastes and memory provoking aromas.

دانلود کتاب «کتاب آشپزی شب های عربی: از کباب بره تا بابا قانوج، آشپزی خوشمزه عربی به سبک خانگی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید