تولید مواد غذایی

کباب پز تگزاس: گوشت، دود و عشق

Texas BBQ: Meat, Smoke & Love

دانلود کتاب Texas BBQ: Meat, Smoke & Love (به فارسی: کباب پز تگزاس: گوشت، دود و عشق) نوشته شده توسط «Cramby – Jonas»


اطلاعات کتاب کباب پز تگزاس: گوشت، دود و عشق

موضوع اصلی: تکنیک – تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Pavilion Books Company Limited

نویسنده: Cramby – Jonas

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2015

تعداد صفحه: 144

حجم فایل: 14.34 مگابایت

کد کتاب: 1909815748 , 9781909815742

توضیحات کتاب کباب پز تگزاس: گوشت، دود و عشق

راهنمای گام به گام برای دستیابی به روش کامل پخت و پز BBQ، به سبک تگزاس، به همراه همه موارد و لوازم جانبی که همیشه به آن نیاز دارید

فقط ایالتی که به عنوان “بهترین باربیکیو در جهان” عمل می کند و آن تگزاس است. اما BBQ چیست؟ کباب کردن سنتی به معنای پختن یک تکه گوشت در سریع ترین زمان ممکن با حرارت زیاد است، اما BBQ دقیقاً برعکس است – این پخت آهسته در دمای پایین است. گوشت خشک نمی شود، اما فوق العاده آبدار باقی می ماند و پخت آهسته حتی برش های ارزان و جویدنی را لطیف و خوش طعم می کند. وقتی منبع گرما زغال چوب، تراشه های چوب یا چوب باشد، به طور خودکار یک ادویه بی نظیر به شکل دود معطر دریافت می کنید. در کباب‌پزی تگزاس همه این تکنیک‌ها را خواهید آموخت. این یک راهنمای گام به گام ساده برای ساختن کباب پز عالی به سبک تگزاس در خانه است، خواه یک کباب پز معمولی در فضای باز یا یک سیگاری حرفه ای داشته باشید. در مورد نوع چوبی که برای یک گوشت خاص مناسب است، زمان دقیق کباب کردن و دمای دود کردن یاد بگیرید. اما قبل از هر چیز، شما متوجه خواهید شد که چگونه می توانید به یک “گوشت خوک کشیده” یا “سینگ” عالی، لطیف، آبدار و دودی دست پیدا کنید. حتی دستور العمل هایی برای غذاهای جانبی نیز وجود دارد، از سالاد ذرت کبابی گرفته تا سه نوع پنیر مک و پنیر چیلی. عکس‌های شگفت‌انگیز و طراحی گام به گام سرگرم‌کننده باعث می‌شود در اسرع وقت به سمت کباب‌پزی بروید. شامل اقدامات دوگانه است. شامل اقدامات دوگانه

است


A step-by-step guide to achieving the perfect BBQ cooking technique, Texas-style, along with all the sides and accompaniments you will ever need

There is only one state which lives up to the epithet “the best BBQ in the world,” and that is Texas. But what is BBQ? Traditional grilling means cooking a piece of meat as quickly as possible with a high heat, but BBQ is exactly the opposite—this is slow cooking at low temperatures. The meat doesn’t dry up, but remains super juicy and slow cooking renders even cheap and chewy cuts tender and tasty. When the heat source is charcoal, wood shavings, or wood, you automatically get an unbeatable spice in the form of perfumed smoke. In Texas BBQ you will get to learn all these techniques. It is a simple step-by-step guide to making the perfect Texas-style BBQ at home, whether you have an ordinary outdoor grill or a professional smoker. Learn about what sort of wood is suited to a particular meat, exact grilling times, and smoking temperatures. But first and foremost, you will discover how to achieve a perfect, tender, juicy, and smoked “pulled pork” or “brisket.” There are even recipes for side dishes, everything from grilled corn salad to three varieties of mac’n’cheese to a cheesy chile con queso. Fabulous mouthwatering photos and a fun step-by-step design will have you rushing to the grill as soon as you can. Includes dual measures. Includes dual measures

دانلود کتاب «کباب پز تگزاس: گوشت، دود و عشق»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید