آشپزی

تکیلا: یک تاریخ جهانی

Tequila: A Global History

دانلود کتاب Tequila: A Global History (به فارسی: تکیلا: یک تاریخ جهانی) نوشته شده توسط «Ian Williams»


اطلاعات کتاب تکیلا: یک تاریخ جهانی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Reaktion Books

نویسنده: Ian Williams

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2015

تعداد صفحه: 176

حجم فایل: 10.51 مگابایت

کد کتاب: 178023435X , 9781780234359

توضیحات کتاب تکیلا: یک تاریخ جهانی

تکیلا با رایحه منحصر به فرد و صدای مهیج خود – همراهی عالی برای حتی تندترین تاکوها – راه خود را به قلب مصرف کنندگان در سراسر جهان باز کرده است. به جز مکزیک، مکان‌های کمی روی زمین وجود دارد که آب و هوا و زمین برای تکامل گیاه آگاوا که تکیلا می‌سازد را داشته باشد – و حتی کمتر مردمی هستند که حوصله هفت سال یا بیشتر را داشته باشند که برای “درخت شگفت‌انگیز” طول می‌کشد. رشد. در این کتاب، یان ویلیامز تاریخچه پر جنب و جوش این نوشیدنی قوی و محبوب را ارائه می دهد. با شروع pulque، نوشیدنی تخمیر شده توسط مایاها، اولمک‌ها و آزتک‌ها و مخصوص زنان باردار و کشیش‌ها – و قربانی‌های آنها – او نحوه تقطیر مکزیکی‌ها تکیلا و مزکال (مسکال) را ردیابی می‌کند. افزایش محبوبیت جهانی از آنیجوهای بیست ساله گرفته تا مارگاریتای‌های خنده‌دار گرفته تا جسارت‌ها – و پشیمانی – از آن دور عکس‌ها، او تاریخی به اندازه خود نوشیدنی ارائه می‌دهد.

ویلیامز از تولیدکنندگان، توزیع‌کنندگان و خبره‌های بی‌شماری تکیلا بازدید می‌کند. برای بیان این که چگونه تکیلا در سرزمین‌های آگاوا مکزیک شروع شد، به نمادی از نوش‌جویانه تبدیل شد و سپس به یک محصول واقعاً حرفه‌ای تبدیل شد که امروزه باهوش‌ترین نوشیدنی‌ها را به خود جلب می‌کند.


With its unique aroma and heady buzz—the perfect accompaniment to even the spiciest tacos—tequila has won its way into drinkers’ hearts worldwide. There are few places on earth besides Mexico that have the climate and terrain to evolve the agave plant that makes tequila—and there are even fewer people who have the patience to wait the seven years or more that it takes “the tree of marvels” to grow. In this book, Ian Williams presents a lively history of this potent and popular drink. Beginning with pulque, the drink fermented by the Mayans, Olmecs, and Aztecs and reserved for pregnant women and priests—and their sacrifices—he traces how the Mexicans distilled tequila and mezcal (mescal) and began its heady surge into global popularity. From twenty-year añejos to giggle-inducing margaritas to the bravado—and regret—of that round of shots, he offers a history as gripping as the drink itself.

Williams visits countless tequila producers, distributors and connoisseurs to tell the story of how tequila started in the agave lands of Mexico, became an icon of youthful inebriation and then developed into a truly artisanal product which today draws the most discerning drinkers.

دانلود کتاب «تکیلا: یک تاریخ جهانی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید