دانلود کتاب Teas, Cocoa and Coffee: Plant Secondary Metabolites and Health (به فارسی: چای، کاکائو و قهوه: متابولیت های ثانویه گیاهی و سلامت) نوشته شده توسط «Alan Crozier – Hiroshi Ashihara – Francisco Tomas-Barbéran»
اطلاعات کتاب چای، کاکائو و قهوه: متابولیت های ثانویه گیاهی و سلامت
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Blackwell
نویسنده: Alan Crozier – Hiroshi Ashihara – Francisco Tomas-Barbéran
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2012
تعداد صفحه: 270
حجم فایل: 2.73 مگابایت
کد کتاب: 1444334417 , 9781444334418
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب چای، کاکائو و قهوه: متابولیت های ثانویه گیاهی و سلامت
در سالهای اخیر، نقش متابولیتهای ثانویه گیاهی بهعنوان اجزای محافظ در رژیم غذایی انسان، حوزه تحقیقاتی رو به رشدی بوده است. برخلاف ویتامینهای سنتی، آنها برای سلامتی کوتاهمدت ضروری نیستند، اما شواهد فزایندهای وجود دارد که نشان میدهد مصرف متوسط درازمدت میتواند تأثیرات مطلوبی بر بروز سرطانها و بسیاری از بیماریهای مزمن، از جمله بیماریهای قلبی عروقی و دیابت نوع دوم داشته باشد. در جمعیت های غربی با فراوانی فزاینده رخ می دهد. این کتاب جدیدترین علم در مورد متابولیسم و فواید بالقوه چای، کاکائو، قهوه و عصاره های آنها در رژیم غذایی انسان را پوشش می دهد. از یک فصل آغازین که منشا چای، کاکائو و قهوه را به عنوان نوشیدنی ردیابی می کند، این کتاب به بررسی محتوای فیتوشیمیایی قهوه، کاکائو و انواع مختلف چای می پردازد. فراهمی زیستی متابولیتهای ثانویه از هر یک از نوشیدنیها به طور عمیق در نظر گرفته میشود و مستقیماً با مزایای سلامتی آنها مرتبط است. این کتاب که طیف کاملی از نوشیدنیها و محصولات چای، قهوه و کاکائو را در بر میگیرد، بهروزترین و جامعترین درمان را برای این مؤلفههای غذایی مهم ارائه میدهد. به عنوان تنها کتابی که آخرین اطلاعات در مورد بیوشیمی و فواید سلامتی را گرد هم میآورد. در مورد چای، قهوه و کاکائو، خواندن این کتاب برای دانشمندان و فنآوران مواد غذایی که در تولید چای، قهوه و محصولات کاکائو فعالیت میکنند ضروری است. متخصصان تغذیه برای تمرکز سلامتی کتاب ارزش قائل می شوند، در حالی که دانشمندان کشاورزی که روی کشت این محصولات کار می کنند، دامنه و عمق جزئیات آن را ارزشمند می دانند. همچنین یک منبع مهم برای همه کسانی است که از مواد کاربردی در سایر محصولات استفاده می کنند، چه در صنعت یا تحقیقات باشند.
دانلود کتاب «چای، کاکائو و قهوه: متابولیت های ثانویه گیاهی و سلامت»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.