گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

چای، کاکائو و قهوه: متابولیت های ثانویه گیاهی و سلامت

Teas, Cocoa and Coffee: Plant Secondary Metabolites and Health

دانلود کتاب Teas, Cocoa and Coffee: Plant Secondary Metabolites and Health (به فارسی: چای، کاکائو و قهوه: متابولیت های ثانویه گیاهی و سلامت) نوشته شده توسط «Alan Crozier – Hiroshi Ashihara – Francisco Tomas-Barbéran»


اطلاعات کتاب چای، کاکائو و قهوه: متابولیت های ثانویه گیاهی و سلامت

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Blackwell

نویسنده: Alan Crozier – Hiroshi Ashihara – Francisco Tomas-Barbéran

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 270

حجم فایل: 2.73 مگابایت

کد کتاب: 1444334417 , 9781444334418

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب چای، کاکائو و قهوه: متابولیت های ثانویه گیاهی و سلامت

در سال‌های اخیر، نقش متابولیت‌های ثانویه گیاهی به‌عنوان اجزای محافظ در رژیم غذایی انسان، حوزه تحقیقاتی رو به رشدی بوده است. برخلاف ویتامین‌های سنتی، آنها برای سلامتی کوتاه‌مدت ضروری نیستند، اما شواهد فزاینده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد مصرف متوسط ​​درازمدت می‌تواند تأثیرات مطلوبی بر بروز سرطان‌ها و بسیاری از بیماری‌های مزمن، از جمله بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت نوع دوم داشته باشد. در جمعیت های غربی با فراوانی فزاینده رخ می دهد. این کتاب جدیدترین علم در مورد متابولیسم و ​​فواید بالقوه چای، کاکائو، قهوه و عصاره های آنها در رژیم غذایی انسان را پوشش می دهد. از یک فصل آغازین که منشا چای، کاکائو و قهوه را به عنوان نوشیدنی ردیابی می کند، این کتاب به بررسی محتوای فیتوشیمیایی قهوه، کاکائو و انواع مختلف چای می پردازد. فراهمی زیستی متابولیت‌های ثانویه از هر یک از نوشیدنی‌ها به طور عمیق در نظر گرفته می‌شود و مستقیماً با مزایای سلامتی آنها مرتبط است. این کتاب که طیف کاملی از نوشیدنی‌ها و محصولات چای، قهوه و کاکائو را در بر می‌گیرد، به‌روزترین و جامع‌ترین درمان را برای این مؤلفه‌های غذایی مهم ارائه می‌دهد. به عنوان تنها کتابی که آخرین اطلاعات در مورد بیوشیمی و فواید سلامتی را گرد هم می‌آورد. در مورد چای، قهوه و کاکائو، خواندن این کتاب برای دانشمندان و فن‌آوران مواد غذایی که در تولید چای، قهوه و محصولات کاکائو فعالیت می‌کنند ضروری است. متخصصان تغذیه برای تمرکز سلامتی کتاب ارزش قائل می شوند، در حالی که دانشمندان کشاورزی که روی کشت این محصولات کار می کنند، دامنه و عمق جزئیات آن را ارزشمند می دانند. همچنین یک منبع مهم برای همه کسانی است که از مواد کاربردی در سایر محصولات استفاده می کنند، چه در صنعت یا تحقیقات باشند.


In recent years, the role of plant secondary metabolites as protective constituents in the human diet has been a growing area of research. Unlike the traditional vitamins, they are not essential for short-term wellbeing, but there is increasing evidence that modest long-term intakes can have favourable impacts on the incidence of cancers and many chronic diseases, including cardiovascular disease and type II diabetes, which are occurring in Western populations with increasing frequency.This book covers the latest science on the metabolism and potential health benefits of teas, cocoa, coffee and their extracts in the human diet. From an opening chapter tracing the origins of teas, cocoa and coffee as beverage, the book proceeds to explore the phytochemical content of coffee, cocoa and the various types of tea. The bioavailability of secondary metabolites from each of the beverages is then considered in depth, and related directly to their health benefits. Embracing the full range of tea, coffee and cocoa beverages and products, the book offers the most up-to-date and comprehensive treatment of these increasingly important dietary components.As the only book to bring together the latest information on the biochemistry and health benefits of teas, coffee and cocoa, this book is essential reading for food scientists and technologists involved in the production of tea, coffee and cocoa products. Nutritionists will value the book’s health focus, while agricultural scientists working on the cultivation of these crops will prize its scope and depth of detail. It is also an important resource for all those who use functional ingredients in other products, whether they are based in industry or research.

دانلود کتاب «چای، کاکائو و قهوه: متابولیت های ثانویه گیاهی و سلامت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید