دانلود کتاب Sustainable meat production and processing (به فارسی: تولید و فرآوری گوشت پایدار) نوشته شده توسط «Galanakis – Charis M.»
اطلاعات کتاب تولید و فرآوری گوشت پایدار
موضوع اصلی: دارو
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Academic Press
نویسنده: Galanakis – Charis M.
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2019
تعداد صفحه: 261
حجم فایل: 8.68 مگابایت
کد کتاب: 0128156880 , 9780128156889
توضیحات کتاب تولید و فرآوری گوشت پایدار
تولید و فرآوری گوشت پایدار راه حل های فعلی را برای ارتقای پایداری صنعتی و بهترین شیوه ها در تولید گوشت از پس از برداشت تا مصرف ارائه می دهد. این کتاب به عنوان راهنمایی برای دانشمندان، فنآوران، مهندسان، متخصصان و تولیدکنندگان گوشت و حیوانات عمل میکند. 12 موضوع پرطرفدار فرآوری پایدار گوشت و مدیریت فرآوردههای فرعی گوشت شامل پیشرفتها در سیستمهای مواد تشکیل دهنده و فرآوری محصولات گوشتی، ترکیبات فنی-عملکردی برای محصولات گوشتی، بازیابی پروتئین از محصولات فرعی فرآوری گوشت، کاربرد پروتئین های خون، تولید گوشت مصنوعی، استفاده های احتمالی از فرآورده های فرآوری شده کشتار، و ملاحظات زیست محیطی. در نهایت، این کتاب فناوریهای ترجیحی برای تولید گوشت پایدار، آنتیاکسیدانهای طبیعی بهعنوان افزودنی در محصولات گوشتی، و تسهیلکنندهها و موانع برای غذاهای حاوی فرآوردههای گوشتی را پوشش میدهد. بیشتر بخوانید… span>
دانلود کتاب «تولید و فرآوری گوشت پایدار»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.