دارو

تولید و فرآوری گوشت پایدار

Sustainable meat production and processing

دانلود کتاب Sustainable meat production and processing (به فارسی: تولید و فرآوری گوشت پایدار) نوشته شده توسط «Galanakis – Charis M.»


اطلاعات کتاب تولید و فرآوری گوشت پایدار

موضوع اصلی: دارو

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Academic Press

نویسنده: Galanakis – Charis M.

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2019

تعداد صفحه: 261

حجم فایل: 8.68 مگابایت

کد کتاب: 0128156880 , 9780128156889

توضیحات کتاب تولید و فرآوری گوشت پایدار

تولید و فرآوری گوشت پایدار راه حل های فعلی را برای ارتقای پایداری صنعتی و بهترین شیوه ها در تولید گوشت از پس از برداشت تا مصرف ارائه می دهد. این کتاب به عنوان راهنمایی برای دانشمندان، فن‌آوران، مهندسان، متخصصان و تولیدکنندگان گوشت و حیوانات عمل می‌کند. 12 موضوع پرطرفدار فرآوری پایدار گوشت و مدیریت فرآورده‌های فرعی گوشت شامل پیشرفت‌ها در سیستم‌های مواد تشکیل دهنده و فرآوری محصولات گوشتی، ترکیبات فنی-عملکردی برای محصولات گوشتی، بازیابی پروتئین از محصولات فرعی فرآوری گوشت، کاربرد پروتئین های خون، تولید گوشت مصنوعی، استفاده های احتمالی از فرآورده های فرآوری شده کشتار، و ملاحظات زیست محیطی. در نهایت، این کتاب فناوری‌های ترجیحی برای تولید گوشت پایدار، آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی به‌عنوان افزودنی در محصولات گوشتی، و تسهیل‌کننده‌ها و موانع برای غذاهای حاوی فرآورده‌های گوشتی را پوشش می‌دهد.  بیشتر بخوانید… span>


Sustainable Meat Production and Processing presents current solutions to promote industrial sustainability and best practices in meat production, from postharvest to consumption. The book acts as a guide for meat and animal scientists, technologists, engineers, professionals and producers. The 12 most trending topics of sustainable meat processing and meat by-products management are included, as are advances in ingredient and processing systems for meat products, techno-functional ingredients for meat products, protein recovery from meat processing by-products, applications of blood proteins, artificial meat production, possible uses of processed slaughter co-products, and environmental considerations. Finally, the book covers the preferred technologies for sustainable meat production, natural antioxidants as additives in meat products, and facilitators and barriers for foods containing meat co-products.  Read more…

دانلود کتاب «تولید و فرآوری گوشت پایدار»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید