دانلود کتاب Street Food. exploring the world’s most authentic tastes (به فارسی: غذای خیابانی. کاوش در اصیل ترین ذائقه های جهان) نوشته شده توسط «Tom Kime»
اطلاعات کتاب غذای خیابانی. کاوش در اصیل ترین ذائقه های جهان
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: DK Publishing
نویسنده: Tom Kime
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 228
حجم فایل: 28.33 مگابایت
کد کتاب: 0756628504 , 9780756628505
توضیحات کتاب غذای خیابانی. کاوش در اصیل ترین ذائقه های جهان
هیجانانگیزترین تنقلات جهان را دوباره بسازید. آیا تا به حال از یک بازار شلوغ خارج از کشور دیدن کرده اید، یک غذای لذیذ محلی و تازه پخته شده را کشف کرده اید و فکر کرده اید که “دوست دارم آن را در خانه درست کنم”؟ تور جهانی غذاهای فوق العاده تام کیم نشان می دهد که چگونه طعم های عجیب و غریب را به آشپزخانه خود بیاورید. ذائقههای خود را در یک ماجراجویی جهانی همراهی کنید و 90 دستور غذای ساده را بپزید، از امپانادای غذاهای دریایی شیلی تا سوپ لوبیا هیرا مراکشی.
نکتهها و تکنیکهای آشپزی محلی را انتخاب کنید و ایدههای الهامبخش را برای مخلوط کردن انواع غذاها از جمله سرخکرده، مزه، تاپاس و کباب دنبال کنید تا بتوانید یک تجربه غذای خیابانی واقعاً جهانی را سرو کنید.
غذاهای خیابانی هیجان انگیز، عجیب و غریب و مهمتر از همه خوشمزه است. تام کیم در آستان خانه خود – در خیابان های جامعه سرخپوستان ساوت هال – به غذاهای خیابانی علاقه نشان می دهد. او سپس در سراسر جهان به کشورهایی که به خاطر غذاهای خیابانی شهرت دارند – مکزیک، لبنان، مالت، ویتنام سفر می کند. او در بازگشت به خانه دستور العمل ها را می نویسد تا طعم واقعی سفرهایش را با استفاده از مواد اولیه ای که در اینجا به راحتی در دسترس است، خلق کند. روایت هیجان انگیز در کنار هر دستور غذا، سفرهای تام و جایی که او هر غذا را امتحان کرده است را به یاد می آورد. او شما را در اشتیاق رها می کند – یا به دنبال راه او بروید، یا شروع به خلق و خوردن غذاهای عجیب و غریب او در اینجا – در آشپزخانه خود کنید.
درباره نویسنده (2007) – تام کیم به عنوان سرآشپز در اینجا کار کرده است. برخی از معروف ترین رستوران های لندن و سیدنی. او از آسیای جنوب شرقی به آمریکای جنوبی سفر کرده است تا غذاهای خیابانی را از سرتاسر جهان کشف کند، نمونه بگیرد و بفهمد که چگونه غذاهای خیابانی را بپزد. تام پس از بریدن دندانهای غذاخوری خود با ریک استاین، در کافه ریور با جیمی الیور (او در عروسی جیمی آشپزی میکرد) و در خیابان دارلی با دیوید تامپسون کار کرده است.
اکنون یک آشپز خصوصی و مشاور غذا، تام است. “Food at The Muse” در ناتینگ هیل را افتتاح کرده است و برای مجله Good Food Magazine، Olive و Waitrose Food Illustrated از BBC می نویسد. اولین کتاب او، “کاوش در طعم و مزه”، در سال 2005 منتشر شد و توسط انجمن بین المللی حرفه ای های آشپزی نامزد جایزه بهترین آشپز/رستوران در سال 2006 شد.
اخیرا، تام یک مدیر اجرایی بوده است. سرآشپز در فورتینا اسپا ریزورت در جزیره مالت و در حال حاضر در حال گسترش کار خود در سطح بین المللی است. تام همچنین کارهایی را برای تلویزیون ساخته و تولید کرده است – مرد ما در ویتنام، مجموعه ای 8 قسمتی برای Taste TV.
Recreate the world’s most exciting snacks. Have you ever visited a bustling market abroad, discovered a freshly cooked, local delicacy, and thought ‘I’d love to make that at home’? Tom Kime’s world tour of fantastic food shows how to bring exotic flavours into your kitchen. Take your tastebuds on a global adventure and cook up 90 easy-to-follow recipes, from Chilean seafood empanadas to Moroccan hira bean soup.
Pick up local cooking tips and techniques, and follow inspirational ideas for mixing a variety of dishes including fritters, mezze, tapas and kebabs, so you can serve up a truly global street food experience.
Evocative, exotic and above all delicious, street food stirs, sizzles and surprises. Tom Kime develops a taste for street food on his own doorrstep – on the streets of Southall’s Indian community. He then travels around the world to countries renowned for their street food – Mexico, Lebanon, Malta, Vietnam. Back home he writes up the recipes to recreate the authentic tastes of his travels, using ingredients readily available here. Evocative narrative alongside each recipe recalls Tom’s travels and where he tried each dish. He leaves you yearning – either to follow in his footsteps, or to start creating and eating his exotic offerings here – in your own kitchen.
About the author (2007) – Tom Kime has worked as a chef in some of the most famous restaurants in London and Sydney. He has travelled from Southeast Asia to South America to discover, sample and find out how to cook street food from around the world. Having cut his catering teeth with Rick Stein, Tom has worked at the River Cafe with Jamie Oliver (he cooked at Jamie’s wedding) and at Darley Street with David Thompson.
Now a private chef and food consultant, Tom has opened <Food at The Muse in Notting Hill>, and writes for BBC’s Good Food Magazine, Olive, and Waitrose Food Illustrated. His first book, “Exploring Taste and Flavour”, was published in 2005 and was nominated by the International Association of Culinary Professionals for the Best Chef/Restaurant award of 2006.
Most recently, Tom has been an executive chef at the Fortina Spa Resort on the island of Malta and is currently expanding his work internationally. Tom has also created and produced work for television – Our Man in Vietnam, an 8-part series for Taste TV.
دانلود کتاب «غذای خیابانی. کاوش در اصیل ترین ذائقه های جهان»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.