دانلود کتاب Street food around the world: an encyclopedia of food and culture (به فارسی: غذاهای خیابانی در سراسر جهان: دایره المعارفی از غذا و فرهنگ) نوشته شده توسط «Bruce Kraig – Colleen Taylor Sen (editors)»
اطلاعات کتاب غذاهای خیابانی در سراسر جهان: دایره المعارفی از غذا و فرهنگ
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: ABC-CLIO
نویسنده: Bruce Kraig – Colleen Taylor Sen (editors)
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2013
تعداد صفحه: 537
حجم فایل: 6.99 مگابایت
کد کتاب: 1598849557 , 9781598849554
توضیحات کتاب غذاهای خیابانی در سراسر جهان: دایره المعارفی از غذا و فرهنگ
در این دایره المعارف، دو مسافر باتجربه جهان و مشارکت کنندگان متعدد، نظرسنجی جذابی از غذاها و دستور العمل های خیابانی در سراسر جهان ارائه می دهند تا اهمیت غذاهای معمولی را در هر فرهنگی ثبت کنند، که شامل همه چیز از کوفته ها تا هات داگ و کباب تا تاکو می شود.
غذاهای خیابانی در طول تاریخ بشر عمیق است و حرکت مردم و غذاهای آنها را در سراسر جهان نشان می دهد. به عنوان مثال، ماندو، مانتی، مومو و بائوزی: همه این انواع کوفتهها در آسیای مرکزی منشا گرفته و از قرن دوازدهم در سراسر جهان قدیم گسترش یافتند. این دایره المعارف غذاهای رایج خیابانی را در حدود 100 کشور و منطقه جهان بررسی می کند و به وضوح نشان می دهد که چگونه “فست فودهای مردم عادی” با محیط، تاریخچه فرهنگی و اقتصاد یک کشور یا یک منطقه مطابقت دارند. ورودی ها اطلاعات جذابی در مورد غذاهای خاص و همچنین پوشش فرهنگ و مسائل مربوط به فروشندگان و غرفه های غذا ارائه می دهند. پیوستی از دستور العمل ها امکان یادگیری عملی را فراهم می کند و فرصت هایی را برای خوانندگان فراهم می کند تا غذاهای خیابانی بین المللی را در خانه بچشند.
• یک بررسی بین المللی از غذاهای خیابانی در کشورها و مناطق نماینده ارائه می دهد که شامل حقایق جالب و دستور العمل برای نشان دادن بسیاری از آنها است
• پیشینه تاریخی و زیست محیطی غذاهای خیابانی کشور را تامین می کند
• شامل نوارهای فرعی با حقایق و آمار سرگرم کننده در مورد غذاهای خیابانی است
• اطلاعات بسیار مفیدی را برای دانشجویانی که در حال تحصیل جغرافیا هستند و برای مسافران فراهم می کند
Street foods run deep throughout human history and show the movements of peoples and their foods across the globe. For example, mandoo, manti, momo, and baozi: all of these types of dumplings originated in Central Asia and spread across the Old World beginning in the 12th century. This encyclopedia surveys common street foods in about 100 countries and regions of the world, clearly depicting how “fast foods of the common people” fit into a country or a region’s environments, cultural history, and economy. The entries provide engaging information about specific foods as well as coverage of vendor and food stall culture and issues. An appendix of recipes allows for hands-on learning and provides opportunities for readers to taste international street foods at home.
• Presents an international survey of street foods in representative countries and regions that includes interesting facts and recipe to illustrate many of them
• Supplies the historical and environmental background of the country’s street food
• Includes sidebars with fun facts and statistics about street foods
• Provides highly useful information for students studying geography and for travelers
دانلود کتاب «غذاهای خیابانی در سراسر جهان: دایره المعارفی از غذا و فرهنگ»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.