اقتصاد

راه اندازی یک کسب و کار مواد غذایی پاره وقت: هر آنچه که باید بدانید تا عشق خود به غذا را به یک تجارت موفق تبدیل کنید بدون اینکه لزوماً شغل روزانه خود را ترک کنید

Starting a Part-time Food Business: Everything You Need to Know to Turn Your Love for Food Into a Successful Business Without Necessarily Quitting Your Day Job

دانلود کتاب Starting a Part-time Food Business: Everything You Need to Know to Turn Your Love for Food Into a Successful Business Without Necessarily Quitting Your Day Job (به فارسی: راه اندازی یک کسب و کار مواد غذایی پاره وقت: هر آنچه که باید بدانید تا عشق خود به غذا را به یک تجارت موفق تبدیل کنید بدون اینکه لزوماً شغل روزانه خود را ترک کنید) نوشته شده توسط «Jennifer Lewis»


اطلاعات کتاب راه اندازی یک کسب و کار مواد غذایی پاره وقت: هر آنچه که باید بدانید تا عشق خود به غذا را به یک تجارت موفق تبدیل کنید بدون اینکه لزوماً شغل روزانه خود را ترک کنید

موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Rabbit Ranch Publishing

نویسنده: Jennifer Lewis

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2011

تعداد صفحه: 148

حجم فایل: 1.02 مگابایت

کد کتاب: 0615437648 , 9780615437644

توضیحات کتاب راه اندازی یک کسب و کار مواد غذایی پاره وقت: هر آنچه که باید بدانید تا عشق خود به غذا را به یک تجارت موفق تبدیل کنید بدون اینکه لزوماً شغل روزانه خود را ترک کنید

چه در یک اتاقک خوابیده باشید و چه رویای تبدیل دستور مربای مخفی مادرتان به غذای بعدی را داشته باشید یا آرزو کنید که می‌توانید فلان خود را به یک سرمایه‌گذاری پول‌ساز تبدیل کنید که با رفتار والدین در خانه در تضاد نباشد. مسئولیت ها، امکان راه اندازی و راه اندازی یک کسب و کار موفق مواد غذایی پاره وقت وجود دارد.

این کتاب جامع برای هرکسی که می‌خواهد یک کسب‌وکار کوچک پاره وقت یا تمام وقت با بودجه محدود راه‌اندازی کند، نوشته شده است، این کتاب جامع نقشه راه را برای کمک به تحقق رویای خود فراهم می‌کند. هر فصل شما را به صورت گام به گام همه چیزهایی را که برای راه اندازی و راه اندازی کسب و کار کوچک مواد غذایی خود نیاز دارید از جمله:

  • ساخت یک طرح کسب و کار که تصمیم گیری را هدایت می کند و شما را برای موفقیت آماده می کند، راهنمایی می کند. ;
  • اخذ مجوزهای تجاری لازم، ثبت کسب و کار و ایمن سازی فضای آشپزخانه تجاری که مطابق با الزامات کد بهداشتی باشد.
  • بر اساس مزایا و معایب دقیقی که برای هر گزینه ذکر شده است، تعیین کنید کدام کانال های فروش برای شما بهتر کار می کنند.
  • درک هزینه های واقعی محصول خود و نحوه قیمت گذاری محصولات خود به گونه ای که برای شما پول درآورد.
  • نقشی که بازاریابی و برندسازی در وفاداری مشتری ایفا می کند و اینکه چگونه می تواند به موفقیت شما کمک کند. و
  • توسعه سیستمی برای کمک به پیگیری امور مالی کسب و کار و کاربرگ های دقیقی که شما را در جنبه مالی کسب و کار راهنمایی می کند.

این کتاب همچنین داستان هفت کارآفرین را شرح می دهد. که در زمان آزاد محدود خود با استفاده از حداقل منابع، کسب و کارهای کوچک مواد غذایی خود را راه اندازی کردند. هر یک از داستان‌های «چگونه شروع کردند» اشتباهات و پیروزی‌هایی را که این کارآفرینان در چند سال اول کسب‌وکار تجربه کرده‌اند به اشتراک می‌گذارند. از همه اقشار، این داستان ها شامل یک بیست و چندی با پس انداز متوسط ​​است که یک شرکت بستنی صنعتگر موفق راه اندازی کرد. مادری از کودکان نوپا که نه تنها به صورت تمام وقت کار می کرد، بلکه یک شرکت کیک عجیب و غریب نیز راه اندازی کرد. و یک کارگر ساختمانی که به تازگی بیکار شده بود، تصمیم گرفت با راه اندازی یک شرکت تولید کننده گوشت، اقتصاد بد را به ثروت خوب خود تبدیل کند.


Whether you’re slaving away in a cubicle dreaming of turning your mother’s secret jam recipe into the next ‘it’ food or wish you could turn your flare for flan into a moneymaking venture that doesn’t conflict with your stay-at-home parenting responsibilities, it’s possible to start and run a successful part-time food business.

Written for anyone who wants to start a small part-time or full-time food business on a limited budget, this comprehensive book provides the roadmap to help you realize your dream. Each chapter takes you step-by-step through everything you’ll need to get your small food business up and running including:

  • Building a business plan that will guide decision making and set you up for success;
  • Obtaining the necessary business licenses, registering your business, and securing commercial kitchen space that meets health code requirements;
  • Determining which sales channels will work best for you based on the detailed pros and cons outlined for each option;
  • Understanding your true product costs and how to price your products in a way that will make you money;
  • The role marketing and branding play in customer loyalty and how it can help you succeed; and
  • Developing a system to help you keep track of business finances and detailed worksheets that walk you through the financial side of the business.

This book also chronicles the stories of seven entrepreneurs who started their own small food businesses in their limited free time using minimal resources. Each of the ‘How They Got Their Start’ stories shares the mistakes and triumphs these entrepreneurs experienced in their first few years of business. From all walks of life, these stories include a twenty-something with modest savings who started a successful artisan ice cream company; a mother of toddlers who not only worked a full-time job but also started a whimsical cake company on the side; and a newly unemployed construction worker who decided to turn the bad economy into his good fortune by starting a meat jerky company

دانلود کتاب «راه اندازی یک کسب و کار مواد غذایی پاره وقت: هر آنچه که باید بدانید تا عشق خود به غذا را به یک تجارت موفق تبدیل کنید بدون اینکه لزوماً شغل روزانه خود را ترک کنید»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید