دانلود کتاب Start Your Own Restaurant and More: Pizzeria, Cofeehouse, Deli, Bakery, Catering Business (به فارسی: رستوران خود را راه اندازی کنید و موارد دیگر: پیتزا فروشی، قهوه خانه، اغذیه فروشی، نانوایی، کسب و کار کیترینگ) نوشته شده توسط «Entrepreneur Press – Jacquelyn Lynn»
اطلاعات کتاب رستوران خود را راه اندازی کنید و موارد دیگر: پیتزا فروشی، قهوه خانه، اغذیه فروشی، نانوایی، کسب و کار کیترینگ
موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Entrepreneur Press
نویسنده: Entrepreneur Press – Jacquelyn Lynn
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2012
تعداد صفحه: 282 / 297
حجم فایل: 1.60 مگابایت
کد کتاب: 1599184435 , 9781599184432
نوبت چاپ: Fourth Edition
توضیحات کتاب رستوران خود را راه اندازی کنید و موارد دیگر: پیتزا فروشی، قهوه خانه، اغذیه فروشی، نانوایی، کسب و کار کیترینگ
آمریکایی ها سالانه بیش از 600 میلیارد دلار صرف غذا خوردن در بیرون از منزل می کنند. مصرف کنندگان پرمشغله زمان یا تمایلی برای پخت و پز ندارند – آنها غذاهای خوشمزه و مغذی بدون ظروف برای شستن می خواهند. بیشتر و بیشتر مجردها، والدین شاغل و سالمندان خواستار راحتی بیشتر هستند و برای رفع این نیاز به رستوران ها روی می آورند. فضای زیادی برای کسبوکارهای مواد غذایی وجود دارد، اما برای یک استارتآپ موفق به چیزی بیش از دستور العملهای خوب نیاز دارید. شما همچنین باید در مورد برنامه ریزی، سرمایه گذاری، کنترل موجودی و مدیریت حقوق و دستمزد بدانید.
کارآفرین همه چیزهایی را که نیاز دارید از جمله نحوه ارزیابی رقابت، نحوه تحقیق در مورد مشتریان بالقوه، اصول اولیه راه اندازی آشپزخانه، گردآوری کرده است. چگونه یک مکان عالی پیدا کنید، چگونه از موانع نظارتی در صنعت عبور کنید، و چگونه بهترین افراد را برای کارکنان کسب و کار خود بیابید.
در میان بسیاری از موضوعات تحت پوشش عبارتند از:
راه اندازی
کارکنان
br>مجوزها
بازاریابی
تجهیزات
موجودی
ساختار قانونی
بهداشتی
مدیریت مالی
بهطور کامل با جدیدترین گرایشها در آیتمهای منو، دکوراسیون و تمها بهروز شده است. آمار و پیش بینی های اخیر بازار مصاحبه با صاحبان موفق غذاخوری نشان می دهد که چگونه دیگران رویاهای کسب و کار مواد غذایی خود را محقق کرده اند. بنابراین چه تصمیم داشته باشید که آن را با یک ساندویچ و سالاد ساده نگه دارید یا با یک اغذیه فروشی چهار ستاره سروصدا کنید، ما اطلاعاتی را داریم که برای موفقیت به آن نیاز دارید.
Entrepreneur has compiled everything you need including how to evaluate the competition, how to research potential customers, the basics of setting up a kitchen, how to find a great location, how to leap over regulatory hurdles in the industry, and how to find the best people to staff your business.
Among the many topics covered are:
Set-up
Staffing
Permits
Marketing
Equipment
Inventory
Legal structure
Sanitation
Financial management
Fully updated with the newest trends in menu items, décor and themes, plus recent market statistics and forecasts. Interviews with successful eatery owners show how others have made their food business dreams come true. So whether you decide to keep it simple with a sandwich-and-salad operation or make a splash with a four-star bistro, we’ve got the information you need to be a success.
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.