آشپزی

جوانه‌ها، ساقه‌ها و سبزه‌های ریز: گیاهان ریز برای رشد و خوردن در آشپزخانه

Sprouts, Shoots, and Microgreens: Tiny Plants to Grow and Eat in Your Kitchen

دانلود کتاب Sprouts, Shoots, and Microgreens: Tiny Plants to Grow and Eat in Your Kitchen (به فارسی: جوانه‌ها، ساقه‌ها و سبزه‌های ریز: گیاهان ریز برای رشد و خوردن در آشپزخانه) نوشته شده توسط «Lina Wallentinson»


اطلاعات کتاب جوانه‌ها، ساقه‌ها و سبزه‌های ریز: گیاهان ریز برای رشد و خوردن در آشپزخانه

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Skyhorse

نویسنده: Lina Wallentinson

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2018

تعداد صفحه: 128

حجم فایل: 25.28 مگابایت

کد کتاب: 1510730559 , 9781510730557

نوبت چاپ: Hardcover

توضیحات کتاب جوانه‌ها، ساقه‌ها و سبزه‌های ریز: گیاهان ریز برای رشد و خوردن در آشپزخانه

بیاموزید که چگونه جوانه ها، شاخه ها، و میکروگرین ها را در خانه پرورش دهید (و مصرف کنید) بدون استفاده از تجهیزات گران قیمت یا پیچیده؟ تنها چیزی که نیاز دارید آب لوله کشی و یک شیشه شیشه ای است، و شما آماده هستید! این یک راه آسان، سریع و هوشمندانه برای قرار دادن سبزیجات سالم در رژیم غذایی شما است. با پیروی از دستورالعمل های لینا والنتینسون، فقط در چند روز، دانه های خشک را خواهید دید که به جوانه های سبز در حال رشد تبدیل می شوند.

درSprouts, Shoots, and Microgreens، Wallentinson ثابت می کند که وجود دارد خیلی بیشتر از شاهی و ماش کلاسیک به شاخه ها، جوانه ها و میکروگرین ها می رسد و اینکه آنها واقعاً آسان هستند، مهم نیست در کجا این کار را انجام دهید. همه گیاهان این کتاب را می‌توان در کوزه‌ها، صافی‌ها، الک‌ها یا کیسه‌ها در هر ارتفاعی با استفاده از منابع نوری مختلف و حتی تحت فشار پرورش داد.

علاوه بر نشان دادن نحوه رشد شاخه‌ها و جوانه‌ها ، والنتینسون به شما آموزش می دهد که چگونه با برداشت خود غذاهای خوشمزه درست کنید. با استفاده از تصاویر گام به گام و دستور العمل های توصیفی، او نشان می دهد که شاخه ها و جوانه ها بسیار بیشتر از تزئینات روی بشقاب هستند. دستور غذاها شامل رول سوشی با کینوآ و سس مایونز واسابی، کدو تنبل پخته شده با جوانه عدس و پستو یا قهوه بادام، و توپ نارگیل با گندم سیاه برشته شده است!


Learn how to grow (and consume) sprouts, shoots, and microgreens at home without using expensive or complicated equipment?all you need is tap water and a glass jar, and you?re ready to go! This is an easy, fast, and smart way to fit healthy greens into your diet. Following Lina Wallentinson?s instructions, in just a few days, you?ll see dry seeds transform into burgeoning green sprouts.

InSprouts, Shoots, and Microgreens, Wallentinson proves there is much more to shoots, sprouts, and microgreens than the classics cress and mung beans and that they are truly easy to grow, no matter where you try to do so. All plants in this book can be grown in jars, colanders, sieves, or bags at any height, using many different kinds of light sources, and even under pressure.

In addition to showing how to grow shoots and sprouts, Wallentinson teaches how to make delicious meals with your harvest. Using step-by-step pictures and descriptive recipes, she demonstrates that shoots and sprouts are much more than just decorations on a plate. Recipes include sushi rolls with quinoa and wasabi mayonnaise, baked pumpkin with lentil sprouts and almond pesto or coffee, and coconut balls with toasted buckwheat!

دانلود کتاب «جوانه‌ها، ساقه‌ها و سبزه‌های ریز: گیاهان ریز برای رشد و خوردن در آشپزخانه»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید