دانلود کتاب Sprouts, Shoots, and Microgreens: Tiny Plants to Grow and Eat in Your Kitchen (به فارسی: جوانهها، ساقهها و سبزههای ریز: گیاهان ریز برای رشد و خوردن در آشپزخانه) نوشته شده توسط «Lina Wallentinson»
اطلاعات کتاب جوانهها، ساقهها و سبزههای ریز: گیاهان ریز برای رشد و خوردن در آشپزخانه
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Skyhorse
نویسنده: Lina Wallentinson
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2018
تعداد صفحه: 128
حجم فایل: 25.28 مگابایت
کد کتاب: 1510730559 , 9781510730557
نوبت چاپ: Hardcover
توضیحات کتاب جوانهها، ساقهها و سبزههای ریز: گیاهان ریز برای رشد و خوردن در آشپزخانه
بیاموزید که چگونه جوانه ها، شاخه ها، و میکروگرین ها را در خانه پرورش دهید (و مصرف کنید) بدون استفاده از تجهیزات گران قیمت یا پیچیده؟ تنها چیزی که نیاز دارید آب لوله کشی و یک شیشه شیشه ای است، و شما آماده هستید! این یک راه آسان، سریع و هوشمندانه برای قرار دادن سبزیجات سالم در رژیم غذایی شما است. با پیروی از دستورالعمل های لینا والنتینسون، فقط در چند روز، دانه های خشک را خواهید دید که به جوانه های سبز در حال رشد تبدیل می شوند.
درSprouts, Shoots, and Microgreens، Wallentinson ثابت می کند که وجود دارد خیلی بیشتر از شاهی و ماش کلاسیک به شاخه ها، جوانه ها و میکروگرین ها می رسد و اینکه آنها واقعاً آسان هستند، مهم نیست در کجا این کار را انجام دهید. همه گیاهان این کتاب را میتوان در کوزهها، صافیها، الکها یا کیسهها در هر ارتفاعی با استفاده از منابع نوری مختلف و حتی تحت فشار پرورش داد.
علاوه بر نشان دادن نحوه رشد شاخهها و جوانهها ، والنتینسون به شما آموزش می دهد که چگونه با برداشت خود غذاهای خوشمزه درست کنید. با استفاده از تصاویر گام به گام و دستور العمل های توصیفی، او نشان می دهد که شاخه ها و جوانه ها بسیار بیشتر از تزئینات روی بشقاب هستند. دستور غذاها شامل رول سوشی با کینوآ و سس مایونز واسابی، کدو تنبل پخته شده با جوانه عدس و پستو یا قهوه بادام، و توپ نارگیل با گندم سیاه برشته شده است!
InSprouts, Shoots, and Microgreens, Wallentinson proves there is much more to shoots, sprouts, and microgreens than the classics cress and mung beans and that they are truly easy to grow, no matter where you try to do so. All plants in this book can be grown in jars, colanders, sieves, or bags at any height, using many different kinds of light sources, and even under pressure.
In addition to showing how to grow shoots and sprouts, Wallentinson teaches how to make delicious meals with your harvest. Using step-by-step pictures and descriptive recipes, she demonstrates that shoots and sprouts are much more than just decorations on a plate. Recipes include sushi rolls with quinoa and wasabi mayonnaise, baked pumpkin with lentil sprouts and almond pesto or coffee, and coconut balls with toasted buckwheat!
دانلود کتاب «جوانهها، ساقهها و سبزههای ریز: گیاهان ریز برای رشد و خوردن در آشپزخانه»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.