دانلود کتاب Spice: Understand the Science of Spice, Create Exciting New Blends, and Revolutionize (به فارسی: ادویه: علم ادویه را درک کنید، ترکیبات جدید هیجان انگیز ایجاد کنید و انقلاب کنید) نوشته شده توسط «Stuart Farrimond»
اطلاعات کتاب ادویه: علم ادویه را درک کنید، ترکیبات جدید هیجان انگیز ایجاد کنید و انقلاب کنید
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: DK Publishing (Dorling Kindersley)
نویسنده: Stuart Farrimond
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2018
تعداد صفحه: 224 / 226
حجم فایل: 72.70 مگابایت
کد کتاب: 1465475575 , 9781465475572
نوبت چاپ: Hardcover
توضیحات کتاب ادویه: علم ادویه را درک کنید، ترکیبات جدید هیجان انگیز ایجاد کنید و انقلاب کنید
با همه طرفداران ادویه، ماجراجویان و آشپزهای کنجکاو تماس می گیریم: ادویه جات دنیا را کاوش کنید، ترکیبات ادویه خود را بسازید و آشپزی خود را به سطح بعدی ببرید.
ادویه
i>یک کتاب آشپزی است که مانند هیچ چیز دیگری نیست — کتابی که به شما کمک می کند تا علم هنر آشپزی با ادویه ها را بهتر درک کنید.
اگر تا به حال فکر کرده اید که با آن شیشه سماق استفاده نشده چه کنید، چرا طعم برخی از ادویهها قویتر از سایرین است، چگونه میتوانید گارام ماسالا خود را درست کنید، یا به سادگی بهترین ادویهها برای مرغ هستند. با اطمینان و شهود بیشتر، نحوه استفاده از ادویه هایی را انتخاب کنید که کاملاً مکمل یکدیگر هستند.
«جدول تناوبی» ادویه ها ارتباط بین ترکیبات طعم دهنده را نشان می دهد و توضیح می دهد که چگونه ادویه ها را می توان در خانواده های طعمی مجزا دسته بندی کرد. نقشههای طعم، مناطق کلیدی جهان ادویهها، از جمله آسیای جنوب شرقی، خاورمیانه، قاره آمریکا و شبه قاره هند را بررسی میکنند و پالتهای ادویه کشورها و غذاهای مختلف را نشان میدهند. پروفایل های ادویه – سازماندهی شده توسط گروه های طعمی مانند “تند”، “شیرین” یا “آجیل” – هر یک از ادویه های دنیا را به نمایش گذاشته و جفت های غذایی، جفت ادویه ها، ایده های ترکیبی و نحوه پخت هر ادویه را برای بهترین انتشار پیشنهاد می کند. طعم و عطر آن در نهایت، دستور العمل های تند برای مخلوط ها، کره ها، مالش ها، و خمیرها، مخلوط ادویه های معتبر از سراسر جهان را به نمایش می گذارند، و ترکیب های خلاقانه ای را پیشنهاد می کنند که ممکن است قبلا هرگز به آن فکر نکرده باشید.
ادویهیک نوع ادویه است. یک همراه ضروری آشپزخانه که آشپزهای خانگی بارها و بارها برای یادگیری و نوآوری به آن روی می آورند.
Spiceis a cookbook like no other–one that will help you better understand the science behind the art of cooking with spices.
If you’ve ever wondered what to do with that unused jar of sumac, why some spices taste stronger than others, how to make your own garam masala, or simply which are the best spices for chicken, this inspirational guide has all the answers.Spiceoutlines the science behind the flavors and helps you choose, with greater confidence and intuition, how to use spices that perfectly complement each other.
A “periodic table” of spices shows the connections between flavor compounds, and explains how spices can be grouped into distinct flavor families. Flavor maps explore the key regions of the spice world, including Southeast Asia, the Middle East, the Americas, and the Indian subcontinent, and show the spice palettes of individual countries and cuisines. Spice profiles–organized by flavor groups such as “pungent,” “sweet,” or “nutty”–showcase each of the world’s spices and suggest food pairings, spice pairings, blend ideas, and how to cook each spice to best release its flavor and aroma. Finally, spicy recipes for blends, butters, rubs, and pastes showcase authentic spice mixes from around the world, and suggest innovative combinations that you might never have considered before.
Spiceis an indispensable kitchen companion that home cooks will turn to time and time again to learn and innovate.
دانلود کتاب «ادویه: علم ادویه را درک کنید، ترکیبات جدید هیجان انگیز ایجاد کنید و انقلاب کنید»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.