دانلود کتاب Southern Italian Desserts: Rediscovering the Sweet Traditions of Calabria, Campania, Basilicata, Puglia, and Sicily (به فارسی: دسرهای جنوب ایتالیا: کشف دوباره سنت های شیرین کالابریا، کامپانیا، باسیلیکاتا، پولیا و سیسیل) نوشته شده توسط «Rosetta Costantino – Jennie Schacht»
اطلاعات کتاب دسرهای جنوب ایتالیا: کشف دوباره سنت های شیرین کالابریا، کامپانیا، باسیلیکاتا، پولیا و سیسیل
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Ten Speed Press
نویسنده: Rosetta Costantino – Jennie Schacht
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2013
تعداد صفحه: 224
حجم فایل: 20.00 مگابایت
کد کتاب: 1607744023 , 9781607744023
توضیحات کتاب دسرهای جنوب ایتالیا: کشف دوباره سنت های شیرین کالابریا، کامپانیا، باسیلیکاتا، پولیا و سیسیل
راهنمای معتبری برای شیرینی های جشن و خوش طعم جنوب ایتالیا، از جمله غذاهای منطقه ای که تقریباً در این کشور ناشناخته هستند و همچنین انواع دسرهای محبوب تر مانند کانولی، بیسکوتی، و ژلاتو.
در دسرهای ایتالیای جنوبی، نویسنده کتاب تحسینشده My Calabria، Rosetta Costantino، هفتاد و پنج دستور غذای مورد علاقه را از مناطق کالابریا، کامپانیا، باسیلیکاتا، پولیا و سیسیل جمعآوری میکند. این مناطق دیدنی دارای تاریخچه ای غنی از دسرهای زیبا هستند که بسیاری از آنها به تعطیلات و جشنواره ها گره خورده اند. به عنوان مثال، Zeppole di San Giuseppe شیرینیهایی شبیه دونات است که روی آن خامه و گیلاس است و به طور سنتی در کامپانیا برای جشن روز پدر تهیه میشود. و پودینگ هندوانه سرد سیسیلی Gelo di Mellone یک غذای با طراوت است که در تابستان برای جشنواره قدیس حامی پالرمو، روزالیا سرو می شود. دسرهای دیگری مانند ژلاتو خرمالو، انجیر آغشته به شکلات پر شده با بادام و پوست پرتقال شیرین شده، و رول های کیک شکلاتی فندقی، فضل و غذاهای سنتی جنوب ایتالیا را جشن می گیرند. دسرهای ایتالیایی جنوبی با دستور العملهایی برای دسرهای ایتالیایی آشناتر مانند کانولی و ژلاتو، و همچنین شیرینیهای مبهم خوشمزه مانند کاساتای غنی، کلوچههای بادام و شیرینیهای اسفولیاتلی پر از خامه پوستهدار، دسرهای ایتالیایی جنوبی برای هر مناسبتی یک خوراکی دارند.
کوستانتینو علاوه بر توضیح تاریخ منطقه، نمادگرایی، و دانش پشت دسرها، به شما می آموزد که چگونه انبار دسر خود را تهیه کنید و تمام دستور العمل های اساسی را که برای شروع یک تور شیرین در جنوب ایتالیا از آشپزخانه خود نیاز دارید، ارائه می دهد. این شیرینی لذت بخش از یک کتاب آشپزی مجموعه دسرهای شما را گسترش می دهد و شما را در رویای ایتالیا رها می کند. بوون اشتها!
In Southern Italian Desserts, author of the acclaimed My Calabria, Rosetta Costantino, collects seventy-five favorite recipes from the regions of Calabria, Campania, Basilicata, Puglia, and Sicily. These picturesque areas have a rich history of beautiful desserts, many of them tied to holidays and festivals. For example, Zeppole di San Giuseppe are doughnut-like pastries topped with cream and cherries, traditionally made in Campania for the celebration of Father’s Day. And the Sicilian chilled watermelon pudding Gelo di Mellone is a refreshing dish served in summer for the festival of Palermo’s patron saint, Rosalia. Other desserts such as persimmon gelato, chocolate-dipped figs stuffed with almonds and candied orange peel, and chocolate-hazelnut cake rolls celebrate Southern Italy’s local bounty and traditional foods. With recipes for more familiar Italian desserts such as cannoli and gelato, as well as deliciously obscure sweets such as rich cassatas, almond-flecked cookies, and flaky cream-filled sfogliatelle pastries, Southern Italian Desserts features a treat for every occasion.
In addition to explaining the regional history, symbolism, and lore behind the desserts, Costantino teaches you how to stock your dessert pantry and provides all of the foundational recipes you need to embark on a sweet tour of the Italian south from your kitchen. This delightful confection of a cookbook will expand your dessert repertoire and leave you dreaming of Italy. Buon appetito!
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)