دانلود کتاب Sous Vide for Everybody: The Easy, Foolproof Cooking Technique That’s Sweeping the World (به فارسی: Sous Vide for Everybody: روش آشپزی آسان و بدون خطا که جهان را فرا گرفته است) نوشته شده توسط «America’s Test Kitchen»
اطلاعات کتاب Sous Vide for Everybody: روش آشپزی آسان و بدون خطا که جهان را فرا گرفته است
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: America’s Test Kitchen
نویسنده: America’s Test Kitchen
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2018
تعداد صفحه: 232
حجم فایل: 289.14 مگابایت
کد کتاب: 1945256494 , 9781945256493
نوبت چاپ: Paperback
توضیحات کتاب Sous Vide for Everybody: روش آشپزی آسان و بدون خطا که جهان را فرا گرفته است
Sous Vide for Everybody یک کتاب آشپزی قابل دسترس است که آشپزی سوس وید را ابهام می کند و نشان می دهد که چگونه می تواند زندگی شما را آسان تر کند، در حالی که ابزارهایی برای امتحان غذاهای جدید هیجان انگیز در اختیار شما قرار می دهد.
سوس وید که در اصل از فرانسوی به معنای “تحت خلاء” است، زیرا اغلب شامل آب بندی مواد غذایی در پلاستیک است، به شما امکان می دهد غذا را به آرامی در حمام آب اتوماتیک تا دمای عالی بپزید. این ممکن است ترسناک به نظر برسد، اما این تکنیک از آشپزخانه های تجربی رستوران ها به آشپزخانه های خانه رسیده است، دقیقاً به این دلیل که روشی آسان، راحت و ساده برای آشپزی است. Sous vide نه تنها آشپزی سنتی را آسانتر و بیاحترامتر میکند، بلکه اغلب میتواند به طعم بهتر غذا کمک کند، همه حدسها را از بین ببرد و کمی وقت آزاد را به شما بازگرداند. در این کتاب آشپزی، دستور العمل هایی را پیدا خواهید کرد که به شما یاد می دهند چگونه سوسیس بپزید، که با اصول اولیه مانند استیک کامل یا تخم مرغ نرم شروع می شود. همچنین دستور العمل هایی خواهید یافت که دانش و خلاقیت شما را در آشپزخانه با استفاده از سوس وید افزایش می دهد، از چاک سوخاری مناسب تعطیلات که طعم دنده اصلی با کسری از هزینه دارد تا تخم مرغ بندیکت تا فنجان های ماست میوه ای. .
Originally from the French for “under vacuum” because it often involves sealing food in plastic, sous vide allows you to cook food gently in an automatic water bath to the perfect temperature. That may sound intimidating, but the technique has trickled down from experimental fine-dining restaurant kitchens to the home kitchen precisely because it’s an easy, convenient, and hands-off way to cook. Sous vide not only makes traditional cooking easier and more foolproof, it often can help to make food taste better, taking away all the guesswork and giving you back some free time. In this cookbook, you will find recipes that teach you how to cook sous vide, starting with basics like the perfect steak or soft-cooked egg. You will also find recipes that expand your knowledge and creativity in the kitchen using sous vide, from a holiday-worthy chuck roast that tastes like a prime rib at a fraction of the cost to eggs Benedict to fruit-on-the-bottom yogurt cups.
دانلود کتاب «Sous Vide for Everybody: روش آشپزی آسان و بدون خطا که جهان را فرا گرفته است»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.