آشپزی

سوپ روز – 365 دستور غذا برای هر روز از سال

Soup of the Day - 365 Recipes for Every Day of the Year

دانلود کتاب Soup of the Day – 365 Recipes for Every Day of the Year (به فارسی: سوپ روز – 365 دستور غذا برای هر روز از سال) نوشته شده توسط «Kate McMillan – Erin Kunkel»


اطلاعات کتاب سوپ روز – 365 دستور غذا برای هر روز از سال

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Weldon Owen

نویسنده: Kate McMillan – Erin Kunkel

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 329

حجم فایل: 30.34 مگابایت

کد کتاب: 1616281677 , 9781616281670

توضیحات کتاب سوپ روز – 365 دستور غذا برای هر روز از سال

این مجموعه وسوسه انگیز از 365 دستور غذا برای هر روز از سال یک سوپ ارائه می دهد. از ژانویه تا دسامبر، الهام‌بخش روزانه و یک سوپ فصلی خواهید یافت که هر هوس یا مناسب هر مناسبتی را برآورده می‌کند.
از گاسپاچو با طراوت در تابستان تا خورش‌های آهسته در زمستان، آبگوشت سبک با رشته فرنگی و سبزی در بهار تا ریشه گرم‌کننده پوره های سبزیجات پاییز می آیند، یک گزینه خوشمزه در انتظار شماست. با این کتاب به عنوان راهنمای خود، سوپ مناسبی را برای مطابقت با مواد تشکیل دهنده، آب و هوا و حساسیت هر فصل بیابید.
سوپ همه کاره بی پایان برای هر فصل و هر مناسبتی عالی است. چه راهی بهتر از دم کردن نخود و لوبیا با پوست تازه در یک آبگوشت معطر که با نعناع و پوست لیموی با طراوت می‌توان طعم بهار را به تصویر کشید؟ در تابستان، یک گازپاچوی خنک که با چرخاندن گوجه‌فرنگی‌های کاملا رسیده، خیارهای آبدار و فلفل‌های قرمز پر جنب و جوش درست می‌شود، برای یک روز گرم و مرطوب مناسب است – نیازی به گلدان نیست! وقتی هوا تند می شود، سوپ مانند هیچ غذای دیگری تغذیه و سیر می شود. در پاییز، لوبیا سفید با سبزی های قوی در گلدان های رضایت بخش و به سبک دهقانی مخلوط می شود و کدوهای نشاسته ای و سبزیجات ریشه دار به پوره های ابریشمی تبدیل می شوند. زمستان غذاهای روح‌گرم‌کننده‌تری را به ارمغان می‌آورد، مانند فلفل‌ها و خورش‌های حاوی سوسیس و سایر گوشت‌های دلچسب و سوپ‌های سبزیجات غلیظ با معطر گیاهان چوبی.
سوپ روز ویلیامز سونوما مجموعه‌ای وسوسه‌انگیز از 365 دستور پخت سوپ را ارائه می‌دهد: یکی برای هر روز از سال تقویم‌های رنگارنگ در ابتدای هر فصل یک نمای کلی از غذاهایی که برای مواد اولیه، مناسبت‌ها و آب و هوای معمولی ماه مناسب‌تر هستند، ارائه می‌دهند. از ژانویه تا دسامبر، یک سوپ فصلی خواهید یافت که هر هوسی را برآورده می کند و با هر وعده غذایی از یک شام سریع هفته گرفته تا یک مهمانی شام شیک مطابقت دارد. تعداد انگشت شماری از دستور العمل ها حتی برای میز تعطیلات مناسب هستند، در حالی که برخی دیگر برای استفاده از کباب یا مرغ باقی مانده عالی هستند. یادداشت‌های همراه با هر دستور، ایده‌هایی برای تنوع مواد، تزئینات و سایر نکات مفید ارائه می‌دهند. همه سوپ‌ها را می‌توان در لیوان‌های سفالی روستایی یا روی چینی ارثی که با سبزیجات سرخ‌شده یا حبه‌ای پستو تزیین کرد، سرو کرد، یا با مواد ضروری خوشمزه و لخت سرو کرد – امکانات بی‌پایان، اما همیشه خوشمزه هستند. .
عکس های تمام رنگی بسیاری از دستور العمل های داخل را بهبود می بخشد تا به آشپزی شما کمک کند. می‌توانید سفر درست کردن سوپ خود را در هر زمانی آغاز کنید—فقط این کتاب را باز کنید، تقویم را بررسی کنید و هر روز از سال برای ایجاد یک سوپ دو ژوره جدید الهام خواهید گرفت.


This tantalizing collection of 365 recipes offers a soup for each day of the year. From January to December, youll find daily inspiration and a seasonal soup that will satisfy any craving or fit any occasion.
From refreshing gazpachos in summer to slow-simmered stews in winter, light broths with noodles and greens in spring to warming root vegetable purées come fall, a delicious option awaits. With this book as your guide, find the perfect soup to match each seasons ingredients, weather, and sensibility.
Endlessly versatile, soup is perfect for any season and every occasion. What better way to capture the essence of spring than by simmering freshly shelled peas and fava beans in a fragrant broth accented by bracing mint and refreshing lemon zest? In summer, a cool gazpacho made by whirling perfectly ripe tomatoes, juicy cucumbers, and vibrant red peppers is fitting for a hot and humid day—no pot necessary! When the air turns brisk, soup nourishes and satisfies like no other dish. In autumn, white beans mingle with sturdy greens in satisfying, peasant-style pots, and starchy squashes and root vegetables blend into silky purées. Winter brings even more soul-warming fare, such as chilis and stews featuring sausages and other hearty meats and thick vegetable soups scented with woodsy herbs.
Williams-Sonoma Soup of the Day offers a tantalizing collection of 365 soup recipes: one for each day of the year. Colorful calendars at the beginning of each chapter offer an at-a-glance view of the dishes best suited for the ingredients, occasions, and typical weather of the month. From January to December, you’ll find a seasonal soup that will satisfy any craving, and match any meal ranging from a quick weeknight supper to an elegant dinner party. A handful of the recipes are even appropriate for the holiday table, while others are perfect for using up a leftover roast or chicken. Notes accompanying each recipe offer ideas for ingredient variations, garnishes, and other helpful tips. All of the soups can be dressed up or dressed down served in rustic earthenware mugs or on heirloom china garnished with a flourish of fried herbs or dollop of pesto, or stripped down to the bare, tasty essentials—the possibilities are endless, but always delicious.
Full-color photographs enhance many of the recipes inside to help guide your cooking. You can start your soup-making journey at any time—just open this book, check the calendar, and you’ll be inspired to create a new soup du jour every day of the year.

دانلود کتاب «سوپ روز – 365 دستور غذا برای هر روز از سال»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید