آشپزی

صرفه جویی در فصل: راهنمای آشپز برای کنسرو کردن، ترشی کردن و نگهداری در خانه

Saving the Season: A Cook's Guide to Home Canning, Pickling, and Preserving

دانلود کتاب Saving the Season: A Cook’s Guide to Home Canning, Pickling, and Preserving (به فارسی: صرفه جویی در فصل: راهنمای آشپز برای کنسرو کردن، ترشی کردن و نگهداری در خانه) نوشته شده توسط «Kevin West»


اطلاعات کتاب صرفه جویی در فصل: راهنمای آشپز برای کنسرو کردن، ترشی کردن و نگهداری در خانه

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Knopf

نویسنده: Kevin West

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2013

تعداد صفحه: 544

حجم فایل: 11.50 مگابایت

کد کتاب: 0307599485 , 9780307599483

توضیحات کتاب صرفه جویی در فصل: راهنمای آشپز برای کنسرو کردن، ترشی کردن و نگهداری در خانه

یکی از آتلانتیک بهترین کتاب های غذایی سال
یکی از لس آنجلس تایمز انتخاب هدیه تعطیلات
b>
بهترین کتاب آشپزی آمازون و amp; کتاب سال نوشتن غذا

مربای توت فرنگی. ترشی لبو. گوجه فرنگی خانگی. اینها ذائقه‌های دوران کودکی کوین وست در جنوب است، و اینها ذائقه‌هایی هستند که او را الهام بخشیدند تا «فصل را نجات دهد»، در حالی که او از باغ‌های مرکبات جنوب کالیفرنیا به باتلاق‌های زغال اخته ماساچوست و همه جا سفر می‌کرد، و تاریخچه حفاظت‌های غنی آمریکا را شرح می‌داد. رسم و رسوم.
 
در اینجا، وست یافته های خود را ارائه می دهد: 220 دستور العمل برای مرباهای شیرین و خوش طعم، ترشی، دلمه، کوکتل، آب نبات، و موارد دیگر. به علاوه 300 عکس تمام رنگی. از مربای زردآلو کلاسیک تا چاتنی گوجه سبز. از مارچوبه ترشی با ترخون و سیر سبز گرفته تا مارمالاد اسکاتلندی، ذخیره فصل راهنمای نهایی برای آشپزها – از تازه کار تا حرفه ای – و تنها کتابی است که برای صرفه جویی (و مزه) فصل به آن نیاز دارید. در طول کل سال


One of The Atlantic’s Best Food Books of the Year
A Los Angeles Times Holiday Gift-Giving Pick
An Amazon Best Cookbook & Food Writing Book of the Year

Strawberry jam. Pickled beets. Homegrown tomatoes. These are the tastes of Kevin West’s Southern childhood, and they are the tastes that inspired him to “save the season,” as he traveled from the citrus groves of Southern California to the cranberry bogs of Massachusetts and everywhere in between, chronicling America’s rich preserving traditions.
 
Here, West presents his findings: 220 recipes for sweet and savory jams, pickles, cordials, cocktails, candies, and more; plus 300 full-color photographs. From Classic Apricot Jam to Green Tomato Chutney; from Pickled Asparagus with Tarragon and Green Garlic to Scotch Marmalade, Saving the Season is the ultimate guide for cooks — from the novice to the professional — and the only book you need to save (and savor) the season throughout the entire year.

دانلود کتاب «صرفه جویی در فصل: راهنمای آشپز برای کنسرو کردن، ترشی کردن و نگهداری در خانه»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید