آشپزی

دود قند نمک: نحوه نگهداری میوه، سبزیجات، گوشت و ماهی

Salt Sugar Smoke: How to Preserve Fruit, Vegetables, Meat and Fish

دانلود کتاب Salt Sugar Smoke: How to Preserve Fruit, Vegetables, Meat and Fish (به فارسی: دود قند نمک: نحوه نگهداری میوه، سبزیجات، گوشت و ماهی) نوشته شده توسط «Diana Henry»


اطلاعات کتاب دود قند نمک: نحوه نگهداری میوه، سبزیجات، گوشت و ماهی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Octopus Publishing Group

نویسنده: Diana Henry

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 272

حجم فایل: 9.28 مگابایت

کد کتاب: 1845335643 , 9781845335649

توضیحات کتاب دود قند نمک: نحوه نگهداری میوه، سبزیجات، گوشت و ماهی

این کتاب جامع نگاهی تازه به حفظ دارد. مربا و ژله، چاتنی و ترشی، گوشت دودی و گلدانی و ماهی پخته شده، دلمه و الکل، سبزیجات در روغن، خردل و سرکه – در اینجا دستور العمل هایی برای پر کردن غذاخوری با خوشمزه ترین انواع کنسرو وجود دارد. دایانا هنری، نویسنده برنده جایزه مواد غذایی، کنسروهایی از غذاهای مختلف، از مرباهای میوه آشنا گرفته تا دستور العمل های غیرمعمول مانند سس آلو گرجی، اسناپ ریواس و شلغم ترشی خاورمیانه تهیه کرده است. توصیه های تخصصی و دستورالعمل هایی در مورد تکنیک ها در صورت لزوم وجود دارد – از سیگار کشیدن موفق (بدون تجهیزات گران قیمت) گرفته تا ژله های بدون خطا. مثل همیشه سبک روایی مقاومت ناپذیر دایانا به شما این حس را می دهد که او در آشپزخانه با شما است، به آرامی شما را از طریق دستور العمل ها راهنمایی می کند و پس زمینه جذابی را ارائه می دهد که از سنت های چیدن قارچ وحشی در ایتالیا، اسکاندیناوی و روسیه تا سیمون دوبوار (که درست کردن را مقایسه می کند. مربا به گرفتن زمان). نگهداری از مواد فصلی به بهترین شکل ممکن استفاده می کند و طعم را به طرز شگفت انگیزی تشدید می کند. همچنین یک روش خوشمزه برای خاص کردن غذاهای روزمره و دادن چیزی به دوستان و خانواده که به زیبایی خانگی تهیه می شود. از گل سنجد در گوجه فرنگی بهاره و تابستان گرفته تا انواع توت های پاییزی و ودکاهای زمستانی، دستور العمل های این کتاب فصل به فصل کنسروهای فوق العاده را در اختیار شما قرار می دهد.


This comprehensive book takes a fresh look at preserving. Jams and jellies, chutneys and pickles, smoked and potted meats and cured fish, cordials and alcohols, vegetables in oil, mustards and vinegars – here are recipes to fill the larder with the most delicious conserves of all kinds. Award-winning food writer Diana Henry has sourced preserves from many different cuisines, from familiar fruit jams to more unusual recipes such as Georgian plum sauce, rhubarb schnapps and Middle Eastern pickled turnips. There is expert advice and instruction on techniques where necessary – from successful smoking (without expensive equipment) to foolproof jellies. As always Diana’s irresistible narrative style makes you feel she is in the kitchen with you, guiding you gently through the recipes and providing fascinating background that ranges from the traditions of wild mushroom picking in Italy, Scandinavia and Russia to Simone de Beauvoir (who compared making jam to capturing time). Preserving makes the most of seasonal ingredients and intensifies flavours wonderfully. It’s also a delicious way of making everyday food special and giving friends and family something beautifully home-made. From elderflower in spring and summer tomatoes, to autumn berries and winter vodkas, the recipes in this book will provide you with season after season of wonderful preserves.

دانلود کتاب «دود قند نمک: نحوه نگهداری میوه، سبزیجات، گوشت و ماهی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید