آشپزی

نمک، چربی، اسید، حرارت: تسلط بر عناصر آشپزی خوب

Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking

دانلود کتاب Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking (به فارسی: نمک، چربی، اسید، حرارت: تسلط بر عناصر آشپزی خوب) نوشته شده توسط «Nosrat – Samin»


اطلاعات کتاب نمک، چربی، اسید، حرارت: تسلط بر عناصر آشپزی خوب

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Simon & Schuster

نویسنده: Nosrat – Samin

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2017

حجم فایل: 15.92 مگابایت

کد کتاب: 1476753857 , 9781476753850

دانلود کتاب «نمک، چربی، اسید، حرارت: تسلط بر عناصر آشپزی خوب»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید