دانلود کتاب Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking (به فارسی: نمک، چربی، اسید، حرارت: تسلط بر عناصر آشپزی خوب) نوشته شده توسط «Nosrat – Samin»
اطلاعات کتاب نمک، چربی، اسید، حرارت: تسلط بر عناصر آشپزی خوب
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Simon & Schuster
نویسنده: Nosrat – Samin
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2017
حجم فایل: 15.92 مگابایت
کد کتاب: 1476753857 , 9781476753850
دانلود کتاب «نمک، چربی، اسید، حرارت: تسلط بر عناصر آشپزی خوب»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.