آشپزی

ماهی قزل آلا، دسر و دوستان

Salmon, Desserts & Friends

دانلود کتاب Salmon, Desserts & Friends (به فارسی: ماهی قزل آلا، دسر و دوستان) نوشته شده توسط «Gundersen – Ladonna»


اطلاعات کتاب ماهی قزل آلا، دسر و دوستان

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Todd Communications

نویسنده: Gundersen – Ladonna

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2020

تعداد صفحه: 135 / 136

حجم فایل: 18.79 مگابایت

کد کتاب: 1578337208 , 9781578337200

توضیحات کتاب ماهی قزل آلا، دسر و دوستان

نکته مهم در مورد ماهی قزل آلا این است که آنها تابستان را نشان می دهند. پختن و خوردن ماهی قزل آلا تقریباً به همان اندازه خوب است. دوستان، هوای گرم و عطر کارامل شدن ماهی سالمون روی باربیکیو بسیار باشکوه است. آن را با یک دسر فوق العاده تکمیل کنید و شما سعادت خالصی خواهید داشت.
من به عنوان یک ماهیگیر تجاری ماهی آزاد، خوشحالم که ماهی آزاد وحشی اقیانوس آرام را به راحتی در دسترس دارم و بیش از دو دهه است که این ماهی باشکوه را می خورم. در طول سال‌ها، وقتی ماهی سالمون را به عنوان هدیه می‌دهند، اغلب مردم می‌پرسند: «چه می‌دانی؟» و «چطور می‌شود؟»
هدف من از این کتاب جشن گرفتن ماهی آزاد وحشی خارق‌العاده اقیانوس آرام و کمک به شما در پختن ماهی آزاد در خانه با لذت و موفقیت است. برای من، این بدان معناست که بتوانم بدون اینکه آخر هفته را به تهیه و اجرای یک وعده غذایی اختصاص دهم، غذاهای عالی و خوشمزه سالمون را روی میز خود قرار دهم. این کتاب را به این دلیل نوشتم که می‌خواهم از طعم خیره‌کننده ماهی سالمون لذت ببرید و بتوانید آن را به همان راحتی، شادی و سرعت طبخ کنید که دیگر غذاهای مورد علاقه خود را برای سفره خود درست می‌کنید. برای انجام این کار، من بر روی مواد و دستور العمل های روزمره تمرکز کردم که زمان و تلاش زیادی نمی برد. غذاهای ماهی قزل آلا که می توانید در هر زمان، هر مکان، سریع و آسان درست کنید. این غذای سرگرم کننده است، هیچ چیز بیش از حد فانتزی نیست، اما همه آن عمیقا رضایت بخش است. همانطور که دستور العمل ها را ورق می زنید، غذاهای کلاسیک مانند کیش ماهی سالمون وحشی با پوسته پارمزان، کروکت های مینی سالمون پخته شده با سس شوید خامه ای و دیپ ماهی قزل آلا دودی و همچنین ایده های تازه ای را خواهید یافت که طعم غذاهای سراسر جهان را جذب می کند، اما تبدیل به آنها شده است. موارد مورد علاقه آشنا به دلیل جذابیت گسترده آنها. برخی از آن‌ها سریع و ساده آماده می‌شوند، برخی دیگر کار عاشقانه‌تری هستند، اما همه آن‌ها افزودنی‌های خوشمزه‌ای به فهرست دستور العمل‌های آشپز هستند.
امیدوارم آنچه از این کتاب به دست می آورید نه تنها مجموعه ای عالی از دستور العمل ها باشد، بلکه نگاهی اجمالی به دنیای ماهیگیری ماهی قزل آلا باشد. هنگامی که به سوپرمارکت محلی خود می روید و فیله قرمز نارنجی ماهی قزل آلا وحشی را می بینید، درک بهتری از نحوه تهیه آن و آنچه برای رسیدن به آن لازم است خواهید داشت.


The great thing about salmon is they represent summer; cooking and eating salmon is about as good as it gets. Friends, warm weather and the aroma of salmon caramelizing over a barbecue is glorious. Top it off with a wonderful dessert and you have pure bliss.
As a commercial salmon fisherwoman, I am blessed to have wild Pacific salmon readily available and have been eating this majestic fish for over two decades now. Through the years, when giving salmon as a gift, more often than not, people ask, “WhatdoIdowithit?”and“HowdoIeatit?”
My goal with this book is to celebrate the extraordinary wild Pacific salmon and to help you cook salmon at home with pleasure and success. To me, that means being able to put terrific, delicious salmon dishes on my table without devoting a weekend to the preparation and execution of a meal. I wrote this book because I want you to enjoy the dazzling flavors of salmon and to be able to cook it as easily, happily and quickly as you make other favorite dishes for your table. To accomplish this, I focused on everyday ingredients and recipes that would not take too much time and effort. Salmon dishes you can make anytime, anywhere, quickly and easily. It’s fun food, nothing too fancy, but it’s all deeply satisfying. As you flip through the recipes, you will find classic favorites like Wild Salmon Quiche with Parmesan Crust, Baked Mini Salmon Croquettes with Creamy Dill Sauce and Smoked Salmon Dip as well as fresh ideas that capture the flavors of cuisines around the world, but have become familiar favorites because of their broad appeal. Some are quick and simple to prepare, others are a more labor of love-but all are delicious additions to a cook’s repertoire of recipes.
I hope that what you gain from this book will not only be a great collection of recipes, but also a glimpse into the world of salmon fishing. When you venture to your local supermarket and you see the orange-red fillet of wild salmon, you will have a better understanding of how to prepare it and what it took to get it there.

دانلود کتاب «ماهی قزل آلا، دسر و دوستان»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید