آشپزی

انبار ریشه: انبار سرد طبیعی میوه ها و سبزیجات

Root Cellaring: Natural Cold Storage of Fruits & Vegetables

دانلود کتاب Root Cellaring: Natural Cold Storage of Fruits & Vegetables (به فارسی: انبار ریشه: انبار سرد طبیعی میوه ها و سبزیجات) نوشته شده توسط «Mike Bubel – Nancy Bubel»


اطلاعات کتاب انبار ریشه: انبار سرد طبیعی میوه ها و سبزیجات

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Storey Publishing LLC

نویسنده: Mike Bubel – Nancy Bubel

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1991

تعداد صفحه: 320 / 322

حجم فایل: 16.11 مگابایت

کد کتاب: 0882667033 , 9780882667034

نوبت چاپ: 2

توضیحات کتاب انبار ریشه: انبار سرد طبیعی میوه ها و سبزیجات

همانطور که بسیاری از مردم به یاد دارند، اما تنها تعداد کمی از افراد هنوز آن را تمرین می کنند، روشی برای استفاده از دمای طبیعی خنک و پایدار زمین برای ذخیره میوه ها و سبزیجات فاسد شدنی است. همانطور که مایک و نانسی بوبل در اینجا توضیح می‌دهند، Root cellaring یک روش بدون هزینه، ساده، با تکنولوژی کم و صرفه‌جویی در انرژی برای تازه نگه داشتن محصول در تمام طول سال است.
در Root Cellaring، Bubels نحوه استفاده موفقیت‌آمیز را بیان می‌کند. این رویکرد ذخیره سازی طبیعی این اولین کتابی است که به طور کامل به این موضوع اختصاص داده شده است، و موضوع را با دقت پوشش می دهد که باعث می شود تنها کتابی باشد که شما در مورد ریشه یابی نیاز دارید.
Root Cellaring به شما می گوید:
* چگونه سبزیجات و میوه را انتخاب کنید. انواعی که بهترین را ذخیره می کنند
* شرایط خاص ذخیره سازی فردی برای نزدیک به 100 محصول باغی خانگی
* نحوه استفاده از زیرزمین های ریشه در کشور، در شهر و در هر محیطی
* نحوه ساخت زیرزمین های ریشه، در داخل و خارج، بزرگ و کوچک، ساده و فانتزی
* تاریخچه موردی — گزارش هایی در مورد تکنیک ها و تجربیات بسیاری از خانواده ها در سرتاسر آمریکای شمالی
سرزمین ریشه نیازی به یک مفهوم کشوری ندارد. اگرچه اغلب آن را به عنوان کمکی برای یک باغ بزرگ در نظر می گیرند، اما در واقع یک انبار ریشه می تواند منابع یک باغ کوچک را به میزان قابل توجهی گسترش دهد، و کشت محصولات متوالی دیررس را برای ذخیره سازی به جای ردیف های زیادی برای کنسرو و انجماد آسان می کند. بهترین از همه، زیرزمین های ریشه می توانند به راحتی در هر مکانی قرار بگیرند. همه نمی توانند در این کشور زندگی کنند، اما همه می توانند از سردخانه طبیعی بهره مند شوند.


Root cellaring, as many people remember but only a few people still practice, is a way of using the earths naturally cool, stable temperature to store perishable fruits and vegetables. Root cellaring, as Mike and Nancy Bubel explain here, is a no-cost, simple, low-technology, energy-saving way to keep the harvest fresh all year long.
In Root Cellaring, the Bubels tell how to successfully use this natural storage approach. Its the first book devoted entirely to the subject, and it covers the subject with a thoroughness that makes it the only book youll ever need on root cellaring.
Root Cellaring will tell you:
* How to choose vegetable and fruit varieties that will store best
* Specific individual storage requirements for nearly 100 home garden crops
* How to use root cellars in the country, in the city, and in any environment
* How to build root cellars, indoors and out, big and small, plain and fancy
* Case histories — reports on the root cellaring techniques and experiences of many households all over North America
Root cellaring need not be strictly a country concept. Though its often thought of as an adjunct to a large garden, a root cellar can in fact considerably stretch the resources of a small garden, making it easy to grow late succession crops for storage instead of many rows for canning and freezing. Best of all, root cellars can easily fit anywhere. Not everyone can live in the country, but everyone can benefit from natural cold storage.

دانلود کتاب «انبار ریشه: انبار سرد طبیعی میوه ها و سبزیجات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید