سرمایه گذاری

موفقیت رستوران توسط اعداد، ویرایش دوم: راهنمای پولی برای افتتاح نقطه داغ بعدی

Restaurant Success by the Numbers, Second Edition: A Money-Guy’s Guide to Opening the Next New Hot Spot

دانلود کتاب Restaurant Success by the Numbers, Second Edition: A Money-Guy’s Guide to Opening the Next New Hot Spot (به فارسی: موفقیت رستوران توسط اعداد، ویرایش دوم: راهنمای پولی برای افتتاح نقطه داغ بعدی) نوشته شده توسط «Roger Fields»


اطلاعات کتاب موفقیت رستوران توسط اعداد، ویرایش دوم: راهنمای پولی برای افتتاح نقطه داغ بعدی

موضوع اصلی: تجارت و اقتصاد – امور مالی شخصی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Ten Speed Press

نویسنده: Roger Fields

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2014

تعداد صفحه: 320

حجم فایل: 5.34 مگابایت

کد کتاب: 1607745585 , 9781607745587

نوبت چاپ: 2

توضیحات کتاب موفقیت رستوران توسط اعداد، ویرایش دوم: راهنمای پولی برای افتتاح نقطه داغ بعدی

این راهنمای یک مرحله‌ای برای افتتاح رستوران از حسابدار تبدیل به رستوران‌دار به مالکان مشتاق نشان می‌دهد که چگونه در سال مهم اول و بعد از آن موفق شوند.

۹۰ درصد از همه رستوران‌ها شکست می‌خورند، و آنهایی که موفق شدند با فاکتور X مرموز اتفاق افتادند، درست است؟ اشتباه! راجر فیلدز، مردی که کلاه‌های زیادی دارد – مرد پولدار، صاحب رستوران و مشاور رستوران – نشان می‌دهد که چگونه یک رستوران می‌تواند سال اول زندگی خود را حفظ کند و برای سال‌ها غذاخوری‌ها را نگه دارد. این راهنمای جامع شامل داستان‌های تازه‌کار در زندگی واقعی (از جمله بسیاری از داستان‌های خود نویسنده)، خوانندگان را از طریق تدارکات افتتاح یک رستوران راهنمایی می‌کند: مفهوم، مکان، منو، محیط، کارکنان، و مهم‌تر از همه، سود. Restaurant Success by the Numbers که برای رسیدگی به روندهای فعلی مانند کامیون های مواد غذایی و مقابله با فرصت های آنلاین (و دام!) از جمله Groupon، Yelp و Twitter به روز شده است، منبعی حیاتی برای پیمایش در صنعت غذا باقی مانده است. باز کردن یک رستوران آسان نیست، اما این راهنمای رویاپرداز واقع بینانه به چیدن جدول برای موفقیت پایدار کمک می کند.


This one-stop guide to opening a restaurant from an accountant-turned-restaurateur shows aspiring proprietors how to succeed in the crucial first year and beyond.

Ninety percent of all restaurants fail, and those that succeed happened upon that mysterious X factor, right? Wrong! A man of many hats—money-guy, restaurant owner, and restaurant consultant—Roger Fields shows how a restaurant can survive its first year and keep diners coming back for years. Featuring real-life start-up stories (including many of the author’s own), this comprehensive how-to walks readers through the logistics of opening a restaurant: concept, location, menu, ambiance, staff, and, most important, profit. Updated to address current trends such as food trucks and to tackle online opportunities (and pitfalls!) including Groupon, Yelp, and Twitter, Restaurant Success by the Numbers remains a critical resource for navigating the food industry. Opening a restaurant isn’t easy, but this realistic dreamer’s guide helps set the table for lasting success.

دانلود کتاب «موفقیت رستوران توسط اعداد، ویرایش دوم: راهنمای پولی برای افتتاح نقطه داغ بعدی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید