دانلود کتاب Restaurant Financial Basics (به فارسی: مبانی مالی رستوران) نوشته شده توسط «Raymond S. Schmidgall – David K. Hayes – Jack D. Ninemeier»
اطلاعات کتاب مبانی مالی رستوران
موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: Raymond S. Schmidgall – David K. Hayes – Jack D. Ninemeier
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 338
حجم فایل: 14.16 مگابایت
کد کتاب: 0471213799 , 9780471213796
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب مبانی مالی رستوران
راهنمای کامل و کاربردی برای مدیریت امور مالی کسب و کار رستوران یکی از کلیدهای موفقیت در کسب و کار رستوران، مدیریت مالی قوی است. این کتاب خوانندگان را با ابزارهای مورد نیاز برای مدیریت مؤثر امور مالی مؤسسات خدمات غذایی مجهز می کند. این منبع قابل دسترس که توسط نویسندگان متخصص با تجربه گسترده در این زمینه نوشته شده است، مملو از اطلاعات ارزشمندی است که می تواند در عملیات روزانه اعمال شود. این پوشش مختصر و ساده از موضوعات اساسی حسابداری – از جمله قیمت گذاری، بودجه بندی، کنترل هزینه، و جریان نقدی – و همچنین اطلاعات تخصصی تر، مانند نحوه تعیین قیمت منو را ارائه می دهد.
دانلود کتاب «مبانی مالی رستوران»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.