دانلود کتاب Restaurant Concepts, Management and Operations (به فارسی: مفاهیم، مدیریت و عملیات رستوران) نوشته شده توسط «John R. Walker»
اطلاعات کتاب مفاهیم، مدیریت و عملیات رستوران
موضوع اصلی: تجارت و اقتصاد
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: John R. Walker
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2017
تعداد صفحه: 446
حجم فایل: 25.04 مگابایت
کد کتاب: 1119393663 , 9781119393665
نوبت چاپ: 8
دانلود کتاب «مفاهیم، مدیریت و عملیات رستوران»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)