تجارت

مفاهیم، ​​مدیریت و عملیات رستوران

Restaurant Concepts, Management and Operations

دانلود کتاب Restaurant Concepts, Management and Operations (به فارسی: مفاهیم، ​​مدیریت و عملیات رستوران) نوشته شده توسط «John R. Walker»


اطلاعات کتاب مفاهیم، ​​مدیریت و عملیات رستوران

موضوع اصلی: تجارت و اقتصاد

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley

نویسنده: John R. Walker

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2017

تعداد صفحه: 446

حجم فایل: 25.04 مگابایت

کد کتاب: 1119393663 , 9781119393665

نوبت چاپ: 8

دانلود کتاب «مفاهیم، ​​مدیریت و عملیات رستوران»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید