دانلود کتاب Reflections on the Global Food Crisis: how did it happen? how has it hurt? and how can we prevent the next one? (IFPRI) (به فارسی: تأملاتی در مورد بحران جهانی غذا: چگونه اتفاق افتاد؟ چقدر درد داشته است و چگونه می توانیم از بعدی جلوگیری کنیم؟ (IFPRI)) نوشته شده توسط «Derek Headey – Shenggen Fan»
اطلاعات کتاب تأملاتی در مورد بحران جهانی غذا: چگونه اتفاق افتاد؟ چقدر درد داشته است و چگونه می توانیم از بعدی جلوگیری کنیم؟ (IFPRI)
موضوع اصلی: تجارت و اقتصاد – اقتصاد ریاضی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: International Food Policy Research Institute (IFPRI)
نویسنده: Derek Headey – Shenggen Fan
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2010
تعداد صفحه: 142
حجم فایل: 1.86 مگابایت
کد کتاب: 0896291782 , 9780896291782
توضیحات کتاب تأملاتی در مورد بحران جهانی غذا: چگونه اتفاق افتاد؟ چقدر درد داشته است و چگونه می توانیم از بعدی جلوگیری کنیم؟ (IFPRI)
افزایش چشمگیر قیمت مواد غذایی از سال 2005 تا 2008 فقرای جهان را که حتی در شرایط عادی برای خرید غذا تلاش می کنند، به طور جدی تهدید کرد و به اعتراضات و شورش ها در کشورهای در حال توسعه منجر شد. بحران در نهایت فروکش کرد، اما چنین افزایشی می تواند تکرار شود، مگر اینکه اقداماتی برای جلوگیری از آنها انجام شود. با استفاده از اطلاعات به روز، نویسندگان تاملاتی در مورد بحران جهانی غذا دلایل اصلی افزایش قیمت مواد غذایی، پیامدهای آن برای فقر جهانی و چالش های موجود در جلوگیری از بحران دیگر را شناسایی می کنند. با جدا شدن از بسیاری از تفسیرهای قبلی، نویسندگان به این نتیجه رسیدند که این بحران اساساً با افزایش تقاضا برای محصولات گوشتی در اقتصادهای رو به رشد مانند چین و هند یا با کاهش بازده کشاورزی یا ذخایر مواد غذایی، یا با سفته بازی بازار آتی تقویت نشده است. در عوض، آنها افزایش قیمت مواد غذایی را به ترکیبی از افزایش قیمت انرژی، افزایش تقاضا برای سوخت های زیستی، کاهش ارزش دلار آمریکا نسبت می دهند. و شوک های تجاری مختلف مربوط به محدودیت های صادراتی، خریدهای وحشتناک و آب و هوای نامساعد. به عنوان بخشی از تحلیل خود، نویسندگان همچنین اولین بررسی جامع هر دو پیامدهای اقتصاد کلان و خرد بحران و همچنین مقایسه دقیق بحران کنونی با بحران قیمت مواد غذایی در سال 1974 را ارائه می دهند. برای جلوگیری از بحران دیگر، نویسندگان مقاله نتیجه گیری کنید که سیستم غذایی جهانی باید از طریق چندین مرحله کلیدی اصلاح شود: تجارت در کالاهای کشاورزی آزادتر و در عین حال امن تر. مقابله با تهدیدهای بلندمدت برای بهره وری کشاورزی، مانند تغییرات آب و هوا و تخریب منابع؛ افزایش حمایت اجتماعی در کشورهای بالقوه ناامن غذایی؛ و تشویق تولید کشاورزی حداقل در برخی از کشورهایی که اکنون به شدت به واردات مواد غذایی وابسته هستند. تامل در مورد بحران جهانی غذا منبع ارزشمندی برای سیاست گذاران، متخصصان توسعه و سایرینی خواهد بود که با فقیرترین مردم جهان درگیر هستند.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.