دانلود کتاب Put ’em Up!: A Comprehensive Home Preserving Guide for the Creative Cook, from Drying and Freezing to Canning and Pickling (به فارسی: آنها را بپوشانید!: راهنمای جامع نگهداری از خانه برای آشپز خلاق، از خشک کردن و انجماد تا کنسرو کردن و ترشی کردن) نوشته شده توسط «Sherri Brooks Vinton»
اطلاعات کتاب آنها را بپوشانید!: راهنمای جامع نگهداری از خانه برای آشپز خلاق، از خشک کردن و انجماد تا کنسرو کردن و ترشی کردن
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Storey Publishing LLC
نویسنده: Sherri Brooks Vinton
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2010
تعداد صفحه: 304
حجم فایل: 7.61 مگابایت
کد کتاب: 1603425462 , 9781603425469
توضیحات کتاب آنها را بپوشانید!: راهنمای جامع نگهداری از خانه برای آشپز خلاق، از خشک کردن و انجماد تا کنسرو کردن و ترشی کردن
حفاظت از سوشی و مخروطیات تا ضایعات در بانک ها و سوسنیا. محصولات از А تا Я.
حفظ بازگشته است، و بهتر از همیشه است. طعمها روشنتر هستند، اندازه دستهها انعطافپذیرتر هستند و روشهای مدرن این فرآیند را ایمنتر و آسانتر میکنند. خوردن محلی در ذهن همه است، و هیچ چیز محلی تر از Heirloom Salsa ساخته شده از گوجه فرنگی تازه تاک یا یک دسته سریع مربای توت Ice-Box ذخیره شده از توت های آخر فصل نیست. حتی مبتدیانی که هرگز مربای هلو یا ترشی شوید را در آشپزخانه مادربزرگهایشان درست نکردهاند، مشتاق هستند تا مهارتهای نگهداری را به عنوان راهی برای صرفهجویی در هزینه، افزایش برداشت محلی و کنترل کیفیت مواد تشکیلدهنده نگهداریشده، به کار گیرند.
گام به گام. دستورالعملهای Put’em Up باعث میشود ترسوترین مبتدیان ظرفها و فریزرهای خود را با خوبیهای تابستانی در کمترین زمان پر کنند. بخش گسترده تکنیک ها شامل روش های کامل برای هر نوع نگهداری است: یخچال و انجماد، خشک کردن در هوا و فر، کنسرو کردن در بسته بندی سرد و گرم و ترشی. و با بازدهی به اندازه چند پینت یا به اندازه چندین گالن، خوانندگان می توانند به راحتی دستور العمل هایی را انتخاب کنند که برای مقدار محصول و زمان در دسترس است.
شری بروکس وینتون، حامی واقعی غذا، دستور العمل هایی را با ترکیبات طعم هیجان انگیز ارائه می دهد. لطفاً از کام معاصر استفاده کنید و همه جا میوه ها و سبزیجات نگهداری شده را در منوی مهمانی شام قرار دهید. ترشی مارچوبه و لوبیا واسابی افزودنی های خوشمزه ای به سینی های خوش طعم تعطیلات هستند. مارمالاد فلفل شیرین کباب های آب و هوای خنک را به ارمغان می آورد و بری بوربون پایه ای غیرمنتظره برای یک کوکتل گرم است.
بهترین نسخه های مورد علاقه امتحان شده و واقعی همگی اینجا هستند . بوشل های سیب تازه چیده شده به راحتی به سس سیب، حلقه های میوه خشک، ژله، کره یا حتی براندی تبدیل می شوند. گوجهفرنگیها را میتوان بهصورت کامل منجمد کرد، در فر خشک کرد، کنسرو کرد یا بهصورت مارینارای تند درست کرد. گزینههای ترشی خیار از چیپس نان و کره و نیزه شوید گرفته تا خیارشور آسیایی با یخ. چیزی خوشمزه برای هر شربت خانه!
PRESERVING IS BACK, AND IT’S BETTER THAN EVER. Flavors are brighter, batch sizes are more flexible, and modern methods make the process safer and easier. Eating locally is on everybodys mind, and nothing is more local than Heirloom Salsa made from vine-fresh tomatoes or a quick batch of Ice-Box Berry Jam saved from the seasons last berries. Even beginners who never made peach jam or dill pickles in their grandmothers kitchens are eager to pick up preserving skills as a way to save money, extend the local harvest, and control the quality of preserved ingredients.
The step-by-step instructions in Put ‘em Up will have the most timid beginners filling their pantries and freezers with the preserved goodness of summer in no time. An extensive Techniques section includes complete how-to for every kind of preserving: refrigerating and freezing, air- and oven-drying, cold- and hot-pack canning, and pickling. And with recipe yields as small as a few pints or as large as several gallons, readers can easily choose recipes that work for the amount of produce and time at hand.
Real food advocate Sherri Brooks Vinton offers recipes with exciting flavor combinations to please contemporary palates and put preserved fruits and vegetables on dinner-party menus everywhere. Pickled Asparagus and Wasabi Beans are delicious additions to holiday relish trays Sweet Pepper Marmalade perks up cool-weather roasts and Berry Bourbon is an unexpected base for a warming cocktail.
The best versions of tried-and-true favorites are all here too. Bushels of fresh-picked apples are easily turned into applesauce, dried fruit rings, jelly, butter, or even brandy. Falling-off-the-vine tomatoes can be frozen whole, oven dried, canned, or made into a tangy marinara. Options for pickling cucumbers range from Bread and Butter Chips and Dill Spears to Asian Ice-Box Pickles. Something delicious for every pantry!

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.