آشپزی

آشپزی حرفه ای ویرایش ششم

Professional cooking 6th Edition

دانلود کتاب Professional cooking 6th Edition (به فارسی: آشپزی حرفه ای ویرایش ششم) نوشته شده توسط «Wayne Gisslen»


اطلاعات کتاب آشپزی حرفه ای ویرایش ششم

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley

نویسنده: Wayne Gisslen

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 1090

حجم فایل: 43.96 مگابایت

کد کتاب: 0471663751 , 9780471663751

نوبت چاپ: 6

توضیحات کتاب آشپزی حرفه ای ویرایش ششم

ویژگی های کلیدی این نسخه ششم جدید عبارتند از:
* بیش از 100 دستور العمل جدید و کاملاً آزمایش شده
* فصلی کاملاً جدید در مورد غذاهای گیاهی با انواع مختلف رژیم های گیاهی
* اطلاعات گسترده و به روز شده، مانند نگاهی معاصر به ارائه و تزیین غذا و تاریخچه دقیق خدمات غذایی مدرن
* نزدیک به 1200 تصویر – از جمله بیش از 100 عکس جدید – مواد تشکیل دهنده، تکنیک های گام به گام و ظروف آبکاری شده را با جزئیات بصری فوق العاده برجسته کنید
* فصل‌های سبزیجات کاملاً اصلاح‌شده، به‌روزرسانی‌شده و توسعه‌یافته شامل شناسایی محصول و تکنیک‌های پخت و پز و همچنین دستور العمل‌های جدید می‌شوند
* فصل تغذیه اصلاح شده و توسعه یافته دستورالعمل های تغذیه ای جدید USDA را نشان می دهد
* ستون های فرعی جدید و خیره کننده با طراحی مفید و فصل های اختصاصی در مورد منوها، دستور العمل ها و مدیریت هزینه. پخت و پز با حبوبات، غلات و پاستا؛ تهیه صبحانه؛ لبنیات؛ و نوشیدنی ها


Key features of this new 6th edition include:
* Over 100 new, fully tested recipes
* A brand new chapter on vegetarian cuisine, featuring different types of vegetarian diets
* Expanded and updated information, such as a con-temporary look at presenting and garnishing food and a detailed history of modern food service
* Nearly 1,200 illustrations-including over 100 new photographs-highlight ingredients, step-by-step techniques, and plated dishes in splendid visual detail
* Completely revised, updated, and expanded vegetable chapters feature additional product identification and cooking techniques, as well as new recipes
* Revised and expanded Nutrition chapter features the new USDA nutritional guidelines
* Stunning new design-helpful sidebars and dedicated chapters on menus, recipes, and cost management; cooking with legumes, grains, and pastas; breakfast preparation; dairy; and beverages

دانلود کتاب «آشپزی حرفه ای ویرایش ششم»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید