دانلود کتاب Professional cooking 6th Edition (به فارسی: آشپزی حرفه ای ویرایش ششم) نوشته شده توسط «Wayne Gisslen»
اطلاعات کتاب آشپزی حرفه ای ویرایش ششم
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: Wayne Gisslen
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 1090
حجم فایل: 43.96 مگابایت
کد کتاب: 0471663751 , 9780471663751
نوبت چاپ: 6
توضیحات کتاب آشپزی حرفه ای ویرایش ششم
ویژگی های کلیدی این نسخه ششم جدید عبارتند از:
* بیش از 100 دستور العمل جدید و کاملاً آزمایش شده
* فصلی کاملاً جدید در مورد غذاهای گیاهی با انواع مختلف رژیم های گیاهی
* اطلاعات گسترده و به روز شده، مانند نگاهی معاصر به ارائه و تزیین غذا و تاریخچه دقیق خدمات غذایی مدرن
* نزدیک به 1200 تصویر – از جمله بیش از 100 عکس جدید – مواد تشکیل دهنده، تکنیک های گام به گام و ظروف آبکاری شده را با جزئیات بصری فوق العاده برجسته کنید
* فصلهای سبزیجات کاملاً اصلاحشده، بهروزرسانیشده و توسعهیافته شامل شناسایی محصول و تکنیکهای پخت و پز و همچنین دستور العملهای جدید میشوند
* فصل تغذیه اصلاح شده و توسعه یافته دستورالعمل های تغذیه ای جدید USDA را نشان می دهد
* ستون های فرعی جدید و خیره کننده با طراحی مفید و فصل های اختصاصی در مورد منوها، دستور العمل ها و مدیریت هزینه. پخت و پز با حبوبات، غلات و پاستا؛ تهیه صبحانه؛ لبنیات؛ و نوشیدنی ها
* Over 100 new, fully tested recipes
* A brand new chapter on vegetarian cuisine, featuring different types of vegetarian diets
* Expanded and updated information, such as a con-temporary look at presenting and garnishing food and a detailed history of modern food service
* Nearly 1,200 illustrations-including over 100 new photographs-highlight ingredients, step-by-step techniques, and plated dishes in splendid visual detail
* Completely revised, updated, and expanded vegetable chapters feature additional product identification and cooking techniques, as well as new recipes
* Revised and expanded Nutrition chapter features the new USDA nutritional guidelines
* Stunning new design-helpful sidebars and dedicated chapters on menus, recipes, and cost management; cooking with legumes, grains, and pastas; breakfast preparation; dairy; and beverages
دانلود کتاب «آشپزی حرفه ای ویرایش ششم»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)