آشپزی

تزیین حرفه ای کیک

Professional cake decorating

دانلود کتاب Professional cake decorating (به فارسی: تزیین حرفه ای کیک) نوشته شده توسط «Toba M. Garrett»


اطلاعات کتاب تزیین حرفه ای کیک

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley

نویسنده: Toba M. Garrett

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 416 / 418

حجم فایل: 24.78 مگابایت

کد کتاب: 0470380098 , 9780470380093

نوبت چاپ: 2

توضیحات کتاب تزیین حرفه ای کیک

تزیین کیک حرفه ای – راهنمای کامل از طراح کیک استاد و برنده جایزه IACP Toba M. Garrett. این نسخه دوم که کاملاً با عکس‌های پر جنب و جوش جدید طراحی شده است، شامل تکنیک‌ها و مهارت‌های تزئین کیک است. این نشریه هم برای آماتورهایی که تزئین کیک برای آنها سرگرمی است و هم برای نانوایان حرفه ای و طراحان کیک مفید خواهد بود. Toba Garett تمام اطلاعات و مشاوره های تزئینی را ارائه می دهد.
تزیین کیک حرفه ای یک منبع ضروری برای هنرمندان حرفه ای و مشتاق کیک، دانشجویان نانوایی و شیرینی پزی و علاقه مندان به تزئین کیک است که بر اساس سال ها تجربه طراح کیک چیره دست و IACP است. نامزد جایزه توبا گرت. این نسخه دوم با عکاسی جدید و زیبا و طراحی جدید کاملاً اصلاح شده است. مهارت‌های جدید دوباره در قالبی کاربرپسند و گام به گام سازماندهی شده‌اند و هنر خط و عکس‌ها در سراسر کتاب مرجع بصری برای هر تکنیک جدید ارائه می‌کنند. این کتاب با یک فصل مقدماتی در مورد تمام اصول هنر طراحان کیک، از پوشاندن روی تخته کیک گرفته تا مونتاژ و بستن کیک لایه‌ای گرفته تا چیدن طبقات کیک با ستون‌ها یا ستون‌ها، آغاز می‌شود.


Professional Cake Decorating – полное руководство от мастера торт дизайнера и победителя IACP Award Toba M. Garrett. Это второе издание, полностью переработанное, с новыми яркими фотографиями, включает в себя методы и навыки украшения тортов. Издание будет полезно как любителям, для которых украшение тортов хобби, так и профессиональным пекарям и дизайнерам тортов. Тоба Гаретт предоставляет всю информацию и рекомендации по украшению.
Professional Cake Decorating is a must-have resource for professional and aspiring cake artists, baking and pastry students, and cake decorating hobbyists, drawing on years of experience from master cake designer and IACP Award nominee Toba Garrett. This Second Edition has been completely revamped with gorgeous new photography and a fresh new design. The New Skills have been re-organized into a user-friendly, step-by-step format, and line art and photos throughout the book provide a visual reference for each new technique. The book begins with an introductory chapter on all the fundamentals of the cake designers art, from covering a cake board to assembling and icing a layered cake to stacking cake tiers with pillars or columns.

دانلود کتاب «تزیین حرفه ای کیک»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید