دانلود کتاب Professional Cake Decorating (به فارسی: تزیین حرفه ای کیک) نوشته شده توسط «Toba M. Garrett»
اطلاعات کتاب تزیین حرفه ای کیک
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: John Wiley & Sons
نویسنده: Toba M. Garrett
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 369
حجم فایل: 18.57 مگابایت
کد کتاب: 0470073438 , 9780471701361
توضیحات کتاب تزیین حرفه ای کیک
من چندین کتاب در مجموعه خود دارم – بیشتر آنها کتاب های شیرینی پزی / شیرینی پزی هستند. من می گویم که این کتاب دقیقاً برای استفاده روزمره نیست. من این را بیشتر یک منبع یادگیری حرفه ای می دانم. من دوره های آشپزی را گذرانده ام و گواهینامه Baking & شیرینی پزی، و من اخیراً مدرکم را در رشته شیرینی پزی به پایان رسانده ام. شیرینی. دورههایی که در مدرسه من ارائه میشد روی تزئین کیک متمرکز نبود، اگرچه من مطمئناً آرزو میکردم که اینطور باشد. من در واقع میخواهم از مدرسهام و مربی گذشتهام شیرینیپز دیدن کنم و این کتاب را میآورم. قطعا کیفیت کتاب درسی است و دقیقاً همینطور خوانده می شود. فکر میکنم مربی سرآشپز من واقعاً آموزش یک دوره را بر اساس این کتاب درسی در نظر خواهد گرفت. اینکه آیا مدرسه آن را تأمین مالی می کند یا نه، بحث دیگری است! اما این موضوع کاملاً متفاوت است…
البته همه مهارت های این متن برای من بیگانه نیستند. اما من برای شروع با این درس ها بسیار هیجان زده هستم، زیرا قصد دارم متن را طوری مرور کنم که انگار واقعاً در حال شرکت در کلاس با توبا گرت هستم. =) من قبلاً از تعدادی از دستور العمل ها برای باترکریم استفاده کرده ام که نتایج عالی داشته است. من همچنین دستور مدلسازی شکلات را امتحان کردم و اولین درس خود را به پایان رساندم – گل رز شکلاتی. من دقیقاً از ابتدای کتاب با درس هایم شروع نمی کنم. ;P من از دستورالعمل، دستور العمل و نتایج بسیار راضی بودم. عکس هایی که همراه با درس هستند فوق العاده مفید هستند. خود درس ها بسیار دقیق هستند، دستورالعمل های گام به گام. من بسیار مشتاق هستم که بسیاری از دستور العمل ها را امتحان کنم، و بسیار خوشحالم که در نهایت همه موارد مورد علاقه خود را در یک کتاب دارم! تعداد زیادی از «کتابهای آشپزی» دستور تهیه کشک ندارند، بهویژه آناناس کمتر. و همانطور که به دستور العمل های باترکریم اشاره کردم – عالی است. چیز دیگری که من آن را دوست دارم – عملکرد برای هر دستور غذا داده می شود. خوب، من میتوانم درباره آنچه در این کتاب دوست دارم ادامه دهم – واقعاً چیزی وجود ندارد که دوست نداشته باشم!
اگر به دنبال چیزی برای ارجاع روزانه هستید، یا چیزی که به راحتی خوانده شود و عکس های زیادی داشته باشد، احتمالاً ارزش سرمایه گذاری را ندارد. با این حال، اگر شما مانند من، یک شیرینی پزی مشتاق، هنرمند کیک هستید و در این زمینه هستید یا می خواهید آموزش های بیشتری کسب کنید، این یک مرجع عالی است. در مورد قیمت – من آن را با خودم توجیه کردم که یک دوره آشپزی + تجهیزات بسیار بیشتر از برچسب قیمت 60 دلار است.
Not all of the skills in this text are foreign to me of course. But I am so excited to get started with these lessons, as I intend to go through the text as if I were actually taking a class, with Toba Garrett. =) I have already used a few of the recipes for buttercream, with excellent results. I have also tried the recipe for modeling chocolate, and completed my first lesson- the chocolate rose. I’m not exactly starting from the beginning of the book with my lessons. ;P I was very pleased with the instructions, recipe and results. The photos that accompany the lessons are incredibly useful. The lessons themselves, are very detailed, step by step instructions. I am very eager to try out many of the recipes, and so glad that I finally have all of my favorites in one book! Not many “cookbooks” have curd recipes, much less pineapple. And as I mentioned the buttercream recipes- awesome. Another thing that I LOVE- The yield is given for every recipe. Well, I could go on and on about what I love about this book- there really isn’t anything that I DON’T love!
If you are looking for something to reference everyday, or something that reads easy and has lots of photos, this probably isn’t worth the investment. However if you are like me, an aspiring pastry chef, cake artist, and are in this field or are wanting further instruction- this is one awesome reference. As for the price- I justified it by telling myself that ONE culinary course + supplies FAR exceed the $60 price tag.
دانلود کتاب «تزیین حرفه ای کیک»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.