علم علم

محصولات لبنی پروبیوتیک

Probiotic Dairy Products

دانلود کتاب Probiotic Dairy Products (به فارسی: محصولات لبنی پروبیوتیک) نوشته شده توسط «Adnan Y. Tamime – Linda V. Thomas»


اطلاعات کتاب محصولات لبنی پروبیوتیک

موضوع اصلی: علوم (عمومی)

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Blackwell

نویسنده: Adnan Y. Tamime – Linda V. Thomas

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2018

تعداد صفحه: 432 / 435

حجم فایل: 2.87 مگابایت

کد کتاب: 1119214106 , 9781119214106

نوبت چاپ: 2

توضیحات کتاب محصولات لبنی پروبیوتیک

محصولات لبنی پروبیوتیک، ویرایش دوم

راهنمای به روز شده برای جدیدترین تحقیقات و پیشرفت ها در محصولات لبنی پروبیوتیک

دومین به طور کامل بازبینی و به روز شده است. نسخه محصولات لبنی پروبیوتیک پیشرفت‌های اخیر در صنعت لبنیات را مرور می‌کند و شامل آخرین پیشرفت‌های علمی در رابطه با جنبه‌های “عملکردی” لبنیات و محصولات لبنی تخمیری و مواد تشکیل دهنده آنها است. از زمان انتشار اولین ویرایش این متن، پیشرفت‌های باورنکردنی در دانش و درک میکروبیوتای انسان حاصل شده است که عمدتاً به دلیل توسعه و استفاده از تکنیک‌های جدید تجزیه و تحلیل مولکولی است.

این ویرایش جدید شامل می‌شود. اطلاعات در مورد جدیدترین پیشرفت ها در این زمینه. اطلاعاتی در مورد فناوری‌های جدید «omic» ارائه می‌دهد که برای شناسایی و تجزیه و تحلیل همه ژن‌ها، پروتئین‌ها و متابولیت‌های میکروبیوتای روده افراد استفاده شده‌اند. این متن همچنین شامل شرحی از تاریخچه پروبیوتیک ها است و منشا محصولات پروبیوتیک و پیشگامان اولیه در این زمینه را بررسی می کند. سایر فصل‌های این منبع به‌روزرسانی‌های ارزشمندی را در مورد تجزیه و تحلیل ژنومی سویه‌های پروبیوتیک و جنبه‌های تولید و کنترل کیفیت محصولات پروبیوتیک ارائه می‌کنند. این منبع مهم:

  • یک نسخه کاملاً اصلاح شده و به روز شده را برای متن ارائه می دهد که موضوع محصولات لبنی پروبیوتیک را پوشش می دهد
  • شامل 4 فصل کاملاً جدید در مورد موضوعات زیر است: تاریخچه پروبیوتیک ها، اجزای پری بیوتیک، تحقیقات پروبیوتیک، و تولید ویتامین ها، اگزوپلی ساکاریدها (EPS) و باکتریوسین ها
  • دارای یک ویرایشگر جدید و تعدادی از همکاران جدید است که آخرین یافته های تحقیقاتی و تخصص
  • آیا جدیدترین عنوان در سری فنی انجمن فناوری لبنیات ویلی است

محصولات لبنی پروبیوتیک یک منبع ضروری برای دانشمندان علوم لبنی، لبنیات است. فناوران و متخصصان تغذیه متن شامل نتایج معتبرترین تحقیقات میدانی است و دیدگاه‌های آگاهانه‌ای در مورد آینده و موانع پیش روی پیشرفت محصولات لبنی پروبیوتیک ارائه می‌دهد.


Probiotic Dairy Products, 2nd Edition

The updated guide to the most current research and developments in probiotic dairy products

The thoroughly revised and updated second edition of Probiotic Dairy Products reviews the recent advancements in the dairy industry and includes the latest scientific developments in regard to the ‘functional’ aspects of dairy and fermented milk products and their ingredients. Since the publication of the first edition of this text, there have been incredible advances in the knowledge and understanding of the human microbiota, mainly due to the development and use of new molecular analysis techniques.

This new edition includes information on the newest developments in the field. It offers information on the new ‘omic’ technologies that have been used to detect and analyse all the genes, proteins and metabolites of individuals’ gut microbiota. The text also includes a description of the history of probiotics and explores the origins of probiotic products and the early pioneers in this field. Other chapters in this resource provide valuable updates on genomic analysis of probiotic strains and aspects of probiotic products’ production and quality control. This important resource:

  • Offers a completely revised and updated edition to the text that covers the topic of probiotic dairy products
  • Contains 4 brand new chapters on the following topics: the history of probiotics, prebiotic components, probiotic research, and the production of vitamins, exopolysaccharides (EPS), and bacteriocins
  • Features a new co-editor and a host of new contributors, that offer the latest research findings and expertise
  • Is the latest title in Wiley’s Society of Dairy Technology Technical Series

Probiotic Dairy Products is an essential resource for dairy scientists, dairy technologists and nutritionists. The text includes the results of the most reliable research in field and offers informed views on the future of, and barriers to, the progress for probiotic dairy products.

دانلود کتاب «محصولات لبنی پروبیوتیک»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید