دانلود کتاب Principles of Food Chemistry (به فارسی: اصول شیمی مواد غذایی) نوشته شده توسط «John M. de Man»
اطلاعات کتاب اصول شیمی مواد غذایی
موضوع اصلی: مهندسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer
نویسنده: John M. de Man
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1999
تعداد صفحه: 460
حجم فایل: 18.72 مگابایت
کد کتاب: 083421234X , 9780834212343
نوبت چاپ: 3rd
توضیحات کتاب اصول شیمی مواد غذایی
این متن/مرجع محبوب و پرکاربرد به روز شده، بازنگری شده و به طور قابل ملاحظه ای گسترش یافته است.
ویرایش جدید شامل یک نمای کلی از خواص شیمیایی و فیزیکی اجزای اصلی و جزئی مواد غذایی و تغییرات آنها در طول پردازش، جابجایی و نگهداری است. فصل های غذا شامل آب، لیپیدها، کربوهیدرات ها، پروتئین، مواد معدنی، ویتامین ها و آنزیم ها می شود. همچنین رنگ، طعم و بافت و همچنین مواد افزودنی و آلاینده ها پوشش داده شده است. فصل جدیدی مبانی کنترل نظارتی ترکیب و کیفیت غذا را مورد بحث قرار می دهد. پر از تصاویر و جداول، هر فصل همچنین حاوی کتابشناسی است که دسترسی سریع به ادبیات مربوطه را برای خوانندگان فراهم می کند. یک کتابچه راهنمای مربی برای اساتید پذیرنده در دسترس است.
The new edition contains a complete overview of the chemical and physical properties of the major and minor food components and their changes during processing, handling and storage. Food chapters cover water, lipids, carbohydrates, protein, minerals, vitamins and enzymes. Also covered are color, flavor and texture, as well as additives and contaminants. A new chapter discusses the bases of regulatory control of food composition and quality. Full of illustrations and tables, each chapter also contains a bibliography, providing readers with quick access to the relevant literature. An Instructor’s manual is available to adopting professors.
دانلود کتاب «اصول شیمی مواد غذایی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.