آشپزی

نگهداری: راهنمای کنسرو و انجماد برای تمام فصول

Preserving: The canning and freezing guide for all seasons

دانلود کتاب Preserving: The canning and freezing guide for all seasons (به فارسی: نگهداری: راهنمای کنسرو و انجماد برای تمام فصول) نوشته شده توسط «Pat Crocker»


اطلاعات کتاب نگهداری: راهنمای کنسرو و انجماد برای تمام فصول

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: William Morrow Cookbooks

نویسنده: Pat Crocker

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 552

حجم فایل: 67.94 مگابایت

کد کتاب: 0062191446 , 9780062191441

نوبت چاپ: Reprint

توضیحات کتاب نگهداری: راهنمای کنسرو و انجماد برای تمام فصول

حفظش کن

راهنمای جامع کنسرو کردن و انجماد

کنسرو کردن و انجماد در خانه مهارت‌های قدیمی آشپزخانه هستند که توسط نسل جدیدی از آمریکایی‌ها دوباره کشف می‌شوند – هم برای لذت انجام این فعالیت‌های ساده و هم برای اقتصاد ذاتی آنها. اکنون آشپزهای خانگی می توانند از بازارهای کشاورزان محلی خود برای خرید محصولات تازه، ارزان و فصلی استفاده کنند و در تمام طول سال از آن لذت ببرند. در Preserving، Pat Crocker اطلاعات عملی و ساده ای را در مورد کنسرو کردن و انجماد در خانه ارائه می دهد تا تازه کارها را شروع کرده و الهام بخش دستان با تجربه باشد.

لذت ببرید!

بیش از 200 دستور پخت ترشی، چاتنی، مربا، سس، کشک، غذاهای خوشمزه و موارد دیگر

این راهنمای عملی که بر اساس فصل سازماندهی شده و بر مفاهیم ساده اما مؤثر متمرکز شده است، اطلاعات کاملی را در مورد نگهداری طیف متنوعی از غذاها برای شربت خانه، از مارچوبه و زغال اخته گرفته تا هلو و کدو حلوایی زمستانی ارائه می دهد. در اینجا تکنیک‌هایی برای کنسرو کردن، مربا کردن و انجماد کردن همه چیز، از ابتدایی‌ترین دستور العمل‌های میوه‌های بسته‌بندی‌شده گرم گرفته تا چاتنی‌ها و طعم‌های بین‌المللی بسیار زیبا وجود دارد. پر از دستورالعمل های ایمن و دقیق، عکاسی گام به گام و بیش از دویست دستور غذا، Preserving یک آشپزخانه ضروری است که مطمئنا تبدیل به یک کلاسیک می شود.


Preserve it!

A comprehensive guide to canning and freezing

Home canning and freezing are time-honored kitchen skills that are being rediscovered by a new generation of Americans—both for the pleasure of performing these simple activities and for their inherent economy. Now home cooks can take advantage of their local farmer’s markets to buy fresh, inexpensive and seasonal produce to enjoy all year round. In Preserving, Pat Crocker offers practical, easy-to-follow information on home canning and freezing to get novices started and inspire experienced hands.

Relish it!

More than 200 recipes for pickles, chutneys, jams, sauces, curds, relishes and so much more

Organized by season and focused on simple but effective concepts, this practical guide offers thorough information on preserving a diverse range of foods for the pantry, from asparagus and blueberries to peaches and winter squash. Here are techniques on canning, jamming and freezing everything from the most basic hot-packed fruit recipes to gorgeous, internationally flavored chutneys and relishes. Filled with safe and detailed instructions, step-by-step photography and more than two hundred recipes, Preserving is a kitchen essential that is sure to become a classic.

دانلود کتاب «نگهداری: راهنمای کنسرو و انجماد برای تمام فصول»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید