آشپزی

گوشت خوک: یک تاریخ جهانی

Pork: A Global History

دانلود کتاب Pork: A Global History (به فارسی: گوشت خوک: یک تاریخ جهانی) نوشته شده توسط «Katharine M. Rogers»


اطلاعات کتاب گوشت خوک: یک تاریخ جهانی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Reaktion Books

نویسنده: Katharine M. Rogers

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2014

تعداد صفحه: 138

حجم فایل: 10.83 مگابایت

کد کتاب: 1780230621 , 9781780230627

توضیحات کتاب گوشت خوک: یک تاریخ جهانی

گوشت خوک پر مصرف ترین گوشت در جهان است. این جشن نقطه اوج جشن‌های رومی بود و برای قرن‌ها پایه اصلی رژیم غذایی سنتی طبقه کارگر در اروپا و آمریکای شمالی بود. امروزه در کشورهای غربی محبوبیت خود را حفظ کرده است، در حالی که برای چینی ها، “گوشت” به معنای گوشت خوک است، مگر اینکه طور دیگری مشخص شده باشد. تقریباً همه قسمت‌های خوک خوراکی است و گوشت خوک همه‌کاره‌ترین گوشت است – از آبدار و لطیف کمر کباب گرفته تا شور و شور ژامبون و بیکن. “گوشت خوک: تاریخ جهانی” نشان می دهد که چگونه گوشت خوک، گوشت مورد علاقه رومیان ثروتمند، در قرون بعدی به عنوان گوشتی مفید برای طبقات متوسط ​​و پایین تحقیر شد. مهاجران اروپایی گوشت خوک را به قاره آمریکا آوردند و گوشت خوک بشکه ای را که در یک بشکه آب نمک غوطه ور می کردند، به یکی از مواد اصلی طبقه کارگر در ایالات متحده تبدیل شد. گوشت خوک همیشه مورد توجه همه طبقات در چین بوده است. گوشت خوک که به زیبایی نشان داده شده و با دستور العمل هایی از سراسر جهان پر شده است، افزودنی ضروری برای قفسه کتاب هر دوستدار بیکن، سوسیس یا گوشت خوک خواهد بود.


Pork is the most widely eaten meat in the world. It formed the high point of Roman feasts and was the mainstay of the traditional working-class diet in Europe and North America for centuries. Today it remains popular in Western countries, while for the Chinese, ‘meat’ means pork unless otherwise specified. Almost every part of a pig is edible, and pork is the most versatile of meats – ranging from the rich, delicate succulence of a roast loin to the dry, salty assertiveness of ham and bacon. “Pork: A Global History” tells how pork, the favourite meat of rich Romans, was disparaged in later centuries as a useful meat for the middle and lower classes. European settlers brought pork to the Americas and barrel pork, kept submerged in a barrel of brine, became a staple of working-class people in the USA. Pork has always been prized by all classes in China. Beautifully illustrated and filled with recipes from around the world, Pork will be a necessary addition to the bookshelf of any lover of bacon, sausage or pork chops.

دانلود کتاب «گوشت خوک: یک تاریخ جهانی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید