دانلود کتاب Pork: A Global History (به فارسی: گوشت خوک: یک تاریخ جهانی) نوشته شده توسط «Katharine M. Rogers»
اطلاعات کتاب گوشت خوک: یک تاریخ جهانی
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Reaktion Books
نویسنده: Katharine M. Rogers
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2014
تعداد صفحه: 138
حجم فایل: 10.83 مگابایت
کد کتاب: 1780230621 , 9781780230627
توضیحات کتاب گوشت خوک: یک تاریخ جهانی
گوشت خوک پر مصرف ترین گوشت در جهان است. این جشن نقطه اوج جشنهای رومی بود و برای قرنها پایه اصلی رژیم غذایی سنتی طبقه کارگر در اروپا و آمریکای شمالی بود. امروزه در کشورهای غربی محبوبیت خود را حفظ کرده است، در حالی که برای چینی ها، “گوشت” به معنای گوشت خوک است، مگر اینکه طور دیگری مشخص شده باشد. تقریباً همه قسمتهای خوک خوراکی است و گوشت خوک همهکارهترین گوشت است – از آبدار و لطیف کمر کباب گرفته تا شور و شور ژامبون و بیکن. “گوشت خوک: تاریخ جهانی” نشان می دهد که چگونه گوشت خوک، گوشت مورد علاقه رومیان ثروتمند، در قرون بعدی به عنوان گوشتی مفید برای طبقات متوسط و پایین تحقیر شد. مهاجران اروپایی گوشت خوک را به قاره آمریکا آوردند و گوشت خوک بشکه ای را که در یک بشکه آب نمک غوطه ور می کردند، به یکی از مواد اصلی طبقه کارگر در ایالات متحده تبدیل شد. گوشت خوک همیشه مورد توجه همه طبقات در چین بوده است. گوشت خوک که به زیبایی نشان داده شده و با دستور العمل هایی از سراسر جهان پر شده است، افزودنی ضروری برای قفسه کتاب هر دوستدار بیکن، سوسیس یا گوشت خوک خواهد بود.
دانلود کتاب «گوشت خوک: یک تاریخ جهانی»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)