آشپزی

پوک پوک: غذا و داستان از خیابان ها، خانه ها و رستوران های کنار جاده تایلند

Pok Pok: Food and Stories from the Streets, Homes, and Roadside Restaurants of Thailand

دانلود کتاب Pok Pok: Food and Stories from the Streets, Homes, and Roadside Restaurants of Thailand (به فارسی: پوک پوک: غذا و داستان از خیابان ها، خانه ها و رستوران های کنار جاده تایلند) نوشته شده توسط «Andy Ricker – JJ Goode – Austin Bush – David Thompson»


اطلاعات کتاب پوک پوک: غذا و داستان از خیابان ها، خانه ها و رستوران های کنار جاده تایلند

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Ten Speed Press

نویسنده: Andy Ricker – JJ Goode – Austin Bush – David Thompson

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2013

تعداد صفحه: 304

حجم فایل: 40.06 مگابایت

کد کتاب: 1607742888 , 9781607742883

توضیحات کتاب پوک پوک: غذا و داستان از خیابان ها، خانه ها و رستوران های کنار جاده تایلند

راهنمای آشپزی جسورانه و معتبر تایلندی از اندی ریکر، سرآشپز و صاحب رستوران‌های پوک پوک بسیار محبوب و تحسین‌شده.

پس از دهه‌ها سفر به سراسر تایلند، اندی ریکر می خواست غذای معروف کشور را به ایالت بیاورد. در سال 2005 او Pok Pok را که به دلیل صدایی که یک هاون چوبی هنگام برخورد با هاون خاک رس ایجاد می کند، در یک کلبه قدیمی در یک محله مسکونی در پورتلند، اورگان، نامگذاری کرد. ریکر از آن زمان تا کنون شش رستوران پوک پوک بسیار محبوب دیگر را افتتاح کرده است و امروزه او به عنوان یکی از صداهای پیشرو آمریکایی در آشپزی تایلندی شناخته می شود.
 
در این کتاب آشپزی مورد انتظار، ریکر هفتاد مورد از محبوب‌ترین دستور پخت‌ها را از تایلند و رستوران‌های پوک پوک خود به اشتراک می‌گذارد – از Khao Soi Kai (سوپ نودل کاری تایلندی شمالی با مرغ) تا Som Tam Thai (مرکزی) سالاد پاپایا به سبک تایلندی) تا بال‌های سس ماهی که اکنون کلاسیک پوک پوک است.

اما پوک پوک چیزی بیش از مجموعه ای از دستور العمل های مورد علاقه است: همچنین یک دوره کارشناسی ارشد در آشپزی تایلندی توسط یکی از پرشورترین و آگاه ترین مقامات در این زمینه است. دستور العمل های کاملاً نوشته شده و آزمایش شده بی عیب و نقص به شما می آموزد که چگونه مواد تشکیل دهنده را تهیه کنید. تسلط بر تکنیک ها و مهارت های اساسی آشپزی تایلندی؛ مشخصات طعم و مزه را که مختص غذاهای آسیای جنوب شرقی است را درک کنید. و غذاهای مختلف را با هم ترکیب کنید تا غذاهایی عالی و متعادل برای خانواده و دوستان ایجاد کنید.

پر از مقالات متفکرانه و رنگارنگ درباره سفرها و تجربیات ریکر، پوک پوک نه تنها یک منبع قطعی برای آشپزهای خانگی، اما همچنین جشنی از تاریخ غنی، فرهنگ پر جنب و جوش، و لذیذی بی نظیر غذاهای تایلندی.


A guide to bold, authentic Thai cooking from Andy Ricker, the chef and owner of the wildly popular and widely lauded Pok Pok restaurants.

After decades spent traveling throughout Thailand, Andy Ricker wanted to bring the country’s famed food stateside. In 2005 he opened Pok Pok, so named for the sound a wooden pestle makes when it strikes a clay mortar, in an old shack in a residential neighborhood of Portland, Oregon. Ricker has since gone on to open six more wildly popular Pok Pok restaurants, and today he is considered one of the leading American voices on Thai cooking.
 
In this much-anticipated debut cookbook, Ricker shares seventy of the most popular recipes from Thailand and his Pok Pok restaurants—ranging from Khao Soi Kai (Northern Thai curry noodle soup with chicken) to Som Tam Thai (Central Thai–style papaya salad) to Pok Pok’s now-classic (and obsessed-over) Fish-Sauce Wings.

But Pok Pok is more than just a collection of favorite recipes: it is also a master course in Thai cooking from one of the most passionate and knowledgeable authorities on the subject. Clearly written, impeccably tested recipes teach you how to source ingredients; master fundamental Thai cooking techniques and skills; understand flavor profiles that are unique to Southeast Asian cuisine; and combine various dishes to create show-stopping, well-balanced meals for family and friends.

Filled with thoughtful, colorful essays about Ricker’s travels and experiences, Pok Pok is not only a definitive resource for home cooks, but also a celebration of the rich history, vibrant culture, and unparalleled deliciousness of Thai food.

دانلود کتاب «پوک پوک: غذا و داستان از خیابان ها، خانه ها و رستوران های کنار جاده تایلند»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید