دارو

حمایت تغذیه ای برای بیمار بدحال: راهنمای تمرین

Nutrition Support for the Critically Ill Patient: A Guide to Practice

دانلود کتاب Nutrition Support for the Critically Ill Patient: A Guide to Practice (به فارسی: حمایت تغذیه ای برای بیمار بدحال: راهنمای تمرین) نوشته شده توسط «Gail Cresci»


اطلاعات کتاب حمایت تغذیه ای برای بیمار بدحال: راهنمای تمرین

موضوع اصلی: دارو

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Gail Cresci

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 712

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 9780849321535 , 0849321530

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب حمایت تغذیه ای برای بیمار بدحال: راهنمای تمرین

حمایت تغذیه ای برای بیمار بدحال: راهنمای تمرین، شیوه های پیشرفته و اصول کلیدی حمایت از تغذیه را از طریق پزشکی مبتنی بر شواهد ارائه می دهد. پس از بررسی تغییرات متابولیکی که در طول بیماری های بحرانی رخ می دهد، این کتاب در مورد نیازهای مواد مغذی بیماران بدحال و همچنین نیاز آنها به مواد مغذی تخصصی بحث می کند. این کتاب مسائل مربوط به ارائه حمایت های تغذیه ای به بیماران بدحال را پوشش می دهد، نیازهای غذایی منحصر به فرد را در طول چرخه زندگی تشریح می کند، و ملاحظات ویژه برای بیماری ها و عوارضی را که می تواند در بیماران بدحال رخ دهد، شرح می دهد. متن با موضوعات حرفه‌ای، مانند ملاحظات اخلاقی و اقتصادی، و همچنین فهرست گسترده‌ای از مراجع، پروتکل‌ها، جداول، شکل‌ها، و مطالعات موردی، پایان می‌یابد. به حمایت تغذیه ای از بیماران بدحال. این برای همه پزشکان مراقبت های ویژه، از جمله پزشکان، متخصصان تغذیه، متخصصان تغذیه، پرستاران، داروسازان و درمانگران تنفسی طراحی شده است.


Nutrition Support for the Critically Ill Patient: A Guide to Practice provides state-of-the-art practices and key principles of nutrition support through evidence-based medicine. Following a review of the metabolic alterations that occur during critical illness, this book discusses the nutrient requirements of critically ill patients as well as their needs for specialized nutrients. It covers issues surrounding the delivery of nutrition support to the critically ill, outlines the unique nutritional needs throughout the lifecycle, and describes the special considerations for the diseases and complications that can occur in critically ill patients. The text concludes with professional issues, such as ethical and economic considerations, as well as an extensive list of current references, protocols, tables, figures, and case studies This practical reference is written by a distinguished panel of authors who continue to commit their careers to the nutritional support of critically ill patients. It is designed for all critical care practitioners, including physicians, nutritionists, dieticians, nurses, pharmacists, and respiratory therapists.

دانلود کتاب «حمایت تغذیه ای برای بیمار بدحال: راهنمای تمرین»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.