دانلود کتاب Nutrition Guide for Physicians and Related Healthcare Professions (به فارسی: راهنمای تغذیه برای پزشکان و حرفه های مربوط به مراقبت های بهداشتی) نوشته شده توسط «Ted Wilson – Norman J. Temple – George A. Bray»
اطلاعات کتاب راهنمای تغذیه برای پزشکان و حرفه های مربوط به مراقبت های بهداشتی
موضوع اصلی: دارو
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Humana
نویسنده: Ted Wilson – Norman J. Temple – George A. Bray
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2022
تعداد صفحه: 516 / 485
حجم فایل: 10.18 مگابایت
کد کتاب: 3030825140 , 9783030825140
نوبت چاپ: 3
توضیحات کتاب راهنمای تغذیه برای پزشکان و حرفه های مربوط به مراقبت های بهداشتی
این نسخه سوم کاملاً به روز شده و توسعه یافته راهنمای مرجعی در مورد تغذیه و پیامدهای بالینی آن برای سلامت و بیماری در طول چرخه زندگی است. این کتاب تلاش می کند تا به نیازهای کسانی که بیشترین بهره را از اطلاعات به روز در مورد پیشرفت های اخیر در زمینه تغذیه می برند، بپردازد. این فصلها که توسط متخصصان این حوزه نوشته شدهاند، طیف متنوعی از حوزههای تغذیهای را پوشش میدهند که مروری مختصر از تفکرات و اکتشافات اخیر ارائه میکند که بیشترین ظرفیت را برای کمک به پزشکان و سایر متخصصان مراقبتهای بهداشتی در بهبود سلامت تغذیهای مشتریان خود دارند. متن به هشت بخش تقسیم شده است. بخش اول و دوم به نیازهای مواد مغذی و مسائل مربوط به تغذیه ویژه برای افراد در تمام مراحل زندگی – از بارداری و نوزادی تا سالهای نوجوانی تا سالهای بزرگسالی مسنتر میپردازد. بخش سوم نقش تغذیه را در پیشگیری و مدیریت بیماریهای مزمن که اغلب در عمل بالینی مشاهده میشود، خلاصه میکند، از جمله چاقی، دیابت، اختلالات استخوانی، بیماری عروق کرونر قلب، فشار خون بالا و سرطان. بخش چهارم الگوهای غذایی مختلف (رژیم غذایی مدیترانه ای، رژیم غذایی DASH، رژیم گیاهخواری و رژیم کتوژنیک) را توصیف می کند. بخش پنجم چالش های تغذیه ای خاص جراحی و چندین بیماری و اختلال حاد مختلف (اختلالات گوارشی، آلرژی و عدم تحمل غذایی، بیماری های کبد و پانکراس، بیماری کلیوی، اختلالات خوردن، جراحی چاقی، سارکوپنی، و تداخل دارویی با غذا) را شرح می دهد. بخش ششم به جنبههای مختلف رژیم غذایی (قهوه، چای، چربی رژیم غذایی، قندهای رژیمی، نوشیدنیهای انرژیزا، الکل، فیبر غذایی، ویتامینها، مواد معدنی و میکروبیوم روده) میپردازد. بخش هفتم به بررسی طیفی از عواملی میپردازد که بر تصمیمگیریهای سلامت رژیم غذایی تأثیر میگذارند (ایجاد تغییر رفتار تغذیهای، روشهای ارزیابی وضعیت تغذیه، دریافتهای مرجع غذایی، مروری بر رژیم غذایی و راهنمای غذا، برچسبهای غذا، و منابع مواد مغذی). در نهایت، قسمت هشتم به مکملهای غذایی (از جمله مشکل بازاریابی نادرست) و اطلاعات نادرست و گمراهکننده در زمینه تغذیه میپردازد. تأثیر تغذیهای رو به رشد کووید-19 در سرتاسر کتاب در صورت لزوم مورد بحث قرار گرفته است.
راهنمای تغذیه برای پزشکان و حرفههای بهداشتی مرتبط ویرایش سوم به عنوان راهنمای جامعی عمل میکند که بر اساس سن سازماندهی شده است. /طول عمر، تغذیه درمانی در رابطه با بیماری مزمن و کووید، رژیم غذایی و نقش آن در پیشگیری، نیازها و توصیه های غذایی و تأثیرگذاری بر تصمیمات بهداشتی برای بیمار. این منبع ارزشمندی از اطلاعات کاربردی و سهل الوصول در مورد تغذیه برای پزشکان، پرستاران، داروسازان و دیگران در فعالیت روزانه آنها است.
This fully updated and expanded third edition is a reference guide on nutrition and its clinical implications for health and disease through the life-cycle. The book endeavors to address the needs of those who would most benefit from up-to-date information on recent advances in the field of nutrition. Written by experts in the field, chapters cover a diverse range of nutritional areas that present a succinct overview of recent thinking and discoveries that have the greatest capacity to aid physicians and other healthcare professionals in improving the nutritional health of their clients. The text is divided into eight parts. Part one and two address the nutrient requirements and special nutrition-related issues for people across all stages of the lifespan―from pregnancy and infancy through the adolescent years to the older adult years. Part three summarizes the role of nutrition in the prevention and management of chronic conditions frequently seen in clinical practice, including obesity, diabetes, bone disorders, coronary heart disease, hypertension, and cancer. Part four describes different dietary patterns (the Mediterranean diet, the DASH diet, the vegetarian diet, and the ketogenic diet). Part five describes nutrition challenges specific to surgery and several different acute diseases and disorders (gastrointestinal disorders, food allergy and intolerance, diseases of the liver and pancreas, kidney disease, eating disorders, bariatric surgery, sarcopenia, and drug interactions with food). Part six looks at different aspects of the diet (coffee, tea, dietary fat, dietary sugars, energy drinks, alcohol, dietary fiber, vitamins, minerals, and the gut microbiome). Part seven examines a range of factors that influence dietary health decisions (creating nutritional behavior change, methods for assessing nutritional status, Dietary Reference Intakes, an overview of the diet and food guides, food labels, and sources of nutrients). Finally, part eight looks at dietary supplements (including the problem of dishonest marketing) and false and misleading information in the area of nutrition. The growing nutritional impact of COVID-19 is discussed throughout the book where appropriate.
Nutrition Guide for Physicians and Related Healthcare Professions Third Edition serves as a comprehensive guide that is organized by age/lifespan, nutrition therapy in relation to chronic disease and COVID, diet and its role in prevention, dietary requirements and recommendations, and influencing health decisions for the patient. It is a valuable resource of practical and easy-to-access information on nutrition for physicians, nurses, pharmacists, and others in their daily practice.
دانلود کتاب «راهنمای تغذیه برای پزشکان و حرفه های مربوط به مراقبت های بهداشتی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.