مطالعات آمریکایی

بدون غذای خارجی: رژیم غذایی آمریکایی در زمان و مکان (جغرافیای تخیل)

No Foreign Food: The American Diet In Time And Place (Geographies of the Imagination)

دانلود کتاب No Foreign Food: The American Diet In Time And Place (Geographies of the Imagination) (به فارسی: بدون غذای خارجی: رژیم غذایی آمریکایی در زمان و مکان (جغرافیای تخیل)) نوشته شده توسط «Richard Pillsbury»


اطلاعات کتاب بدون غذای خارجی: رژیم غذایی آمریکایی در زمان و مکان (جغرافیای تخیل)

موضوع اصلی: تاریخ – مطالعات آمریکایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Westview Press

نویسنده: Richard Pillsbury

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1998

تعداد صفحه: 273

حجم فایل: 26.91 مگابایت

کد کتاب: 0813327393 , 9780813327396

توضیحات کتاب بدون غذای خارجی: رژیم غذایی آمریکایی در زمان و مکان (جغرافیای تخیل)

هیچ غذای خارجی تکامل و دگرگونی رژیم غذایی آمریکا را از دوران استعمار تا به امروز بررسی می کند. چگونه و چرا رژیم غذایی بی مزه استعماری ما به غذاهای بی قرار امروزی تبدیل شد؟ چرا Hoppin’ Jon، lutefisk و scrapple که زمانی بسیار مهم بودند، امروزه به ندرت خورده می شوند؟ رستوران چگونه منوی روزانه ما را شکل داده است؟ اینها و صدها سؤال دیگر در این بررسی از تغییر رژیم غذایی آمریکایی مورد بررسی قرار می گیرند. به طور مناسب، ریچارد پیلزبری رژیم غذایی استعماری آمریکا و تکامل آن را از خاستگاه دنیای قدیم تا تأثیر انقلاب صنعتی بر غذا مرور می کند. او بر نقش‌های توسعه حمل‌ونقل و تغییرات تکنولوژیکی، ظهور شرکت‌های بزرگ مواد غذایی، تغییر نقش سیستم توزیع غذا، تأثیر تغییر الگوهای مهاجرت، و روش‌هایی که کتاب‌های آشپزی منعکس‌کننده و شکل‌دهنده مسیرهای غذایی ما هستند، تأکید می‌کند. این کتاب با یک بررسی غذاهای معاصر آمریکا پیلزبری با اشاره به روندهای فعلی در خانه و رستوران ها، به تغییر ماهیت رژیم غذایی جدید آمریکایی، ملی شدن فزاینده و کاهش منطقه ای شدن غذاها و نحوه خوردن ما، و آینده ای که در آن غذای خارجی وجود ندارد، منعکس می کند.


No Foreign Food explores the evolution and transformation of the American diet from colonial times to the present. How and why did our bland colonial diet evolve into today’s restless m?lange of exotic foods? Why are Hoppin’ Jon, lutefisk, and scrapple, once so important, seldom eaten today? How has the restaurant shaped our daily menus? These and hundreds of other questions are addressed in this examination of the changing American diet.Appropriately, Richard Pillsbury reviews the colonial American diet and its evolution from its Old World origins to the impact of the Industrial Revolution on food. He emphasizes the roles of transportation development and technological change, the rise of great food companies, the changing role of the food distribution system, the impact of changing immigration patterns, and the ways that cookbooks reflect and shape our foodways.The book concludes with an examination of America’s contemporary cuisine. Noting current trends at home and in restaurants, Pillsbury reflects on the changing character of the new American diet, the growing nationalization and declining regionalization of what and how we eat, and a future where there is no foreign food.

دانلود کتاب «بدون غذای خارجی: رژیم غذایی آمریکایی در زمان و مکان (جغرافیای تخیل)»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید