دانلود کتاب No Foreign Food: The American Diet In Time And Place (Geographies of the Imagination) (به فارسی: بدون غذای خارجی: رژیم غذایی آمریکایی در زمان و مکان (جغرافیای تخیل)) نوشته شده توسط «Richard Pillsbury»
اطلاعات کتاب بدون غذای خارجی: رژیم غذایی آمریکایی در زمان و مکان (جغرافیای تخیل)
موضوع اصلی: تاریخ – مطالعات آمریکایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Westview Press
نویسنده: Richard Pillsbury
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1998
تعداد صفحه: 273
حجم فایل: 26.91 مگابایت
کد کتاب: 0813327393 , 9780813327396
توضیحات کتاب بدون غذای خارجی: رژیم غذایی آمریکایی در زمان و مکان (جغرافیای تخیل)
هیچ غذای خارجی تکامل و دگرگونی رژیم غذایی آمریکا را از دوران استعمار تا به امروز بررسی می کند. چگونه و چرا رژیم غذایی بی مزه استعماری ما به غذاهای بی قرار امروزی تبدیل شد؟ چرا Hoppin’ Jon، lutefisk و scrapple که زمانی بسیار مهم بودند، امروزه به ندرت خورده می شوند؟ رستوران چگونه منوی روزانه ما را شکل داده است؟ اینها و صدها سؤال دیگر در این بررسی از تغییر رژیم غذایی آمریکایی مورد بررسی قرار می گیرند. به طور مناسب، ریچارد پیلزبری رژیم غذایی استعماری آمریکا و تکامل آن را از خاستگاه دنیای قدیم تا تأثیر انقلاب صنعتی بر غذا مرور می کند. او بر نقشهای توسعه حملونقل و تغییرات تکنولوژیکی، ظهور شرکتهای بزرگ مواد غذایی، تغییر نقش سیستم توزیع غذا، تأثیر تغییر الگوهای مهاجرت، و روشهایی که کتابهای آشپزی منعکسکننده و شکلدهنده مسیرهای غذایی ما هستند، تأکید میکند. این کتاب با یک بررسی غذاهای معاصر آمریکا پیلزبری با اشاره به روندهای فعلی در خانه و رستوران ها، به تغییر ماهیت رژیم غذایی جدید آمریکایی، ملی شدن فزاینده و کاهش منطقه ای شدن غذاها و نحوه خوردن ما، و آینده ای که در آن غذای خارجی وجود ندارد، منعکس می کند.
دانلود کتاب «بدون غذای خارجی: رژیم غذایی آمریکایی در زمان و مکان (جغرافیای تخیل)»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.