آشپزی

غذای طبیعی شیرین در شیشه: 100 کنسرو ساخته شده با نارگیل، افرا، عسل و موارد دیگر

Naturally Sweet Food in Jars: 100 Preserves Made with Coconut, Maple, Honey, and More

دانلود کتاب Naturally Sweet Food in Jars: 100 Preserves Made with Coconut, Maple, Honey, and More (به فارسی: غذای طبیعی شیرین در شیشه: 100 کنسرو ساخته شده با نارگیل، افرا، عسل و موارد دیگر) نوشته شده توسط «Marisa McClellan»


اطلاعات کتاب غذای طبیعی شیرین در شیشه: 100 کنسرو ساخته شده با نارگیل، افرا، عسل و موارد دیگر

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Running Press

نویسنده: Marisa McClellan

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2016

تعداد صفحه: 216 / 217

حجم فایل: 28.87 مگابایت

کد کتاب: 0762457783 , 9780762457786

توضیحات کتاب غذای طبیعی شیرین در شیشه: 100 کنسرو ساخته شده با نارگیل، افرا، عسل و موارد دیگر

The Preserves You Love، شیرین‌تر از همیشه

پس از سال‌ها پاسخگویی به سؤالات مربوط به کاهش قند، جایگزینی شکر و کنار گذاشتن آن، کنسرو و نویسنده موفق ماریسا شد. مک کلن شروع به تکرار دستور العمل های خود کرد و به کنسروهای خانگی خود کمک کرد تا از طعم های فصل بدون قندهای تصفیه شده لذت ببرند. نتیجه غذای طبیعی شیرین در شیشه است که در بین مخاطبان امروزی که از سلامتی آگاه هستند نگهداری می شود. . اسپری‌ها، دیپ‌ها، ترشی‌ها و میوه‌های کامل در سومین کتاب نگهداری مک‌کللان فقط از شیرین‌کننده‌های تصفیه‌نشده مانند شکر و شربت افرا، شکر نارگیل، خرما، آگاو، عسل، و میوه‌های خشک و آبمیوه‌ها و کمتر استفاده می‌کنند. این کتاب توسط شیرین کننده ها تنظیم شده است و شامل دستور العمل هایی مانند سس داغ به سبک سریراچا (با استفاده از عسل)، شربت پنکیک خرما (با افرا)، مربای ریحان طالبی و فلفل های چند رنگ ترشی شده (هر دو شیرین شده با آگاو)، و رازیانه و جعفری (شیرین شده) است. با آب میوه). ترکیبات طعم علامت تجاری او، آگاهی فصلی، و دسته های کوچک قابل کنترل او نیز اینجا برای خوانندگان قدیمی و مخاطبان جدید او هستند و به همان اندازه شیرین هستند.


The Preserves You Love, SWEETER THAN EVER

After years of addressing questions reducing sugar, substituting sugar, and leaving it out altogether, accomplished canner and author Marisa McClellan began to rejigger her recipes, helping her home canners enjoy the flavors of the season without the refined sugars. The result is Naturally Sweet Food in Jars, preserving in the tenor of today’s health-conscious audience. . The inventive spreads, dips, pickles, and whole fruits in McClellan’s third preserving book use only unrefined sweeteners like maple sugar and syrup, coconut sugar, dates, agave, honey, and dried fruits and juices—and less of them. The book is organized by sweeteners, and includes recipes like Sriracha-style Hot Sauce (using honey), Date Pancake Syrup (with maple), Cantaloupe Basil Jam and Marinated Multicolored Peppers (both sweetened with agave), and Fennel and Parsley Relish (sweetened with fruit juice). Her trademark flavor combinations, seasonal awareness, and manageable small batches are here, too, for her longtime readers and a whole new audience, and are just as sweet.

دانلود کتاب «غذای طبیعی شیرین در شیشه: 100 کنسرو ساخته شده با نارگیل، افرا، عسل و موارد دیگر»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید