علم علم

مایکوتوکسین ها در گیاهان و محصولات گیاهی: غلات و محصولات غلات

Mycotoxins in Plants and Plant Products: Cereals and Cereal Products

دانلود کتاب Mycotoxins in Plants and Plant Products: Cereals and Cereal Products (به فارسی: مایکوتوکسین ها در گیاهان و محصولات گیاهی: غلات و محصولات غلات) نوشته شده توسط «Martin Weidenbörner (auth.)»


اطلاعات کتاب مایکوتوکسین ها در گیاهان و محصولات گیاهی: غلات و محصولات غلات

موضوع اصلی: علوم (عمومی)

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer International Publishing

نویسنده: Martin Weidenbörner (auth.)

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2017

تعداد صفحه: 873

حجم فایل: 10.29 مگابایت

کد کتاب: 3319467158 , 9783319467153

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب مایکوتوکسین ها در گیاهان و محصولات گیاهی: غلات و محصولات غلات

این کتاب داده‌ها و اطلاعات دقیقی در مورد غلات و محصولات غلات تحت تأثیر مایکوتوکسین‌ها ارائه می‌دهد و یک نمای کلی از مایکوتوکسین‌ها در این مواد غذایی ارائه می‌دهد. آلودگی مواد غذایی به مایکوتوکسین در نتیجه حمله قارچ‌های مزرعه‌ای مانند Fusarium spp. و Alternaria spp.، یا قارچ های ذخیره سازی مانند Aspergillus spp. و Penicillium spp.، که می توانند روی/در کالاهای ذخیره شده رشد کنند و قادر به تولید مایکوتوکسین هستند. در بدترین حالت، این قارچ‌ها متابولیت‌های ثانویه‌ای به نام مایکوتوکسین تولید می‌کنند که به‌عنوان مثال وقتی از طریق غذا مصرف می‌شوند، به دلیل اثرات منفی متعددی که بر چندین اندام هم در انسان و هم در حیوانات دارند، می‌توانند برای انسان و حیوانات بسیار مضر باشند. مایکوتوکسین‌ها در گیاهان و محصولات گیاهی: غلات و محصولات غلات استعداد یک ماده غذایی برای آلودگی به مایکوتوکسین و همچنین درجه آلودگی، غلظت و کشور شناسایی/منشا برای هر مورد آلودگی به مایکوتوکسین را فهرست می‌کند. از این نوع مواد غذایی این شامل فهرست های الفبایی و عددی ادبیات است.


This book provides detailed data and information about the cereals and cereal products that are affected by mycotoxins, and gives a basic overview of mycotoxins in these foodstuffs.Mycotoxin contamination of food occurs as a result of crop invasion by field fungi such as Fusarium spp. and Alternaria spp., or storage fungi such as Aspergillus spp. and Penicillium spp., which can grow on/in stored commodities and are able to produce mycotoxins. In the worst case, these fungi produce secondary metabolites called mycotoxins, which can be very harmful to humans and animals when, for example, they are consumed through food due to their various negative effects on several organs in both humans and animals. Mycotoxins in Plants and Plant Products: Cereals and Cereal Products lists the predisposition of a foodstuff for mycotoxin contamination, as well as the degree of contamination, concentration, and country of detection/origin for each case of mycotoxin contamination of this kind of foodstuff. It includes both alphabetical and numerical lists of literature.

دانلود کتاب «مایکوتوکسین ها در گیاهان و محصولات گیاهی: غلات و محصولات غلات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید