علم علم

مایکوتوکسین ها در مواد غذایی

Mycotoxins in Foodstuffs

دانلود کتاب Mycotoxins in Foodstuffs (به فارسی: مایکوتوکسین ها در مواد غذایی) نوشته شده توسط «Martin Weidenbörner (auth.)»


اطلاعات کتاب مایکوتوکسین ها در مواد غذایی

موضوع اصلی: علوم (عمومی)

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer US

نویسنده: Martin Weidenbörner (auth.)

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2013

تعداد صفحه: 739 / 832

حجم فایل: 6.68 مگابایت

کد کتاب: 1461487277 , 9781461487272

نوبت چاپ: 2

توضیحات کتاب مایکوتوکسین ها در مواد غذایی

آلودگی مواد غذایی با مایکوتوکسین در نتیجه تهاجم قارچهای مزرعه ای مانند Fusarium spp.، Alternaria spp.، <i رخ می دهد. Aspergillus spp. و Penicillium spp. که در زمان نگهداری شروع به رشد می کنند (قارچ های انباری). در بدترین حالت، این قارچ ها متابولیت های ثانویه ای به نام مایکوتوکسین تولید می کنند. زمانی که به عنوان مثال از طریق غذا مصرف شوند، می توانند برای انسان و حیوانات بسیار مضر باشند. مایکوتوکسین ها اثرات منفی مختلفی بر اندام های مختلف انسان و حیوانات دارند. کتاب حاضر یک نمای کلی از مایکوتوکسین های اصلی در غذا ارائه می دهد. این فهرست استعداد یک ماده غذایی را برای آلودگی به مایکوتوکسین، درجه آلودگی، غلظت، و کشور شناسایی/منشأ برای هر مورد آلودگی مواد غذایی با مایکوتوکسین فهرست می‌کند.

به‌روزرسانی‌های اصلی این ویرایش دوم عبارتند از: p>

– بیش از 750 نشریه جدید در مورد مایکوتوکسین ها در مواد غذایی (اصلاً 1665 مقاله).

– یک مرور کلی از مایکوتوکسین(ها) در مواد غذایی مربوطه.

>- وجود همزمان مایکوتوکسین ها در یک ماده غذایی در صورت امکان فهرست شده است.

– ادبیات عددی و الفبایی.

– غذاهای ارگانیک و معمولی یک نشریه به طور جداگانه فهرست شده اند که در آن ممکن است. امکان پذیر است.

– ورودی های متعددی با جزئیات بسیار بیشتر توضیح داده شده است.

– هر ماده غذایی تجزیه و تحلیل شده دارای یک ورودی جداگانه در سال در صورت امکان است.


Mycotoxin contamination of food occurs as a result of crop invasion by field fungi such as Fusarium spp., Alternaria spp., Aspergillus spp., and Penicillium spp., which start their growth while in storage (storage fungi). In the worst case, these fungi produce secondary metabolites called mycotoxins. They can be very harmful to humans and animals when for example they are consumed through food. Mycotoxins have various negative effects on several organs in humans and animals. The present book gives a basic overview of the main mycotoxins in food. It lists the predisposition of a foodstuff for mycotoxin contamination, the degree of contamination, concentration, and country of detection/origin for each case of mycotoxin contamination of food.

Major updates to this second edition include:

– More than 750 new publications concerning mycotoxins in foodstuffs (1665 literatures at all).

– A single chapter overview of mycotoxin(s) in the corresponding foodstuff.

– The co-occurrence of mycotoxins in a foodstuff has been listed where possible.

– Numerical and alphabetical literature.

– Organic and conventional foods of a publication have been listed separately where possible.

– Numerous entries described in much greater detail.

– Each analyzed foodstuff has a separate entry per year where possible.

دانلود کتاب «مایکوتوکسین ها در مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید