دانلود کتاب Mushrooms as Functional Foods (به فارسی: قارچ به عنوان غذای کاربردی) نوشته شده توسط «Peter C. Cheung»
اطلاعات کتاب قارچ به عنوان غذای کاربردی
موضوع اصلی: دارو
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Interscience
نویسنده: Peter C. Cheung
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 268 / 280
حجم فایل: 2.55 مگابایت
کد کتاب: 0470368195 , 9780470368190
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب قارچ به عنوان غذای کاربردی
دانشمندان مواد غذایی به این مرجع قوی در مورد قارچ ها می پردازند. قارچ ها به عنوان مواد غذایی کاربردی، خلاصه ای از تحقیقات فعلی در مورد شیمی و بیولوژی، ارزش غذایی و دارویی، و استفاده از قارچ در صنایع غذایی کاربردی مدرن است. موضوعات تحت پوشش طیف وسیعی از تولید کشاورزی قارچ تا استفاده از تکنیک های بیولوژیکی مولکولی مانند ژنومیک عملکردی را شامل می شود. از ارزش غذایی گونه های قارچ تازه کشت شده تا اثرات چند عملکردی شکل غیر متعارف قارچ (اسکلروتیم)؛ از فواید فیزیولوژیکی و خواص دارویی اجزای فعال زیستی در قارچ گرفته تا تنظیم استفاده از آنها به عنوان غذاهای کاربردی و مکمل های غذایی در نقاط مختلف جهان. با مشارکت کارشناسان برجسته در سراسر جهان، این مرجع جامع: * روند استفاده از قارچ و تحقیقات را مرور می کند، با اطلاعات گسترده در مورد گونه های در حال ظهور * شامل پوشش کشت، فیزیولوژی، و ژنتیک است * برجسته برنامه های کاربردی در غذاهای کاربردی و استفاده دارویی * قوانین جهانی را پوشش می دهد و مسائل ایمنی قارچ ها در غذاهای کاربردی و مکمل های غذایی * در مورد طبقه بندی، شناسایی و مجموعه تجاری گونه های قارچ تازه کشت شده بحث می کند * دارای یک درج رنگی با عکس های انواع مختلف قارچ این مرجع یکپارچه و تک منبعی برای دانشجویان کارشناسی ارشد است. علوم غذایی و تغذیه، فارغ التحصیلان، و دانشمندان و فناوران حرفه ای مواد غذایی که در حوزه غذای کاربردی کار می کنند، و متخصصان علوم پزشکی و بهداشتی علاقه مند به داروهای جایگزین و درمان های غذایی طبیعی.
دانلود کتاب «قارچ به عنوان غذای کاربردی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.