دانلود کتاب Mushroom: A Global History (به فارسی: قارچ: یک تاریخ جهانی) نوشته شده توسط «Cynthia D. Bertelsen»
اطلاعات کتاب قارچ: یک تاریخ جهانی
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Reaktion Books
نویسنده: Cynthia D. Bertelsen
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2013
تعداد صفحه: 162
حجم فایل: 2.78 مگابایت
کد کتاب: 1780232195 , 9781780232195
توضیحات کتاب قارچ: یک تاریخ جهانی
قارچها که به عنوان گوشت دنیای سبزیجات شناخته میشوند، حامیان سرسخت خود و همچنین مخالفان سرسخت خود را دارند. هابیتها از دست آنها دیوانه میشوند، در حالی که دیدرو فکر میکرد که آنها باید “به تپه سرگینی که در آن متولد شدهاند بازگردانده شوند.” در قارچ، سینتیا دی برتلسن تاریخچه رنگارنگ این قارچ های خوراکی تقسیم کننده را بررسی می کند. همانطور که او فاش می کند، داستان آنها مملو از قتل و مرگ تصادفی، گرسنگی و پرخوری، بیماری و سلامتی، مذهب و جنگ است. برخی از فرهنگ ها آنها را برابر با پوسیدگی زندگی می دانند در حالی که برخی دیگر از پختن و خوردن آنها لذت می برند. و سپس آن قارچهای «جادویی» وجود دارد که برخی از مردم آنها را به باورهای مذهبی باستانی مرتبط میکنند.
برای بیان این داستان، برتلسن به قرن نوزدهم سفر میکند، زمانی که قارچها پس از هزاران سال از وجودشان وارد قلمرو غذاهای عالی شدند. از طبیعت برای استفاده در آشپزی و پزشکی روزمره چیده شده است. او توضیح میدهد که چگونه این تقاضای جدید، کارآفرینان و کشاورزان را به دنبال روشهایی برای کشت قارچ، از جمله…
Known as the meat of the vegetable world, mushrooms have their ardent supporters as well as their fierce detractors. Hobbits go crazy over them, while Diderot thought they should be “sent back to the dung heap where they are born.” In Mushroom, Cynthia D. Bertelsen examines the colorful history of these divisive edible fungi. As she reveals, their story is fraught with murder and accidental death, hunger and gluttony, sickness and health, religion and war. Some cultures equate them with the rottenness of life while others delight in cooking and eating them. And then there are those “magic” mushrooms, which some people link to ancient religious beliefs.
To tell this story, Bertelsen travels to the nineteenth century, when mushrooms entered the realm of haute cuisine after millennia of being picked from the wild for use in everyday cooking and medicine. She describes how this new demand drove entrepreneurs and farmers to seek methods for cultivating mushrooms, including…
دانلود کتاب «قارچ: یک تاریخ جهانی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.