دانلود کتاب Multiple Flavours of Kashmiri Pandit Cuisine (به فارسی: طعم های متعدد از غذاهای پاندیت کشمیری) نوشته شده توسط «Annapurna Chak»
اطلاعات کتاب طعم های متعدد از غذاهای پاندیت کشمیری
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: PartridgeIndia
نویسنده: Annapurna Chak
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2015
تعداد صفحه: 274
حجم فایل: 3.56 مگابایت
کد کتاب: 1482839806 , 9781482839807
توضیحات کتاب طعم های متعدد از غذاهای پاندیت کشمیری
وقتی پاندیتهای کشمیری جمع میشوند، گفتگو همیشه به سمت غذاهایی میرود که در آن دستور العملها بحث میشود، اما برخی رازها نیز پنهان میشوند. یک غذای مورد علاقه همیشه توسط شخصی در هر خانواده بهتر است طبخ شود. برخی از خانوادهها بیش از دویست سال قبل از کشمیر مهاجرت کردند و در لاهور، دهلی، UP و غیره ساکن شدند. این کتاب این غذای خاص را برجسته می کند و شامل بسیاری از غذاهای سنتی و همچنین برخی از غذاهایی است که همه را شگفت زده می کند. Keeme ki Barfi و Zaminkand Ke Shahi Tukre فقط درخشش مضاعف را به رپرتوار هر سرآشپزی میافزایند در حالی که شوفتا و کابارگاه سنتی فوراً دهان هر پاندیت کشمیری را آب میکند. مجموعه دستور العمل ها گنجینه ای از تجربیات خود آناپورنا و دانشی است که از نسل ها در خانواده به دست آمده است. هر دستور غذا طعم خاص خود را دارد و در طول سال ها آزمایش و آزمایش شده است. خواننده پنجره ای به غذاهای کشمیری پاندیت با مزیت افزوده این که می تواند آنها را با دستورالعمل های ساده و نکات مفید امتحان کند، می یابد. این کتاب، در میان دستور العمل های دیگر، شامل غذاهای گیاهی و غیر گیاهی، برخی دستور العمل های مخصوص برنج، بخش کم کالری، و چیزی برای کسانی است که دندان شیرین دارند.
دانلود کتاب «طعم های متعدد از غذاهای پاندیت کشمیری»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.