دانلود کتاب Modernist Cuisine: 2 Techniques and Equipment (به فارسی: آشپزی مدرن: 2 تکنیک و تجهیزات) نوشته شده توسط «Nathan Myhrvold – Chris Young – Maxime Bilet»
اطلاعات کتاب آشپزی مدرن: 2 تکنیک و تجهیزات
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: The Kitchen Lab LLC
نویسنده: Nathan Myhrvold – Chris Young – Maxime Bilet
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2011
تعداد صفحه: 487
حجم فایل: 385.65 مگابایت
کد کتاب: 0982761007 , 9780982761007
توضیحات کتاب آشپزی مدرن: 2 تکنیک و تجهیزات
جلد 2 – تکنیک ها و تجهیزات
در جلد 2 با تکنیک ها و تجهیزات آشپزی مدرن آشنا شوید. شامل فصلی در مورد علم و فنون پخت و پز سنتی است. به عنوان کباب کردن و سرخ کردن، که با استفاده گسترده از تصاویر و عکاسی توضیح می دهد.
این جلد همچنین شامل فصلهایی در مورد ابزارهای الهامگرفته از علم آشپزخانه مدرن و رویکردهای آشپزی مدرن آن است، از جمله پخت در اجاقهای ترکیبی و اجاقهای بخار آب، پخت و پز و آشپزی با طیف وسیع. از تجهیزات و مواد پیشرفته، از هموژنایزرها و پمپهای خلاء گرفته تا نیتروژن مایع و یخ خشک، و همچنین سانتریفیوژها، دستگاههای آبگیری، و فریزرهای برودتی.
VOLUME 2 – Techniques and Equipment
Learn about the techniques and equipment of Modernist cuisine in Volume 2. It includes a chapter on the science and techniques of traditional cooking, such as barbecuing and stir-frying, which it explains by making extensive use of illustrations and photography.
This volume also contains chapters on the science-inspired tools of the Modernist kitchen and its modern cooking approaches, including baking in combi ovens and water-vapor ovens, cooking sous-vide, and cooking with a wide range of advanced equipment and ingredients, from homogenizers and vacuum pumps to liquid nitrogen and dry ice, as well as centrifuges, dehydrators, and cryogenic freezers.
دانلود کتاب «آشپزی مدرن: 2 تکنیک و تجهیزات»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.