تولید مواد غذایی

کتاب راهنمای میکروبیولوژی: ماهی و غذاهای دریایی

Microbiology Handbook: Fish and Seafood

دانلود کتاب Microbiology Handbook: Fish and Seafood (به فارسی: کتاب راهنمای میکروبیولوژی: ماهی و غذاهای دریایی) نوشته شده توسط «Rhea Fernandes»


اطلاعات کتاب کتاب راهنمای میکروبیولوژی: ماهی و غذاهای دریایی

موضوع اصلی: تکنیک – تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Royal Society of Chemistry

نویسنده: Rhea Fernandes

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 250 / 270

حجم فایل: 1.54 مگابایت

کد کتاب: 1905224761 , 9781905224760

نوبت چاپ: Revised

توضیحات کتاب کتاب راهنمای میکروبیولوژی: ماهی و غذاهای دریایی

ماهی و غذاهای دریایی منابع اصلی پروتئین حیوانی هستند. به دلیل مزایای سلامتی آنها نسبت به گوشت قرمز، مصرف ماهی و غذاهای دریایی افزایش یافته است. از آنجایی که صیدها اغلب می توانند در آب های آلوده زندگی کنند، با آلودگی ناشی از منابع انسانی و حیوانی، ماهی و غذاهای دریایی می توانند در انتقال میکروارگانیسم های بیماری زا و سموم نقش داشته باشند. راهنمای میکروبیولوژی: ماهی و غذاهای دریایی اطلاعاتی در مورد پاتوژن های مسموم کننده غذایی و میکروارگانیسم های فاسد کننده مرتبط با این محصولات را در اختیار میکروبیولوژیست های مواد غذایی و دانشمندان علوم غذایی قرار می دهد. این ویرایش دوم کتاب را با اطلاعات به روز در این زمینه مطابقت می دهد. این کتاب که توسط کارشناسان بین المللی در این زمینه نوشته شده است، برای پرسنل ایمنی مواد غذایی که در بخش ماهی/غذاهای دریایی کار می کنند بسیار ارزشمند خواهد بود.


Fish and seafood are prime sources of animal protein. Because of their health advantages over red meats, the consumption of fish and seafood has increased. As catches can often live in contaminated waters, with contamination coming from human and animal sources, fish and seafood can be involved in the transmission of pathogenic microorganisms and toxins. Microbiology Handbook: Fish and Seafood provides food microbiologists and food scientists with ready reference to information on food-poisoning pathogens, and spoilage microorganisms associated with these products. This 2nd edition brings the book in line with up-to-date information in this area. Authored by international experts in the field, this book will prove invaluable to food safety personnel working in the fish/seafood sector.

دانلود کتاب «کتاب راهنمای میکروبیولوژی: ماهی و غذاهای دریایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید