دانلود کتاب Microbiology Handbook: Fish and Seafood (به فارسی: کتاب راهنمای میکروبیولوژی: ماهی و غذاهای دریایی) نوشته شده توسط «Rhea Fernandes»
اطلاعات کتاب کتاب راهنمای میکروبیولوژی: ماهی و غذاهای دریایی
موضوع اصلی: تکنیک – تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Royal Society of Chemistry
نویسنده: Rhea Fernandes
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 250 / 270
حجم فایل: 1.54 مگابایت
کد کتاب: 1905224761 , 9781905224760
نوبت چاپ: Revised
توضیحات کتاب کتاب راهنمای میکروبیولوژی: ماهی و غذاهای دریایی
ماهی و غذاهای دریایی منابع اصلی پروتئین حیوانی هستند. به دلیل مزایای سلامتی آنها نسبت به گوشت قرمز، مصرف ماهی و غذاهای دریایی افزایش یافته است. از آنجایی که صیدها اغلب می توانند در آب های آلوده زندگی کنند، با آلودگی ناشی از منابع انسانی و حیوانی، ماهی و غذاهای دریایی می توانند در انتقال میکروارگانیسم های بیماری زا و سموم نقش داشته باشند. راهنمای میکروبیولوژی: ماهی و غذاهای دریایی اطلاعاتی در مورد پاتوژن های مسموم کننده غذایی و میکروارگانیسم های فاسد کننده مرتبط با این محصولات را در اختیار میکروبیولوژیست های مواد غذایی و دانشمندان علوم غذایی قرار می دهد. این ویرایش دوم کتاب را با اطلاعات به روز در این زمینه مطابقت می دهد. این کتاب که توسط کارشناسان بین المللی در این زمینه نوشته شده است، برای پرسنل ایمنی مواد غذایی که در بخش ماهی/غذاهای دریایی کار می کنند بسیار ارزشمند خواهد بود.
دانلود کتاب «کتاب راهنمای میکروبیولوژی: ماهی و غذاهای دریایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.