آشپزی

مکزیک یک بشقاب در یک زمان

Mexico One Plate At A Time

دانلود کتاب Mexico One Plate At A Time (به فارسی: مکزیک یک بشقاب در یک زمان) نوشته شده توسط «Rick Bayless»


اطلاعات کتاب مکزیک یک بشقاب در یک زمان

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Scribner

نویسنده: Rick Bayless

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2000

تعداد صفحه: 191

حجم فایل: 53.19 مگابایت

کد کتاب: 068484186X , 9780684841861

نوبت چاپ: 1St Edition

توضیحات کتاب مکزیک یک بشقاب در یک زمان

ریک بیلس به طور گسترده ای به عنوان اصلی ترین حامی غذاهای متنوع مکزیک در آمریکا شناخته شده است. در این کتاب همراه به مجموعه 26 قسمتی خود در تلویزیون عمومی، او ما را با اشتیاق پسرانه به بازارهای مکزیک، غرفه‌های خیابانی و آشپزخانه‌های خانگی می‌برد تا غذاهای عالی مکزیک را هر بار یک «بشقاب» برای ما بیاورد. ریک بیلس به‌طور گسترده‌ای به‌عنوان اصلی‌ترین حامی غذاهای متنوع مکزیکی در آمریکا شناخته شده است. در این کتاب همراه به مجموعه ۲۶ قسمتی خود در تلویزیون عمومی، او ما را با اشتیاق پسرانه به بازارهای مکزیکی، غرفه‌های خیابانی و آشپزخانه‌های خانگی می‌برد تا غذاهای عالی مکزیکی را هر بار یک «بشقاب» برای ما بیاورد. و هر “بشقاب” ریک در اینجا یک کلاسیک مکزیکی است. به عنوان مثال، گواکامول را در نظر بگیرید. پس از آموزش ملزومات یک گواکاموله کلاسیک و عالی، ریک نشان می دهد که چگونه تفاسیر معاصر را بچرخانیم، مانند گواکاموله کبابی پوبلانو با سیر و جعفری. غذاهای ریک همیشه پر جنب و جوش است، اما ریشه در سنت های قوی دارد. ریک که همیشه معلم است، هر بشقاب غذا را با برخی از ویژگی‌های هرگز پیدا نکرده آغاز می‌کند: معیارهای سنتی (ایده ریک از بهترین گواکامول)، چه زمانی به دستور غذاها فکر کنیم (شام‌های شب‌های هفته یا غذای مهمانی معمولی)، و توصیه‌هایی برای آشپزهای آمریکایی. (بینش ریک در مورد مواد تشکیل دهنده غذا). او هر «بشقاب» را با پیشنهادهایی برای کار پیش رو کامل می کند. برای تکمیل سفر به طرز فکر مکزیکی، ریک، با کمک آزمایش‌کنندگان خود، هر بشقاب را با بخش پرسش و پاسخ به پایان می‌رساند که تقریباً همه چیزهایی را که یک آشپز خانگی ممکن است بخواهد بداند، به پایان می‌رساند: بهترین برش‌های گوشت گاو برای چیست؟ تاکو کبابی؟ بهترین پنیرها برای کوسادیلا؟ آیا یک گریل بهتر از دیگری است؟ ریک از سال‌های زندگی‌اش در مکزیک، ما را به آشپزخانه مکزیکی می‌کشاند تا به ما بیاموزد که چگونه غذاهای مکزیکی اصیل را در آشپزخانه‌های آمریکایی خود بسازیم. ریک یک ایندیانا جونز اجاق گاز است، یک جولیا چایلد از غذاهای مکزیکی با شلوار جین مشکی و یک تی شرت. هدف ریک: قادر ساختن مردم در سراسر ایالات متحده برای ایجاد ظروفی که با مواد ملیله ای غنی از طعم مکزیکی با موادی که به طور گسترده در دسترس هستند ایجاد کنند. او همیشه موادی را فراهم می کند که غذا را اصیل می کند، اما در صورتی که یک ماده به سختی پیدا می شود، جایگزین مناسبی نیز می کند. در کتاب آشپزی جدید و کاربرپسندی که شامل طیف کاملی از غذاها می شود، غذاهایی را که نمی توانید برای درست کردنشان صبر کنید، تجربه کنید. سوپ، خورش و سوپ؛ ورودی ها دسر و نوشیدنی. ریک بشقاب‌های مکزیکی کلاسیکی مانند گوشت خوک سرخ‌شده با گوجه‌فرنگی، میگوی سرخ‌شده سریع با سیر برشته‌ای شیرین، چیلس رلینوس، پنیری انچیلاداس سوئیزاس، و فلان معطر وانیلی مکزیکی را سرو می‌کند. و برای طعم هیجان‌انگیز غیرمنتظره‌ها، تفاسیر معاصر ریک از کلاسیک‌ها را امتحان کنید – سیب‌زمینی ترد با پنیر بز و سبزیجات تازه، ماهی قزل آلا کبابی با سالسا وراکروزانا با عطر لیمو و آویشن، استیک لبه کبابی با گوجه‌فرنگی-پوبلانو سالسا و روستیک تارت سیب کاجتا با بری “سالسا”. غذا و دوستان، غذا و خانواده. آشپزی خوب، برای ریک، انیماتور ناگفته دوستان و خانواده است که آنها برای تقسیم یک وعده غذایی جمع می شوند. دستور العمل های ریک خود را به وعده های غذایی خانوادگی یا جشن های شبانه هفته می رساند. در یک تامالادا، جشن تمل‌سازی قبل از مهمانی، یا مراسم بارباکوآ، تجربه‌ای زمینی که ریک با کباب‌پزی در حیاط خلوت آن را ممکن ساخته است، شرکت کنید. 24 عکس رنگی از ظروف آماده عکس هایی از عکس های مکان مکزیکی در سراسر


Rick Bayless has been acclaimed widely as America’s foremost proponent of Mexico’s thrillingly diverse cuisine. In this companion book to his 26-part Public Television series, he takes us, with boyish enthusiasm, through Mexican markets, street stalls and home kitchens to bring us the great dishes of Mexico, one “plate” at a time.Rick Bayless has been acclaimed widely as America’s foremost proponent of Mexico’s thrillingly diverse cuisine. In this companion book to his 26-part Public Television series, he takes us, with boyish enthusiasm, through Mexican markets, street stalls and home kitchens to bring us the great dishes of Mexico, one “plate” at a time. And each “plate” Rick presents here is a Mexican classic. Take guacamole, for instance. After teaching us the essentials for a perfect, classic guacamole, Rick shows how to spin contemporary interpretations, like his Roasted Poblano Guacamole with garlic and parsley. Rick’s cuisine is always lively, but rooted in strong traditions. Always the teacher, Rick begins each “plate” with some never-before-found features: traditional benchmarks (Rick’s idea of the best guacamole), when to think of the recipes (weeknight dinners or casual party food), and advice for American cooks (Rick’s insight into the ingredients that make the dish). He rounds out each “plate” with suggestions for working ahead. To complete the journey into the Mexican mindset, Rick, with help from his testers, ends each “plate” with a question-and-answer section detailing just about everything a home cook might want to know: What are the best cuts of beef for grilled tacos? The best cheeses for quesadillas? Is one grill better than another? Rick draws from his years of living in Mexico, pulling us into the Mexican kitchen, to teach us how to create authentic Mexican dishes in our American kitchens. Rick is an Indiana Jones of the stove, a Julia Child of Mexican cuisine in black jeans and a T-shirt. Rick’s goal: to enable folks all across the United States to create dishes that weave in the rich tapestry of Mexican flavor with ingredients that are widely available. He always provides ingredients that make the dish authentic, but he also delivers with the right substitute if an ingredient is hard to find. Experience food you can’t wait to make in a new and user-friendly cookbook that contains the full range of dishes—Starters, Snacks and Light Meals; Soups, Stews and Sides; Entrées; Desserts and Drinks. Rick serves up such classic Mexican plates as Tomatillo-Braised Pork Loin, Quick-Fried Shrimp with Sweet Toasty Garlic, Chiles Rellenos, Cheesy Enchiladas Suizas, and Mexican Vanilla-Scented Flan. And for an exciting taste of the unexpected, try Rick’s contemporary interpretations of the classics—Crispy Potato Sopes with Goat Cheese and Fresh Herbs, Grilled Salmon with Lemon-and-Thyme-Scented Salsa Veracruzana, Broiled Flank Steak with Tomato-Poblano Salsa and Rustic Cajeta Apple Tarts with Berry “Salsa.” Food and friends, food and family. Good cooking, for Rick, is the unspoken animator of friends and family as they gather to share a meal. Rick’s recipes lend themselves to weeknight family meals or celebrations. Take part in a tamalada, the tamal-making party before the party, or the ritual of a barbacoa, an earthy experience that Rick has made possible with a kettle grill in the backyard. 24 color photographs of finished dishes Photographs of Mexican location shots throughout

دانلود کتاب «مکزیک یک بشقاب در یک زمان»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید