دانلود کتاب Meatonomics: How the Rigged Economics of the Meat and Dairy Industries Are Encouraging You to Consume Way More Than You Shouldand How to Eat Better, Live Longer, and Spend Smarter (به فارسی: Meatonomics: چگونه اقتصاد جعلی صنایع گوشت و لبنیات شما را تشویق می کند تا بیشتر از آنچه باید مصرف کنید و چگونه بهتر غذا بخورید، طولانی تر زندگی کنید و هوشمندانه خرج کنید) نوشته شده توسط «David Robinson Simon»
اطلاعات کتاب Meatonomics: چگونه اقتصاد جعلی صنایع گوشت و لبنیات شما را تشویق می کند تا بیشتر از آنچه باید مصرف کنید و چگونه بهتر غذا بخورید، طولانی تر زندگی کنید و هوشمندانه خرج کنید
موضوع اصلی: جامعه، سیاست و فلسفه – جامعه شناسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Conari Press
نویسنده: David Robinson Simon
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2013
تعداد صفحه: 304
حجم فایل: 2.02 مگابایت
کد کتاب: 1573246204 , 9781573246200
توضیحات کتاب Meatonomics: چگونه اقتصاد جعلی صنایع گوشت و لبنیات شما را تشویق می کند تا بیشتر از آنچه باید مصرف کنید و چگونه بهتر غذا بخورید، طولانی تر زندگی کنید و هوشمندانه خرج کنید
تعداد کمی از مصرف کنندگان از نیروهای اقتصادی پشت تولید گوشت، ماهی، تخم مرغ و لبنیات آگاه هستند. با این حال، همه چیزخوار و گیاهخوار به طور یکسان، نیروهای متاتونومیک به طرق مختلف بر ما تأثیر می گذارند. مهمتر از همه، ما توانایی تصمیم گیری برای خودمان را از دست داده ایم که چه – و چه مقدار – بخوریم. این تصمیمات توسط تولیدکنندگان مواد غذایی حیوانی برای ما گرفته می شود که انتخاب های خرید ما را با قیمت های مصنوعی پایین، پیام های گمراه کننده و کنترل سنگین بر قوانین و مقررات کنترل می کنند. بیاموزید که چگونه و چرا این کار را انجام می دهند و چگونه می توانید پاسخ دهید.
که به سبکی واضح و در دسترس نوشته شده است، Meatonomics بینش حیاتی در مورد اینکه چگونه اقتصاد تولید غذای حیوانی بر هزینه، غذا خوردن، سلامتی، رفاه و طول عمر ما تأثیر می گذارد، ارائه می دهد. Meatonomics اولین کتابی است که هزینههای خارجی هنگفتی را که سیستم غذای حیوانات بر مالیات دهندگان، حیوانات و محیط زیست تحمیل میکند جمعآوری میکند و این هزینهها را در مجموع حدود 414 میلیارد دلار در سال نشان میدهد. با خرده فروشی سالانه حدود 250 میلیارد دلار…
Few consumers are aware of the economic forces behind the production of meat, fish, eggs, and dairy. Yet omnivore and herbivore alike, the forces of meatonomics affect us in many ways. Most importantly, we’ve lost the ability to decide for ourselves what – and how much – to eat. Those decisions are made for us by animal food producers who control our buying choices with artificially low prices, misleading messaging, and heavy control over legislation and regulation. Learn how and why they do it and how you can respond.
Written in a clear and accessible style, Meatonomics provides vital insight into how the economics of animal food production influence our spending, eating, health, prosperity, and longevity. Meatonomics is the first book to add up the huge externalized costs that the animal food system imposes on taxpayers, animals and the environment, and it finds these costs total about $414 billion yearly. With yearly retail sales of around $250 billion…

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.