دارو

مایکوتوکسین های پوشانده شده در غذا: تشکیل، وقوع و ارتباط سم شناسی

Masked mycotoxins in food : formation, occurrence and toxicological relevance

دانلود کتاب Masked mycotoxins in food : formation, occurrence and toxicological relevance (به فارسی: مایکوتوکسین های پوشانده شده در غذا: تشکیل، وقوع و ارتباط سم شناسی) نوشته شده توسط «Chiara Dall'Asta – Franz Berthiller (eds.)»


اطلاعات کتاب مایکوتوکسین های پوشانده شده در غذا: تشکیل، وقوع و ارتباط سم شناسی

موضوع اصلی: دارو

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Royal Society of Chemistry

نویسنده: Chiara Dall’Asta – Franz Berthiller (eds.)

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2015

تعداد صفحه: 221 / 222

حجم فایل: 2.19 مگابایت

کد کتاب: 1849739722 , 9781849739726

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب مایکوتوکسین های پوشانده شده در غذا: تشکیل، وقوع و ارتباط سم شناسی

اولین کتابی که این زمینه در حال توسعه سریع را پوشش می‌دهد، مایکوتوکسین‌های ماسک‌دار در غذا، مروری کامل بر مسائل مربوط به سم‌شناسی مایکوتوکسین‌های ماسک‌دار موجود در محصولات غذایی ارائه می‌کند. مایکوتوکسین ها مواد شیمیایی طبیعی هستند که توسط کپک ها تولید می شوند و می توانند روی محصولات و مواد غذایی رشد کنند. مایکوتوکسین‌های ماسک‌دار مایکوتوکسین‌های اصلاح‌شده هستند، به دلیل این اصلاح، بسیاری از آنها را نمی‌توان با استفاده از تکنیک‌های تحلیلی استاندارد، به‌عنوان مثال HPLC و ELISA شناسایی کرد، و تحقیقات بیشتری برای درک خطرات و تهدیدات سلامتی این ترکیبات اصلاح‌شده مورد نیاز است. تحقیقات مایکوتوکسین ماسک‌دار حوزه‌ای از سم‌شناسی است تحقیقاتی که در سال های اخیر مورد توجه و شتاب قابل توجهی قرار گرفته است. هدف این کتاب ارائه تصویری کامل از موضوع، از تشکیل مایکوتوکسین ماسک‌دار در گیاهان تا سرنوشت کاتابولیک آنها در انسان است. این کتاب همچنین بینش های جدیدی ارائه می دهد و شکاف های احتمالی در پایگاه دانش این حوزه نسبتاً جدید را برجسته می کند. این کتاب که توسط متخصصان مشهور جهانی که در این زمینه کار می کنند ویرایش و نوشته شده است، مورد توجه سم شناسان و بیوشیمی دانان و همچنین دانشمندان علوم غذایی و محققان کشاورزی در صنعت و دانشگاه است.


The first book to cover this fast developing field, Masked Mycotoxins in Food will provide a full overview of the issues relating to the toxicology of masked mycotoxins present in food products. Mycotoxins are naturally occurring chemicals produced by moulds that can grow on crops and foodstuffs. Masked mycotoxins are modified mycotoxins, due to this modification many cannot be detected using standard analytical techniques, for example HPLC and ELISA, and further research is needed to understand the health risks and threats from these modified compounds.Masked mycotoxin research is an area of toxicological research that has gained significant interest and momentum in recent years. The aim of this book is to provide a full picture of the topic, from the masked mycotoxin formation in plants to their catabolic fate in humans. The book also provides new insights and will highlight possible gaps in the knowledge base of this relatively new area. Edited and written by World renowned experts working within the field, this book is of interest to toxicologists and biochemists, but also food scientists and agricultural researchers working in industry and academia

دانلود کتاب «مایکوتوکسین های پوشانده شده در غذا: تشکیل، وقوع و ارتباط سم شناسی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید